Window Vacs

Simpelweg schoon zonder druppels. De nieuwste generatie van de ruitenreiniger Kärcher Window Vac zorgt niet alleen voor streeploos schone ramen, maar bespaart u ook een hoop tijd en moeite. De handige apparaten zuigen na het reinigen eenvoudig en betrouwbaar het water van het venster op - zonder druppels en strepen.

Window Vac all surfaces

Reinigen zonder onderbrekingen en tot in elke rand

Met een batterij met een extra lange looptijd van 100 minuten, is de WV 6 de beste Window Vac ooit. Het LED scherm geeft op de minuut nauwkeurig de resterende looptijd van de WV 6-batterijen aan. En de nieuwe sillicone zuigstriptechnologie zorgt voor nog meer flexibiliteit en een streepvrije reiniging in 1 beweging - van rand tot rand, van boven naar onder, van links naar rechts.

 

1 oplossing voor alle gladde oppervlakken

Nettoyer les vitres

 

Ramen reiniging

Ramen reinigen was nog nooit zo eenvoudig. Gebruik onze Window Vac voor streepvrije resultaten in enkele seconden.

Nettoyer la cabine de douche

 

Schone douchecabines en betegelde wanden

Moeiteloos douchecabines en betegelde wanden in de douche en badkamer reinigen.

Aspirer des liquides

 

Opzuigen van vloeistoffen

Eenvoudig gemorste vloeistoffen opzuigen met de Window Vac.

Aspirer l'eau de condensation

 

Opzuigen van condens

Snel overtollig vocht van de ruiten opzuigen met de Window Vacs van Kärcher.


Producten

0 Producten

Reinigingsmiddelen & Accessoires

Window Vac all surfaces - 2

5 tips om met de Window Vac te werken zonder strepen of druppels!

  1. Gebruik niet te veel detergent: als er te veel detergent wordt gebruikt, kan er een vettige film op het raam ontstaan. Daarom moet het detergent nauwkeurig worden afgemeten om streepvorming te voorkomen.

  2. Reinig niet in de volle zon: ramen mogen bij voorkeur niet in direct zonlicht worden gereinigd. Hierdoor droogt de oplossing met reinigingsmiddel te snel op de ruit op en blijven er lelijke strepen achter.
  3. Maak de zuigstrips proper voor en na ieder gebruik: fijne stofdeeltjes die in de zuigstrips blijven zitten, kunnen vegen of strepen veroorzaken. U kunt dit voorkomen door het zuigmondblad en de zuigstrips af te spoelen onder lopend kraantjeswater.

  4. Druk niet te hard op de zuigmond: indien u de Window Vac te hard aandrukt op het raam, kan er wrijving ontstaan en zo ook strepen.

  5. Vervang tijdig de zuigstrips: na verloop van tijd zal de zuigstrip op de Window Vac verslijten. Het oppervlak zal niet langer glad zijn, waardoor er strepen kunnen ontstaan. De WV 6 Window Vac van Kärcher heeft een aan beide zijden omkeerbare zuigstrip.

De WV 6 in actie: onze TV spot

Onze tips om ramen te wassen zonder strepen

 

Ruiten kuisen is een van de meest onpopulaire huishoudelijke taken. Het is handwerk en neemt veel tijd in beslag. Het resultaat van een namiddag ramen poetsen is ook dikwijls niet bevredigend. Het is moeilijk om een streeploos resultaat te behalen zonder dat u de juiste techniek kent. Gebruik deze tips om uw ramen te wassen zonder strepen.

 


Brochure