STOFZUIGERS

Kärcher stofzuigers combineren een hoge zuigkracht met wendbaarheid en flexibiliteit. Of het nu gaat om mensen met een allergie, alleenstaanden of gezinnen: Kärcher heeft voor elke behoefte de juiste stofzuiger. Met of zonder kabel, met of zonder stofzak. Zelfs met waterfilter voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën.

Man stofzuiger zetel Kärcher

Draadloze stofzuigers

VC 7 Cordless yourMax

VC 6 Cordless OurFamily

VC 4 Cordless MyHome

VC 7 Cordless yourMax

Maak van stofzuigen een geweldige schoonmaakervaring: de VC 7 Cordless yourMax overtuigt door zijn geavanceerde technologie en uitgebreide uitrusting. De innovatieve stofsensor detecteert het vuil, past de zuigkracht daarop aan en zorgt voor een efficiënt gebruik van de batterijduur tot 60 minuten. De krachtige BLDC-motor van 350 watt en de batterijspanning van 25,2 V maken het stofzuigen een stuk gemakkelijker. De boost-functie garandeert maximale zuigkracht met een druk op de knop. Andere voordelen zijn onder meer de gemakkelijke 1-klik-ledigiging van de stofcontainer, het ergonomische ontwerp en de LED-lampjes op het actieve vloermondstuk die het stof beter zichtbaar maken. Het schoonmaken van de filter kan niet eenvoudiger dankzij het meegeleverde gereedschap. Dankzij de verschillende mondstukken is schoonmaken op elke locatie een fluitje van een cent: het kierenmondstuk verwijdert vuil uit hoeken en gaten, het 2-in-1 mondstuk is het perfecte hulpmiddel voor het reinigen van meubels en de zachte borstel is geschikt voor het reinigen van delicate oppervlakken. Andere handige features zijn de batterijstatusindicator en de muurbeugel met oplaadfunctie.

Kärcher draadloze stofzuiger VC 7 Cordless
Draadloze stofzuiger Kärcher VC 6 Cordless

VC 6 Cordless ourFamily

Zo eenvoudig kan schoonmaken zijn: met de VC 6 Cordless ourFamily draadloze stofzuiger wordt stofzuigen een echte schoonmaakervaring. Legen van het stofreservoir in 1 klik, boost-functie, ergonomisch ontwerp voor reiniging op moeilijk bereikbare plaatsen en LED-verlichting op het actieve vloermondstuk, die het stof beter zichtbaar maakt en een betrouwbare vuilopname garandeert, behoren tot de vele intelligente functies.

Verdere voordelen zijn de lange batterijduur van 50 minuten, het aangename geluidsvolume, de aparte filterreinigingstool en een duidelijke batterijstatusweergave die op elk moment de batterijstatus en bijbehorende berichten laat zien.

VC 4 Cordless myHome

Maximale bewegingsvrijheid voor een maximaal comfort: de draadloze stofzuiger VC 4 Cordless myHome met een looptijd tot 30 minuten bespaart je het gesleep met een grote stofzuiger. Met de vele intelligente functies wordt stofzuigen een belevenis: 1-klik legen van het vuilreservoir, boost-functie, comfortabel geluidsvolume, ergonomisch design en een actief vloermondstuk dat een betrouwbare vuilopname op harde vloeren en tapijten garandeert.

Draadloze stofzuiger VC 4 Cordless

Producten


Kenmerken

Innovatieve stofsensortechnologie

De VC 7 Cordless yourMax maakt stofzuigen nog efficiënter en moeiteloos. De innovatieve stofsensor zorgt voor automatische stofdetectie en vermogensregeling. Intelligente stroomaanpassing zorgt voor een efficiënt gebruik van de batterijduur tot 60 minuten. Makkelijker of handiger wordt stofzuigen niet!

Innovatieve stofsensortechnologie draadloze stofzuigers Kärcher

Draadloze vrijheid met een lithium-ion batterij

De draadloze accustofzuigers scoren dankzij hun maximale bewegingsvrijheid, krachtige zuigkracht en comfortabel gewicht. De krachtige batterijen garanderen een grondige reiniging tot in de uiterste hoek. En met het brede pakket aan accessoires zijn de draadloze stofzuigers nog veelzijdiger.

Draadloze vrijheid Kärcher stofzuigers

Eenvoudig in gebruik

Afhankelijk van de toepassing kunnen de prestaties snel en eenvoudig worden aangepast aan de eisen. Dankzij de praktische vergrendelknop hoeft de aan/uit-knop niet permanent ingedrukt te worden en is de boost-modus ideaal voor intensief schoonmaken.

Makkelijk gebruik batterij stofzuigers Kärcher

Actief vloermondstuk

Optimale vuilopname door een gemotoriseerde borstel, hoge wendbaarheid en zeer flexibel voor het zuigen onder meubels. Met een actieve vloerzuigmond, geschikt voor zowel harde vloeren als tapijten.

Met de extra LED-verlichting op het vloermondstuk van de VC 6 Cordless wordt het vuil zichtbaar gemaakt en is een betrouwbare vuilopname gegarandeerd. Zelfs in donkere hoekjes.

Actieve vloerzuigmond Kärcher batterij stofzuigers

Handstofzuigers

Stofzuiger Kärcher compact VC 5

VC 5

De compacte Kärcher stofzuiger VC 5 is een echte krachtpatser: buitengewoon compact en krachtig tegelijk. De stofzuiger kan in elk huishouden, hoe klein ook, worden opgeborgen en biedt dezelfde netheid als een mee te slepen sledestofzuiger.
De stofzuiger VC 5 scoort niet alleen dankzij zijn extreme compactheid, uitstekende reinigingsprestaties en een slim filtersysteem, maar ook met zijn vele eigenschappen en functies die het stofzuigen nog comfortabeler maken. Ontdek het verschil.

