MACHINES VOOR GEMEENTES EN OPENBARE RUIMTES

De oplossing voor netheid in openbare ruimten Met de 26 HP tot de 84 HP bieden de Kärcher gemeentelijke machines uitstekende presentaties voor elke toepassing. Ze imponeren ook met hun perfecte resultaten, stevigheid en een bijna ongelimiteerde mogelijkheid van toepasbare gebieden.

Municipal_4

Polyvalent het hele jaar door

Kärcher veegmachines en gereedschapsdragers bieden een breed scala aan functies.
Dankzij hun modulaire opbouw kunnen ze gemakkelijk en in enkele minuten van de ene functie naar de andere worden omgeschakeld.
Uitgerust met een hydraulische oprijplaat met snelkoppelingen is het verwisselen van aanbouwdelen snel en eenvoudig.

Kärcher  Gemeentelijke veegmachines

Gemeentelijke veegmachines

Voor een langdurig en professioneel gebruik op grote parkeerplaatsen, tentoonstellingsruimtes en industriegebieden. Geavanceerde en efficiënte Kärcher technologieën verzekeren vertrouwbare resultaten.

Kärcher  Gemeentelijke werktuigdragers

Gemeentelijke werktuigdragers

Geschikt voor veelvuldig gebruik gedurende het hele jaar.

Kärcher  Werktuigen

Werktuigen

Tuinonderhoud, winterdienst, nat reinigen, vegen of transporteren: Kärcher biedt een breed scala aan geavanceerde en efficiënte werktuigen voor dagelijks gemeentelijk gebruik.

Unkrautbeseitigung mit Heißwasser

Onkruidbestrijding

Met de Kärcher onkruidverwijderaar en een warmwater hogedrukreiniger, kan u komaf maken met onkruid zonder onkruidverdelgers te gebruiken. Enkel met warm water. En hierdoor zonder schade te berokkenen aan het milieu en de ondergrond.

Baumaschinen und sonstiges Equipment

Mobiele hogedruk trailers

De mobiele allrounder en zelfvoorzienende oplossing voor professioneel gebruik in gemeentediensten, de bouw en de industrie. Naar wens te configureren, uiterst efficiënt, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen. Dankzij het waterreservoir van 500 l en de dieseltank van 100 l kan de trailer tot 60 minuten onafhankelijk gebruikt worden zonder aansluiting op elektriciteit of watertoevoer.

 

WWP 45

Generatoren en afvalwater

Sterke machines met veel power. Geen elektriciteit? Veel vuil water? Word volledig onafhankelijk. Met onze benzine aangedreven generatoren en afvalwaterpomp lost u uw problemen op een professionele manier op.