Terrasreiniger

Uw partner voor de reiniging van uw terras. Gedaan met het vermoeiende schrobwerk: dankzij de nieuwe terrasreiniger PCL 4 moet u uw houten vloeren buiten nooit meer met de hand schrobben. Simpelweg de stroomkabel en de tuinslang aansluiten en u kan heel snel daarna al genieten van een koel drankje op een schoongemaakt terras. De roterende wasborstels en het water zorgen voor een gelijkmatige en grondige verwijdering van zelfs hardnekkig en ingedroogd vuil van uw houten terras. De hoeveelheid water kan heel gemakkelijk worden aangepast, wat maakt dat u maar nét zoveel water verbruikt als u werkelijk nodig hebt. Het vuil wordt losgemaakt en weggespoeld in één enkele doorgang. Een vervelende tweede doorgang is dus niet meer nodig. 

Patio Cleaner

Efficiënte en gelijkmatige reiniging van uw terras

Dankzij de combinatie van de roterende walsborstels, de regelbare waterhoeveelheid en een krachtige motor verwijdert de PCL 4 op een grondige en gelijkmatige manier zelfs het meest hardnekkige vuil.  

De walsborstels die bij de levering zijn inbegrepen, zijn perfect voor de reiniging van houten oppervlakken buitenshuis. Passende walsborstels voor de reiniging van stenen tegels zijn beschikbaar als toebehoren.


Voordelen

Patio cleaner application rooftop

Een efficiënte en gelijkmatige reiniging

Innovatieve, achterwaarts-roterende walsborstels zorgen voor een grondige en gelijkmatige reiniging van uw houten terrassen – en ze garanderen uitstekende reinigingsresultaten.

Patio cleaner application water

Intelligent waterverbruik in plaats van -verspilling

De manuele regeling van de waterhoeveelheid zorgt ervoor dat u maar nét zoveel water verbruikt als u werkelijk nodig hebt voor de reinigingstaak.

Patio cleaner edge cleaning

Reiniging helemaal tot aan de rand

Door de centrale bevestiging van de motor, kunnen de borstels helemaal tot aan de rand reinigen.

patio cleaner ergonomic

Ergonomische werkhouding

De PCL 4 is ergonomisch ontworpen, zodat u op elk moment een horizontale werkhouding kan behouden, hoe groot u ook bent. 

Patio cleaner stone application

Voor gebruik op tal van verschillende oppervlakken buitenshuis

Dankzij de optie om de borstels te wisselen zonder gereedschap, kan u de borstels voor houten oppervlakken - die bij de levering inbegrepen zijn - in geen tijd vervangen door de borstels voor stenen tegels.

  • Producten vergelijken
  • |
0 Producten

Nieuwe glans – voor uw houten terras

Elke lente opnieuw heeft uw terras nood aan een grondige reiniging. Zon, regen, sneeuw en ijs laten hun sporen na; organische groei, mos en ander vuil vervuilen uw oppervlakken. Gelukkig kunnen borstel, schrobber en emmer blijven waar ze zijn : in de kast. U kan uw terras nu niet alles sneller, maar ook veel grondiger en simpeler schoonmaken : met de PCL 4 terrasreiniger van Kärcher.

icon_arrow