Robotstofzuiger met dweilfunctie & dweilrobot

De robotstofzuiger met dweilfunctie neemt het reinigen van de vloer helemaal over. Harde vloeren en laagpolige tapijten worden geheel autonoom gereinigd. Het apparaat kan niet alleen stofzuigen, maar heeft ook een dweilfunctie. Hij reinigt optimaal langs randen, doet harder z'n best op sterk vervuilde plaatsen en overwint moeiteloos lage drempels en tapijtrandjes. Onze dweil-schrobrobot RCF 3 daarentegen biedt een grondige natte reiniging, vooral voor harde vloeren. En met de handige app kunnen deze toestellen precies afstemd worden op jouw wensen.

Onze toestellen

0 Producten

Robotstofzuiger met dweilfunctie en dweil-/schrobrobot: de verschillen

De RCV stofzuigt de vloer
RCV: robotstofzuiger met dweilfunctie

Algemeen

 • Belangrijkste toepassing: droge reiniging
 • Toepassingsgebieden: harde vloeren, tapijten
 • Reservoirs: schoonwatertank & vuilreservoir

Droge vervuiling opzuigen/verwijderen

 • Soorten vuil: droog los vuil
 • Reinigingsunit droog vuil: zijveegborstel en opzuigfunctie
 • Verwijderen van droog vuil: met de zijveegborstel en extra zuigfunctie in de droogafvalcontainer

Vloer dweilen

 • Soorten vuil: fijn stof en licht hechtend vuil
 • Reinigingsunit nat vuil: statisch microvezel doekje
 • Dweilfunctie: nat reinigen met het microvezeldoekje om fijn stof en licht vastzittend vuil te verwijderen
De RCF dweilt de vloer
RCF: dweil-/schrobrobot

Algemeen

 • Belangrijkste toepassing: natte reiniging
 • Toepassingsgebieden: harde vloeren
 • Reservoirs: schoonwater- & vuilwatertank

 Droge vervuiling opzuigen/verwijderen

 • Soorten vuil: zeer beperkte hoeveelheden droog los vuil
 • Reinigingsunit droog vuil: geen aparte unit
 • Verwijderen van droog vuil: met de microvezelrol in de vuilwatertank tijdens het dweilen

Vloer dweilen

 • Soorten vuil: alle soorten hardnekkige vervuiling
 • Reinigingsunit nat vuil: roterende microvezelrol
 • Dweilfunctie: natte reiniging met efficiënte walstechnologie voor een grondige reiniging in lijn met de Kärcher harde vloerreinigers

MINDER WERK. MEER TIJD. MEER WOW.

Robot, Cloud & App - 3 onderdelen, één uniform systeem


De RCV en RCF toestellen van Kärcher zijn voorzien van talrijke functies en configuratiemogelijkheden - maar tegelijk eenvoudig in gebruik. De combinatie van robot, cloud en bediening via de app op je smartphone vormt een optimale basis voor het beste schoonmaakresultaat.

Gebruik de instellingsmogelijkheden van de timerfunctie en de reinigingsprogramma's voor het aanpassen aan je eigen schoonmaakbehoeften. En als er beveiligingsupdates of verbeteringen in de functionaliteit van de robot zijn, dan krijg je automatisch een melding in de app.

Iemand is de robotstofzuiger aan het bedienen via de app

De toekomst is nu: autonoom reinigen


Terwijl je onderweg bent, start je simpel onze toestellen via de applicatie - als je dan later thuiskomt is je huis weer proper. Onze robotstofzuigers met dweilfunctie doen het werk voor jou. Met behulp van de hightech-LiDAR-lasernavigatie maakt de robot eerst een plattegrond van je woning. Daarna, tijdens de reinigingsroute, weet hij dankzij de nauwkeurige sensoren altijd precies waar hij is, hoe hij om de objecten in de kamer heen moet rijden of waar hij een trap moet vermijden.

Onze RCV-serie ondersteunt het stofzuigen en dweilen van vloeren en biedt zo een complete reinigingsoplossing. Tapijten worden grondig gereinigd in de stofzuigmodus, terwijl de robot ze vakkundig vermijdt in de dweilmodus. Daarnaast is de RCF 3 speciaal ontworpen voor harde vloeren: hij zorgt voor een diepe reiniging dankzij het unieke rolreinigingsproces. Met de intelligente Live-Mapping-functie kunt u de voortgang van het schoonmaken in de gaten houden. U kunt rekenen op de uitzonderlijke reinigingsprestaties en geavanceerde functies van onze robots om uw dagelijks leven gemakkelijker te maken. Terwijl uw vloeren grondig voor u worden gestofzuigd en gereinigd, kunt u verder met andere zaken.

