Window Vacs

Een puur genot. Simpelweg schoon zonder druppels. De nieuwste generatie van de ruitenreiniger Kärcher Window Vac zorgt niet alleen voor streeploos schone ramen, maar bespaart u ook een hoop tijd en moeite. De handige apparaten zuigen na het reinigen eenvoudig en betrouwbaar het water van het venster op - zonder druppels en strepen.

Window Vac all surfaces

Reinigen zonder onderbrekingen en tot in elke rand

Met een accu met extra lange looptijd van 100 minuten, is de WV 6 de beste Window Vac ooit. Het LED scherm geeft op de minuut nauwkeurig de resterende looptijd van de WV 6-accu's aan. En de nieuwe sillicone zuigstriptechnologie zorgt voor nog meer flexibiliteit en streepvrije reiniging in 1 beweging - van rand tot rand, van boven naar onder, van links naar rechts.

 

1 oplossing voor alle gladde oppervlakken

Nettoyer les vitres

Ramen reiniging

Ramen reinigen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Gebruik onze Window Vac voor streepvrije resultaten in enkele seconden.

Nettoyer la cabine de douche

 

Schone douchecabines en betegelde wanden

Moeiteloos douchecabines en betegelde wanden in de douche en badkamer reinigen.

Aspirer des liquides

 

Opzuigen van vloeistoffen

Eenvoudig gemorste vloeistoffen opzuigen met de Window Vac.

Aspirer l'eau de condensation

 

Opzuigen van condens

Snel overtollig vocht van de ruiten opzuigen met de Window Vacs van Kärcher.


Producten

Producten vergelijken |
0 Producten

Reinigingsmiddelen & Accessoires

Window Vac all surfaces - 2

5 tips om met de Window Vac te werken zonder strepen of druppels!

  1. Gebruikt niet te veel detergent: als er te veel detergent wordt gebruikt, kan er een vettige film op het raam ontstaan. Daarom moet het detergent nauwkeurig worden afgemeten om strepenvorming te voorkomen.

  2. Reinig niet in de volle zon: ramen mogen bij voorkeur niet in direct zonlicht worden gereinigd. Hierdoor droogt de oplossing met reinigingsmiddel te snel op de ruit en blijven er lelijke strepen achter.
  3. Maak de zuigstrips proper voor- en na ieder gebruik: fijne stofdeeltjes die in de zuigstrips blijven zitten, kunnen vegen of strepen veroorzaken. U kunt dit voorkomen door het zuigmondblad en de zuigstrips af te spoelen onder lopend kraantjeswater.

  4. Druk niet te hard op de zuigmond: indien u de Window Vac te hard aandrukt op het raam, kan er wrijving ontstaan en zo ook strepen ontwikkelen.

  5. Vervang tijdig de zuigstrips: na verloop van tijd zal de zuiglip op de Window Vac verslijten. Het oppervlak zal niet langer glad zijn, waardoor er strepen kunnen ontstaan. De WV 6 Window Vac van Kärcher heeft een aan beide zijden omkeerbare zuiglip.

De WV 6 in actie: onze TV spot


Brochure