Terrasreiniger

Uw partner voor de reiniging van uw terras. Gedaan met het vermoeiende schrobwerk: dankzij de terrasreiniger PCL 4 moet u uw houten vloeren buiten nooit meer met de hand schrobben. De roterende walsborstels en het water zorgen voor een gelijkmatige en grondige verwijdering van zelfs hardnekkig en ingedroogd vuil van uw houten terras. De hoeveelheid water kan eenvoudig worden aangepast naar de gewenste hoeveelheid. Het vuil wordt losgemaakt en weggespoeld in één enkele beweging.

Houten terras reinigen

Efficiënte en gelijkmatige reiniging van uw terras


Dankzij de combinatie van de roterende walsborstels, de regelbare waterhoeveelheid en een krachtige motor verwijdert de PCL 4 op een grondige en gelijkmatige manier zelfs het meest hardnekkige vuil.  

De walsborstels die bij de levering zijn inbegrepen, zijn perfect voor de reiniging van houten oppervlakken buitenshuis. Passende walsborstels voor de reiniging van stenen tegels zijn beschikbaar als toebehoren.


0 Producten

Voordelen

Terrasreiniger op een dakterras

Een efficiënte en gelijkmatige reiniging

Innovatieve, achterwaarts-roterende walsborstels zorgen voor een grondige en gelijkmatige reiniging van uw houten terrassen – en ze garanderen uitstekende reinigingsresultaten.

Intelligent waterverbruik terrasreiniger

Intelligent waterverbruik in plaats van -verspilling

De manuele regeling van de waterhoeveelheid zorgt ervoor dat u maar nét zoveel water verbruikt als u werkelijk nodig hebt voor de reinigingstaak.

Reiniging tot aan de rand terrasreiniger

Reiniging helemaal tot aan de rand

Door de centrale bevestiging van de motor, kunnen de borstels helemaal tot aan de rand reinigen.

Ergonomische werkhouding terrasreiniger

Ergonomische werkhouding

De PCL 4 is ergonomisch ontworpen, zodat u op elk moment een horizontale werkhouding kan behouden, hoe groot u ook bent. 

Reiniging van verschillende oppervlakken terrasreiniger

Voor gebruik op tal van verschillende oppervlakken buitenshuis

Dankzij de optie om de borstels te wisselen zonder gereedschap, kan u de borstels voor houten oppervlakken - die bij de levering inbegrepen zijn - in geen tijd vervangen door de borstels voor stenen tegels.


Nieuwe glans – voor uw houten terras

Elke lente opnieuw heeft uw terras nood aan een grondige reiniging. Zon, regen, sneeuw en ijs laten hun sporen na; organische groei, mos en ander vuil vervuilen uw oppervlakken. Gelukkig kunnen borstel, schrobber en emmer blijven waar ze zijn: in de kast. U kan uw terras nu niet alles sneller, maar ook veel grondiger en simpeler schoonmaken: met de PCL 4 terrasreiniger van Kärcher.

icon_arrow