Robot aan het stofzuigen voor de trap

Jij bepaalt: afzonderlijke reinigingsniveaus en diverse reinigingsmethodes

De robotstofzuigers van Kärcher zijn uiterst veelzijdig. Eenvoudig stofzuigen met zuigturbine en borstel, gecombineerd reinigen met de extra dweilfunctie met microvezeldoek en schoonwatertank, of enkel dweilen/schrobben met de innovatieve walstechnologie van Kärcher van de RCF 3: alles is mogelijk. En met handige bediening via de mobiele app heeft u alles onder controle. Reinigingsinstellingen zoals de zuigkracht of de hoeveelheid water die bij het wassen wordt gebruikt, kunnen individueel worden aangepast, afhankelijk van de behoefte. Het is ook mogelijk om de meest vervuilde plekken meerdere keren te behandelen voor een grondigere reiniging.

Stofzuigrobot dat voetafdrukken reinigt

Natte reiniging en verwijdering van droog vuil in één stap

De RCF 3-reinigingsrol garandeert een zeer grondige reiniging met groot gebruiksgemak. Nooit meer schrobben: de robot regelt alles volledig zelfstandig. Nog een voordeel: tijdens de reiniging neemt RCF 3 ook licht droog vuil op. Zo kunt u bij regelmatig gebruik van de RCF 3 op een normaal vervuilde vloer de stofzuiger zelfs in de kast laten staan. En als de klus geklaard is, is het schoonmaken van het apparaat ook kinderspel: alle verwijderbare onderdelen spoel je eenvoudig af onder de kraan en de roller kan in de machine gewassen worden op 60°C.

Nat reinigen en verwijderen van droog vuil

RCV 3 – HET INSTAPMODEL

Stofzuigen en / of dweilen met een vochtige doek - de RCV 3 kan beide

Ons instapmodel RCV 3 reinigt autonoom, systematisch en betrouwbaar alle gangbare huishoudelijke harde vloeren en laagpolige tapijten. Met behulp van de Kärcher Home Robots app pas je de reiniging op jouw wensen en jouw woning aan. Jij bepaalt wat en wanneer er schoon gemaakt wordt. Stel voor elke kamer afzonderlijke reinigingsprogramma's in. Definieer no-go zones als je wilt dat de robot bepaalde ruimtes niet betreedt. Of stuur hem naar plekken die speciale aandacht verdienen met de Spot-Cleaning-Function. Met het in kaart brengen van alle kamers - met de nauwkeurige LiDAR-navigatie in combinatie met de zeer gevoelige sensoren die trappen en hoge afstappen detecteren - zorg je voor veilige reinigingsroutes.

Technische gegevens

 • Zuigkracht: 2500 Pa
 • Batterijduur per oplaadbeurt: 120 minuten
 • Batterijcapaciteit: 3200 mAh
 • 2-in-1 vuilcontainer (330 ml) incl. schoonwatertank (170 ml)

Kenmerken van de RCV 3

icon_arrow

icon_arrow

RCV 5 – HET PREMIUM MODEL

Even grondig als de RCV 3 - maar met artificiële intelligentie

Wil je voorkomen dat rondslingerende schoenen en kabels worden opgezogen door de zuigrobot? Maak dan gebruik van de kunstmatige intelligentie van de RCV 5. Ons topmodel biedt je een alles-in-één zorgeloze vloerreiniging. Naast LiDAR navigatie is deze dweil-/zuigrobot uitgerust met een dubbel lasersysteem en een camera. Dit betekent dat elk obstakel betrouwbaar wordt gedetecteerd en vermeden. Zijn stille werking maakt de RCV 5 tot een uiterst aangename huisgenoot. Deze schoonmaakrobot stofzuigt harde vloeren, dweilt ze met een vochtige doek of combineert de twee - afhankelijk van het gekozen programma. Voor intensieve tapijtreiniging is er een Auto-Boost functie die bijzonder krachtig het stof uit het textiel haalt. Tapijtvloeren worden niet in de dweilmodus bewerkt. 


