Pompen

Kärcher pompt plezier in uw tuin. Of u nu uw huis en tuin van water uit alternatieve waterbronnen wilt voorzien, of snel en gemakkelijk ongewenst water wilt afvoeren, Kärcher biedt verschillende soorten pompen voor elke behoefte. De Kärcher boosterpompen genereren voldoende druk om regen of grondwater uit vaten, tanks en putten te pompen en direct te leveren waar het nodig is. Hierdoor voorziet u uw tuin, toilet of wasmachine op een zuinige en milieuvriendelijke manier van water. Dompelpompen daarentegen lenen zich tot het verwijderen van water dat ongewenst of niet meer nodig is. De krachtige en robuuste soorten pompen helpen om een ondergelopen kelder na een overstroming weer droog te krijgen, om ongewenst water uit de vijver te halen of om het zwembad in het voorjaar schoon te maken.

De perfecte pomp voor elke situatie

Kärcher  Dompelpompen

Dompelpompen

Met de dompelpompen van Kärcher kan u zowel schoon als vuil water snel uit- en overpompen.

Kärcher  Bewateringspompen

Bewateringspompen

Veelzijdig gebruik in huis en tuin: gebruik de pompen om te sproeien of om water te leveren aan uw wasmachine en toilet.


Dompelpompen

De krachtige dompelpompen van Kärcher bieden snelle en betrouwbare hulp wanneer u proper- of vuil water moet afvoeren. Deze pompen zijn uitgerust met de keramische mechanische glijringdichting uit het professionele segment. Deze hoogwaardige afdichting verbetert de robuustheid en duurzaamheid van de pompen, zodat ze bestand zijn tegen de veeleisende taken die zich in en rondom het huis voordoen.

Dompelpomp zwembad Kärcher

SP Flat

De pompen van de serie SP Flat zuigen proper water op tot een hoogte van slechts 1 mm. Hiermee kan je bijvoorbeeld een zwembad in een mum van tijd leegpompen.

Dompelpompen Kärcher

SP Dirt

Deze pompen kunnen vervuild water evacueren. Zelfs grote deeltjes tot een grootte van 30 mm zijn geen probleem waardoor ze perfect geschikt zijn voor het afvoeren van water uit tuinvijvers of voor snelle hulp bij overstromingen.

Dompelpomp Kärcher

SP Dual

De SP Dual-pompen kunnen zowel proper water afzuigen tot een hoogte van 1mm als vervuild water tot 20mm. De filtermand in de bodem van de behuizing kan snel en eenvoudig worden aangepast aan het betreffende gebruik.


Bewateringspompen

Kraantjeswater is kostbaar. Het gebruik van water uit alternatieve bronnen loont dus in veel opzichten. Tuinbezitters hebben de mogelijkheid om regenwater op te vangen in regenputten en dit vervolgens te gebruiken binnenshuis of voor het besproeien van planten en gazons.

Tuinpompen Kärcher

BP Garden

Deze pompen zijn ontworpen voor het besproeien van gazons en planten. Hiervoor kan gerecupereerd water uit alternatieve bronnen zoals regentonnen en stortbakken worden gebruikt. 

Bewateringspompen huis Kärcher

BP Home

Met BP Home-pompen kunt u uw huis voorzien van water gerecupeerd uit een regenput, bv. voor het doorspoelen van het toilet. De pompen schakelen naar behoefte automatisch in en uit.

Bewateringspomp huis en tuin Kärcher

BP Home & Garden

BP Home & Garden pompen: voor het gebruik van gerecupeerd water in huis en het besproeien van de tuin met behulp van alternatieve waterbronnen. Wanneer er water nodig is, gaan deze pompen automatisch aan en daarna weer automatisch uit.

 

Bewateringspomp Kärcher

BP Barrel

Deze vatpompen maken licht werk van het gebruik van water uit een regenton om de tuin te besproeien. Dankzij hun slanke ontwerp passen ze gemakkelijk in IBC-containers.

BP Cistern

BP Cistern

Voor het besproeien van de tuin worden deze pompen geplaatst in geslagen putten. Een roestvaststalen en daardoor corrosievrije behuizing beschermt de pompen langdurig.

Bewateringspompen Kärcher

BP Deep Well

Dankzij een kleine doorsnede kunnen BP Deep Well-pompen worden gebruikt in nauwe openingen en schachten. Ze worden gebruikt om water uit diepere lagen omhoog te pompen en hebben een roestvrijstalen behuizing omdat ze tijdens gebruik continu ondergedompeld zijn.


Verlenging van de garantie

 

Verleng hier de garantie voor uw BP Garden-, BP Home-, BP Home & Garden- of SP pomp tot 5 jaar!

 

 

Brochure