Stofzuigers

Kärcher heeft dit jaar zijn productreeks van stofzuigers aanzienlijk uitgebreid. Er zijn drie nieuwe stofzuigers beschikbaar bovenop de beproefde VC 6 trommelstofzuiger en de DS 5.800 stofzuiger met waterfilter voor allergiepatiënten. Het maakt niet uit of u een grote of een kleine woonkamer of opslagruimte hebt, of u alleen bent of een grote familie hebt en of u een stofzuiger wil met of zonder stofzak - bij Kärcher vindt u altijd de stofzuiger die perfect aan uw wensen voldoet en die zorgt voor een aangename atmosfeer.

Kärcher
Kärcher  Handstofzuiger

Handstofzuiger

Kleine stofzuigers, grote prestaties: onze nieuwe categorie stofzuigers is perfect afgestemd op kleine huishoudens met weinig opbergruimte die toch niet willen inboeten op uitstekende reinigingsprestaties.

Kärcher  Draadloze stofzuiger

Draadloze stofzuiger

Hoogwaardige lithium-ionbatterijen vervangen de draad en bijgevolg de behoefte aan een stopcontact, wat een enorme bewegingsvrijheid oplevert.

Kärcher  Stofzuiger met stofzak

Stofzuiger met stofzak

De stofzuiger met stofzak zorgt voor snelle en schone resultaten in het ganse huis en is uitgerust met een hygiënisch filtersysteem.

Kärcher  Stofzuiger zonder stofzak

Stofzuiger zonder stofzak

Multi-cyclone technologie in plaats van een stofzuigerzak: de ideale stofzuiger voor zij die geen stofzakken willen kopen of vervangen.

Kärcher  Stofzuiger met waterfilter

Stofzuiger met waterfilter

Laat allergiepatiënten diep ademhalen: de Kärcher stofzuiger met innovatieve waterfiltertechnologie, voor schone vloeren en tegelijk schone lucht.