Technische gegevens:

 • Zuigkracht: 5000 Pa
 • Batterijduur per oplaadbeurt: 120 minuten
 • Batterijcapaciteit: 5200 mAh
 • Droog vuil container: 330 ml
 • Schoon water tank: 240 ml

Eigenschappen van de RCV 5

icon_arrow

icon_arrow

RCF 3 – de professional voor harde vloeren

Een nieuw tijdperk in reiniging met dweilrobots!

Ontdek onze innovatieve RCF 3-dweil-/schrobrobot voor moeiteloze vloerreiniging. Door gebruik te maken van de gekende FC-roltechnologie verwijdert het toestel hardnekkig vuil en omzeilt het automatisch tapijten. Twee tanks zorgen voor een continue aanvoer van schoon water en een efficiënte afvoer van vuil water. Het besturen van de robot is erg handig, via de mobiele app of door op een knop te drukken. Flexibele en aanpasbare reinigingsmodi bieden talloze gebruiksmogelijkheden. De RCF 3 is een betrouwbare assistent, die instructies geeft via spraak of in de applicatie. Ontdek de toekomst van schoonmaken met de RCF 3 dweilrobot!


Technische eigenschappen:

 • Oppervlakteopbrengst per batterijlading: 80 m² (afhankelijk van reinigingsparameters)
 • Batterijduur per oplaadbeurt: 120 min (delicate modus)
 • Vuil watertank: 115 ml
 • Schoon water tank: 430 ml

Eigenschappen van de RCF 3

icon_arrow

icon_arrow

AUTONOOM SCHOONMAKEN - DE HOME ROBOTS-APP MAAKT HET MOGELIJK

Met de Kärcher Home Robots-app heb je toegang tot alle belangrijke functies van je robotstofzuiger met dweilfunctie. Autonoom schoonmaken biedt vele nieuwe mogelijkheden, waaronder het instellen van schoonmaaktijden en het opstellen van schoonmaakschema's - geheel onafhankelijk van de locatie. Ben je nog onderweg en wil je beginnen met schoonmaken voordat je thuiskomt? Geen probleem, activeer de robot eenvoudig via de app op je smartphone en kijk uit naar een lekker schoon huis. De Kärcher Home Robots app is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store of via Google Play. Eenvoudig downloaden en direct starten met je eerste autonome reiniging.

Privacy

Privacy

Al het dataverkeer tussen de Home Robots app op je smartphone en je RCV verloopt via de cloud met servers en die bevinden zich uitsluitend in Duitsland. Want als in Duitsland gevestigde fabrikant hecht Kärcher bijzonder veel waarde aan gegevensbescherming en leeft alle wettelijke voorschriften die hiervoor gelden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid na. Er worden regelmatig software- en beveiligingsupdates aangeboden om je app up-to-date te houden en je gegevens veilig te stellen.

Het organiseren van schoon te maken ruimtes

Het organiseren van schoon te maken ruimtes

De robotstofzuigers met dweilfunctie van Kärcher maken autonoom en systematisch schoon. De app kan worden gebruikt om no-go zones te definiëren waar de robot niet mag schoonmaken. Als bepaalde oppervlakken moeten worden gestofzuigd maar niet gedweild, zijn No-Mopping-Zones de juiste keuze. En als hele kamers moeten worden overgeslagen, kan het binnenrijden worden verhinderd met zogenaamde "virtuele muren". Alles laat zich met de app eenvoudig en intuïtief bedienen.

Verschillende reinigingsmodi

Verschillende reinigingsmodi

Met zijn uitgebreide programma-aanbod biedt onze Home Robots App veel meer dan alleen het verplichte programma voor autonome reiniging. Stofzuigen, dweilen of een combinatie van beide reinigingsprogramma's - met de app heb je alles in de hand om comfortabel de juiste reinigingsmodus te kiezen voor kamers of specifieke ruimtes. Bovendien kan je tal van parameters afzonderlijk instellen - zoals de zuigkracht tijdens het stofzuigen en de waterhoeveelheid tijdens het dweilen.

Schoonmaakplan 2.0

Schoonmaakplan 2.0

Met de timerfunctie van de Home Robots-app kun je je eigen individuele schoonmaakplan voor de Kärcher RCV maken. Hier geef je aan op welke dagen en tijden de robot aan het werk moet zijn en welke gebieden hij in die periode met welk reinigingsprogramma moet schoonmaken. Door alle kamers in de plattegrond vast te leggen, kun je de reinigingsinstellingen voor elke kamer afzonderlijk aanpassen.

