MACHINES VOOR GEMEENTES EN OPENBARE RUIMTES

Technologie voor alle eisen - een gemeentelijke machine van Kärcher Municipal is altijd precies wat zij moet zijn: van straatveegmachine tot een universele werktuigdrager. Alles is mogelijk.
Het gebruik van een gespecialiseerde gemeentelijke machine voor elke toepassing is meestal inefficiënt en duur.
Kärcher Municipal biedt multifunctionele voertuigen die niet alleen aan de hoogste eisen voldoen, maar ook echt multifunctioneel zijn. Dat betekent dat onze multifunctionele voertuigen dankzij hun bijzondere constructieve eigenschappen zo geavanceerd en perfect afgestemd zijn op het betreffende aanbouwdeel, dat ze werkresultaten op het hoogste niveau leveren - net als een voertuig voor eenmalig gebruik. Afhankelijk van het aanbouwdeel is een gemeentevoertuig van Kärcher een veegmachine in de zomer en een sneeuwruimer in de winter.
Echte multifunctionaliteit!

Municipal Holder

VEGEN, SCHROBBEN, SCHOONSPUITEN EN ZELFS SNEEUW RUIMEN.

Dankzij het optionele multi-functie pakket kunnen onze straatveegmachines ook ingezet worden voor andere werkzaamheden. De veegunit en opvangcontainer kunnen snel afgebouwd worden om plaats te maken voor ander op- of aanbouwgereedschappen.
Zo kan de machine flexibel ingezet worden en optimaal renderen.

Kärcher en Holder: samen sterk

Werktuigdragers en veegmachines van Kärcher en Holder

Met de merken Holder en Kärcher onder één dak, worden de krachten en kennis van twee vooruitstrevende fabrikanten gebundeld. Voor u als klant betekent dit nog meer oplossingen voor nog meer toepassingen het hele jaar door. Topkwaliteit op steeds meer plaatsen in de wereld. Vertrouw op de toekomst van de veegmachines en werktuigdragers!

Kärcher veegmachines en werktuigdragers bieden uitstekende prestaties op elk moment en op elke plaats. Op grote oppervlakken, lastige oppervlakken, straten, wegen, parkeerplaatsen, groenvoorzieningen en bij winteronderhoud. Elk van deze robuuste machines kan worden gecombineerd met diverse hulpstukken om een optimale oplossing te bieden voor de respectieve toepassing in termen van prestaties, gebruiksgemak en kosteneffectiviteit. Een investering die haar waarde op lange termijn behoudt.

 

Kärcher  Gemeentelijke veegmachines

Gemeentelijke veegmachines

Voor een langdurig en professioneel gebruik op grote parkeerplaatsen, tentoonstellingsruimtes en industriegebieden. Geavanceerde en efficiënte Kärcher technologieën verzekeren vertrouwbare resultaten.

Kärcher  Gemeentelijke werktuigdragers

Gemeentelijke werktuigdragers

Geschikt voor veelvuldig gebruik gedurende het hele jaar.

Kärcher  Werktuigen

Werktuigen

Tuinonderhoud, winterdienst, nat reinigen, vegen of transporteren: Kärcher biedt een breed scala aan geavanceerde en efficiënte werktuigen voor dagelijks gemeentelijk gebruik.

Onkruidbestrijding

Met de Kärcher onkruidverwijderaar en een warmwater hogedrukreiniger, kan u komaf maken met onkruid zonder onkruidverdelgers te gebruiken. Enkel met warm water. En hierdoor zonder schade te berokkenen aan het milieu en de ondergrond.

Meer weten?

Onkruidbestreiding Kärcher

Meer weten? Contacteer ons via onderstaand formulier.

      * Verplicht veld