STOFZUIGERS

Kärcher heeft zijn productreeks van stofzuigers aanzienlijk uitgebreid. Er zijn 2 nieuwe draadloze stofzuigers beschikbaar: VC 4 Cordless en VC 6 Cordless. Kärcher stofzuigers combineren een hoge zuigkracht met wendbaarheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om mensen met een allergie, alleenstaanden of gezinnen: Kärcher heeft voor elke behoefte de juiste stofzuiger. Ket of zonder kabel, met of zonder zak. Zelfs met waterfilter voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën.

Kärcher
Kärcher  Handstofzuiger

Handstofzuiger

Kleine stofzuigers, grote prestaties: onze nieuwe categorie stofzuigers is perfect afgestemd op kleine huishoudens met weinig opbergruimte die toch niet willen inboeten op uitstekende reinigingsprestaties.

Kärcher  Draadloze stofzuiger

Draadloze stofzuiger

Hoogwaardige lithium-ionbatterijen vervangen de draad en bijgevolg de behoefte aan een stopcontact, wat een enorme bewegingsvrijheid oplevert.

Kärcher  Stofzuiger met stofzak

Stofzuiger met stofzak

De stofzuiger met stofzak zorgt voor snelle en schone resultaten in het ganse huis en is uitgerust met een hygiënisch filtersysteem.

Kärcher  Stofzuiger zonder stofzak

Stofzuiger zonder stofzak

Multi-cyclone technologie in plaats van een stofzuigerzak: de ideale stofzuiger voor zij die geen stofzakken willen kopen of vervangen.

Kärcher  Stofzuiger met waterfilter

Stofzuiger met waterfilter

Laat allergiepatiënten diep ademhalen: de Kärcher stofzuiger met innovatieve waterfiltertechnologie, voor schone vloeren en tegelijk schone lucht.