Spot-Cleaning en plaatselijke reiniging

Spot-Cleaning en plaatselijke reiniging

Als er ineens kruimels liggen of andere vuiligheid, dan zijn er 2 eenvoudige oplossingen. In het geval van een vuile vlek kun je in de app een specifieke plek aanmaken voor Spot-Cleaning, die vervolgens gericht wordt schoongemaakt. En voor grotere vlakken met vervuiling kun je in de app de grootte van het te reinigen gebied aangeven voor een snelle maar gerichte tussentijdse reiniging.

Activering en deactivering van functies

Activering en deactivering van functies

Verschillende functies zoals Auto-Boost, tapijtherkenning of de AI-functionaliteit zijn in de app afzonderlijk te activeren of te deactiveren, afhankelijk van de wensen en voorkeuren van de gebruiker. Zo kan op tapijt de Auto-Boost worden uitgeschakeld, zodat de robot doorlopend kan reinigen met een constante lage zuigkracht wanneer de vervuiling gering is. Dit bespaart energie en verlengt de reinigingsintervallen zodat de robot niet terug hoeft naar het laadstation.

Accessoires en statistieken

Accessoires en statistieken

De eisen die aan een robotstofzuiger met dweilfunctie worden gesteld, zijn in elk huishouden anders en hangen onder andere af van de grootte van het te reinigen oppervlak, de mate van vervuiling en de frequentie van de schoonmaakbeurten. Daarom slijten de accessoires niet allemaal even hard. De Home Robots app laat je daarom zien hoe hoog de slijtage is van bijvoorbeeld de borstels en wanneer het aan te raden is om ze te gaan vervangen. Dit zorgt ervoor dat de robot altijd goed is uitgerust voor al zijn taken en dat het reinigingsresultaat niets te wensen overlaat.

Schoonmaakhistorie

Schoonmaakhistorie

Elke schoonmaakbeurt wordt geregistreerd en in realtime opgeslagen in de Home Robots-app. Dit biedt spannende inzichten in het leven van de schoonmaakrobot. Wanneer is de robot in welke ruimte gebruikt, welke afstanden zijn er afgelegd en hoeveel vierkante meter vloer is er gestofzuigd of gedweild? Je kan de activiteiten van je robotstofzuiger op elk moment volgen - ook als je niet thuis bent.

Overige functies

Overige functies

De Home Robots app geeft je toegang tot alle belangrijke functies van je schoonmaakrobot. Dit zijn ook meerdere extra functies die in bepaalde specifieke situaties nuttig kunnen zijn. Zo kan de robot via de app op afstand bestuurd worden om hem bijvoorbeeld uit een lastige positie te halen. Ook de taal en het volume van de spraakuitvoer kunnen via de smartphone worden geregeld en er kunnen veelgestelde vragen en antwoorden worden voorgelezen.

App Store

App Store

Google Play

Google Play


INGEBRUIKNAME EN ONDERHOUD

Toebehoren

FAQ - VEEL GESTELDE VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER DE ROBOTSTOFZUIGER MET DWEILFUNCTIE

Vragen over de robot:

Alle gangbare harde vloeren en laagpolige tapijten. Zorg er bij gebruik op een houten vloer voor dat je de dweilhouder na het natreinigen van de robot verwijdert - om eventuele schade aan de houten vloer te voorkomen.

Normaal gesproken heeft invallend licht geen invloed op het gedrag van de robot. Bij de RCV 5 kan eventueel door een sterke schaduw objectdetectie geactiveerd worden.

Controleer of het laadstation aangesloten is. Het is aan te raden om het laadstation tegen de muur te plaatsen met 1,5 meter vrije ruimte aan de voorzijde en 0,5 meter aan de linker- en rechterzijde.

Als het laadstation tijdens de reiniging wordt verplaatst, kan de robot moeite hebben om hem terug te vinden na een schoonmaakbeurt.

Nee. De maximale spanning - die wordt afgegeven door de laadcontacten van de robot en het laadstation - ligt binnen het veilige spanningsbereik voor het menselijk lichaam.

Controleer of er stroom staat op het stopcontact en de stekker van het laadstation er goed inzit en contact maakt. Controleer ook of de laadcontacten van de robot en de laadcontacten van het laadstation met elkaar in contact zijn. Als de bovenstaande adviezen de problemen niet hebben opgelost, neem dan contact op met onze klantenservice.