Gemakkelijk leeg te maken – zonder stofzak.

Het filtersysteem zonder stofzak betekent niet alleen dat u nooit meer dure vervangstofzakken moet aankopen, maar ook dat u de filter zeer snel en gemakkelijk kunt leegmaken. Haal de filtercassette simpelweg uit de stofzuiger, draai het deksel los en verwijder het vuil. U kan gemakkelijk een ruimte tot 150 m² stofzuigen voordat de filter vol is.

Kärcher heeft ook iets ingenieus bedacht op het vlak van de filterreiniging – de filter wordt automatisch gereinigd als hij wordt losgeschroefd, waardoor het vuil dat loskomt enkel nog moet worden verwijderd. De tweede filter in de filtercassette – de long-life filter – moet maar om de paar maanden worden ontdaan van fijn stof en kan, indien nodig, ook worden gereinigd onder stromend water.

De hygiënische HEPA-filter (EN 1822:1995) zorgt voor een derde filterstadium. Deze houdt fijn stof, zoals pollen en allergieveroorzakende partikels betrouwbaar tegen.

Producten

Stofzuiger met stofzak

VC 2

De compacte sledestofzuiger VC 2 van Kärcher is ideaal voor gebruik in appartementen of kleinere huizen. Hij kan ruimtebesparend worden opgeborgen en biedt uiterst betrouwbare reinigingsresultaten. Bovendien overtuigt de VC 2 met talrijke comfortfuncties zoals de automatische kabelopwikkeling, die de kabel na gebruik snel oprolt, de inklapbare handgreep, die zorgt voor comfortabel transport (bijv. wanneer je meerdere keren de trap moet nemen), de traploze vermogensregeling op het apparaat en het opbergvak voor accessoires.

Producten

Stofzuiger zonder stofzak

Stofzuiger zonder zak Kärcher

VC 3

De  VC 3 zakloze multicycloon stofzuiger van Kärcher is door zijn compacte formaat perfect voor appartementen en kleinere woningen. Hij maakt niet alleen harde vloeren en tapijten schoon, maar dankzij de plintenzuigmond en de zachte afstofborstel garandeert hij zelfs in nauwe spleten en op delicate oppervlakken geweldige resultaten.

Andere voordelen zijn de HEPA-hygiënefilter, dat het fijnste vuil zoals pollen of andere allergieveroorzakende deeltjes betrouwbaar filtert, en de praktische parkeerstand.

Producten

Kruimeldief

Draadloze kruimeldief Kärcher

Krachtige helper voor dagelijkse taken

Vuil maakt geen schijn van kans tegen onze draadloze kruimeldief: de CVH 2 is licht, compact, gemakkelijk te hanteren en bijzonder geschikt voor de dagelijkse reiniging in uw keuken, woonkamer, slaapkamer en auto.
Muesli op de vloer? Kattenbakvulling in de berging of kruimels op de tafel? Met de CVH 2, uw betrouwbare reinigingspartner, hoort dit allemaal tot het verleden. Dit toestel combineert een compact ontwerp en krachtige prestaties, waardoor grotere kruimels kunnen worden opgezogen - overal, altijd en met maximale mobiliteit.

efficiënt filtersysteem Kärcher kruimeldief

Efficiënt filtersysteem

Perfecte vuilvanger: dankzij de voorfilter - een fijn metalen gaas, houdt het tweetraps filtersysteem grotere stofdeeltjes effectief vast. Een bijzonder kenmerk is de HEPA filter (EN 1822:1998), dat voor schone afvoerlucht zorgt, zelfs de fijnste deeltjes met succes opvangt en bovendien eenvoudig kan worden gereinigd en vervangen. Dit verlengt de levensduur van de kruimelzuiger nog verder.

Producten


Stofzuiger met waterfilter

Stofzuiger waterfilter Kärcher

DS 6

De DS 6 stofzuiger met waterfilter garandeert niet alleen schone vloeren, maar zorgt ook voor frissere afvoerlucht die tot 99,95% stofvrij is. Dit verbetert merkbaar de lucht en daarmee het binnenklimaat. Goed voor iedereen - niet alleen voor mensen met allergieën.

Illustration DS Filter

Werking van de stofzuiger met waterfilter

In tegenstelling tot traditionele stofzuigers met een filterzak werkt de DS 6 stofzuiger met waterfilter met de natuurlijke kracht van water. Door de grote zuigkracht wordt het water met hoge snelheid in de filter rondgedraaid. Het opgezogen vuil wordt door deze waternevel uiterst efficiënt uit de lucht gefilterd en in het waterbad vastgehouden. Er wordt alleen maar schone en zuivere lucht uitgeblazen. Mensen met een stofallergie kunnen opgelucht ademhalen. Doordat de stofzuiger is voorzien van een waterfilter, zijn er geen filterzakken meer nodig waarin allergenen zich kunnen vermeerderen. Uitwerpselen van mijten worden na gebruik eenvoudig samen met het water verwijderd. Een ander voordeel voor mensen met een allergie is dat er bij het legen geen stof opstuift.

  1. Effectieve primaire filtering in de transparante waterfilter.

  2. De wasbare, duurzame tussenfilter filtert minuscule zwevende deeltjes uit de gecondenseerde vochtige lucht.

  3. De speciale HEPA 13 filter houdt 99,95% van allergieveroorzakende pollen, schimmelsporen, bacteriën en uitwerpselen van mijten tegen.

Producten