Voordat de robot aan het reinigingsproces begint, draait hij twee keer om zijn eigen as om zijn positie in de ruimte te bepalen. Dit proces wordt standaard uitgevoerd. Als de robot desondanks ongecoördineerd beweegt, voer dan de navolgende controles uit:

 • De crashsensor is bedekt met stof of vuil, wat een foutmelding kan veroorzaken. Reinig in dit geval de crashsensor met een licht vochtige katoenen doek.
 • Het wiel wordt geblokkeerd door een voorwerp, waardoor de robot rondjes gaat draaien. In dat geval het voorwerp bij het wiel verwijderen.
 • De aanrijbeveiligingssensoren zijn defect. Raak de aanrijbeveiligingssensoren van de robot - op de voorkant en de zijkanten - met uw hand aan en druk erop om te controleren of hij automatisch kan terugveren.

Als de bovenstaande adviezen de problemen niet hebben opgelost, neem dan contact op met onze klantenservice.

 • Laad de accu geheel op - als de robot gedurende lange tijd niet is gebruikt. Plaats dan de robot 3 tot 5 uur op het laadstation.
 • Wanneer de accu het einde van zijn levensduur heeft bereikt, wordt ook de gebruiksduur minder.


Als de bovenstaande adviezen de problemen niet hebben opgelost, neem dan contact op met onze klantenservice.

 • De accu is niet genoeg opgeladen om de geplande reiniging uit te voeren.
 • De instellingen voor de geplande reiniging zijn niet opgeslagen. Controleer of de reinigingstaak is opgeslagen en of dit de taak is die je wilt dat hij gaat doen.

Als de bovenstaande adviezen de problemen niet hebben opgelost, neem dan contact op met onze klantenservice.

Controleer of de crashsensor van de robot bedekt is met stof. Als hij na het schoonmaken van de sensor nog steeds niet goed functioneert, is er mogelijk een probleem met de sensor zelf. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice.

 • Controleer het laadniveau van de accu. Als dit te laag is, laad je de robot op en probeer je het opnieuw.
 • De robot zal niet starten als de omgevingstemperatuur lager is dan 0°C of hoger dan 35°C.

Houd de aan/uit-knop ingedrukt. Wanneer je deze handeling uitvoert, mag de robot niet in het laadstation staan.

 • Zorg ervoor dat er voldoende ruimte rondom het laadstation is - 1,5 meter vrije ruimte aan de voorzijde en 0,5 meter aan de linker- en rechterzijde - en dat de laadcontacten vrij zijn van stof en dergelijke.​
 • De omgevingstemperatuur kan te laag (onder 0°C) of te hoog (boven 35°C) zijn.

Ja, de robot kan op het apparaat zelf worden gestart door op de aan/uit-knop te drukken. Sommige van de beschikbare functies kunnen echter alleen worden gebruikt met een actieve wifi-verbinding, via de app.

 1. Open de Google Home-app.
 2. Klik op "Apparaat instellen" en selecteer "Google-service".
 3. Bekijk de verschillende keuzemogelijkheden.
 4. Meld je aan bij je account.
 5. Selecteer het apparaat volgens de instructies.
 1. Open de Alexa-app en klik op 'Meer' om naar 'Skill & Games' te gaan.
 2. Bekijk de verschillende keuzemogelijkheden.
 3. Klik op 'Gebruik Activeren'.
 4. Meld je aan bij je account.
 5. Voltooi de koppeling met je account.
 6. Klik op 'Apparaten zoeken' en selecteer het apparaat volgens de instructies.

RCV3:
Houd de Home-knop 5 seconden ingedrukt. Laat de Home-knop los als je een pieptoon hoort en houd vervolgens de Home-knop opnieuw 5 seconden ingedrukt. Als je een 'Beep'-geluid hoort, is het systeem gereset. De gebruikersinformatie en reinigingsgegevens worden gewist, maar de softwareversie en het beheer van de accessoires blijven ongewijzigd.

RCV5:
Houd de resetknop 3 seconden ingedrukt. Als je een 'Beep'-geluid hoort, is het systeem gereset. De gebruikersinformatie en reinigingsgegevens worden gewist, maar de softwareversie en het beheer van de accessoires blijven ongewijzigd.

De dweil-/zuigrobot maakt bij de eerste ingebruikname een verkenningsroute. Zo ontstaat er een plattegrond van de omgeving. Er vindt op dat moment geen schoonmaak plaats. Deze verkenningsroute kan met de app worden herhaald voor nieuwe ruimtes.

Vragen over de schoonmaakresultaten:

Het wordt ten zeerste afgeraden om vloeren met plassen water schoon te maken. De robot kan beschadigd raken, het risico bestaat dat de robot de vloeistof opneemt.

Schakel de robot onmiddellijk uit! Droog de container, de onderdelen van de filtergroep en de aanzuigopening. Nadat alle onderdelen zijn gedroogd, plaats je ze terug en start je de robot opnieuw. Mocht de robot nog steeds niet functioneren, neem dan contact op met onze klantenservice.

Controleer of de vuilcontainer niet te vol is, er kan in dat geval een teveel aan vuil uitstromen. Maak de vuilcontainer tijdig schoon.

Controleer of het laadniveau van de accu hoog genoeg is. Laad de robot op en probeer het opnieuw.

 • Controleer of de robot in de 'niet storen' modus staat, in dat geval zal hij niet verder gaan met schoonmaken en moet deze uitgeschakeld worden.
 • De robot gaat niet verder met schoonmaken als hij - tijdens het schoonmaken - handmatig op het laadstation wordt geplaatst.
 • De vuilcontainer is vol, tijd om te ledigen.
 • Het filter is verstopt. Filter schoonmaken.
 • Er zit een vreemd voorwerp vast in de borstel. Altijd meteen verwijderen.

Verwijder de dweilhouder en selecteer 'stofzuigen' in de app.

De watertank mag alleen met water worden gevuld.

De robot kan alleen onder meubels schoonmaken als er voldoende ruimte is tussen de vloer en de onderkant van de meubels.

Vragen over de app:

De QR-code voor de app 'Kärcher Home Robots' vind je in de handleiding. Scan met je mobiele telefoon de QR-code voor het downloaden van de app.

Controleer of je wifi-netwerk afgestemd is op 2,4 GHz. Als je wifi-netwerk voor zowel 2,4 GHz als 5 GHz geschikt is, schakel het dan over naar 2,4 GHz.

Zorg ervoor dat de robot zo dicht mogelijk bij de router staat.

Ja, met de app kunnen afzonderlijke kamers worden ingesteld en deze kun je op de plattegrond selecteren om schoon te maken.

Plaats de robot met het laadstation in een nieuwe ruimte. Open de plattegrondenlijst in de app en selecteer een nieuwe plattegrond aanmaken.

Zorg ervoor dat de robot altijd verbonden is met het netwerk en zich binnen het bereik van wifi bevindt.

Ja, de robot kan op afstand bediend worden met de app.

Vragen over onderhoud:

Nee, nadat de robot volledig is opgeladen schakelt hij zelf over op automatisch druppelladen, dit voorkomt overlading. Zorg ervoor dat - ook wanneer de robot volledig is opgeladen - kinderen niet met de robot gaan spelen.

Ja, nadat de schoonmaakrobot volledig is opgeladen, schakelt hij zelf over naar druppelladen met een lage stroomsterkte, waarmee overlading wordt voorkomen. Zorg ervoor dat - ook wanneer de robot volledig is opgeladen - kinderen niet met de robot gaan spelen. Als je de schoonmaakrobot langere tijd niet gebruikt, is het aan te raden de robot volledig uit te schakelen en op te bergen in de oorspronkelijke verpakking.

Probleemoplossing:

Controleer en verwijder vreemde voorwerpen rondom de radar of verplaats de robot naar een andere plek om hem opnieuw op te starten.

Veeg de crashsensor van de robot schoon en probeer het opnieuw (raadpleeg de handleiding voor de locatie van de sensor).

Verplaats de schoonmaakrobot naar een andere plek en probeer het opnieuw.

Probeer de aanrijbeveiligingssensor in te drukken en controleer de directe omgeving op vreemde voorwerpen. Start de robot opnieuw nadat je de voorwerpen hebt verwijderd.

De temperatuur van de schoonmaakrobot is te hoog of te laag, gebruik hem niet totdat de temperatuur genormaliseerd is.

Start het apparaat opnieuw of neem contact op met de klantenservice.

Zet de schoonmaakrobot uit en start hem opnieuw.

Er kan een vreemd voorwerp vast zijn gaan zitten in de borstel, de zijborstel of het linker-/rechterwiel. Schakel de schoonmaakrobot uit en verwijder de eventueel aanwezige voorwerpen.