Industriële reinigingsoplossingen en -systemen

Wij kunnen u alles leveren wat u nodig hebt - en dat is veel meer dan wij hier kunnen tonen. Wij voldoen aan alle reinigingsnoden in alle industrietakken dankzij ons breed aanbod aan reinigingsmachines: industriële stofzuigers, droogijsreinigers, tankreinigingssystemen, hogedruk- en ultrahogedrukreinigers, schrob- en veegmachines. Vertel ons simpelweg voor welke uitdaging u staat en wij vertellen u de meest effectieve en efficiënte manier om die uitdaging aan te gaan.

 

Industry

Complete oplossingen voor de industrie

Succes op elk niveau

Vuil kent geen grenzen, daarom hebt u reinigingsoplossingen nodig die zich uitstrekken over alle procesniveaus van een industrieel bedrijf: van de infrastructuur en productiegerelateerde gebieden tot de productie zelf. Voor deze verscheidenheid aan taken hebt u meer nodig dan de som van afzonderlijke toepassingen. U hebt een systeem nodig dat telkens weer de beste resultaten garandeert. En dat krijgt u van ons.

 

Ons Kärcher-systeem

In samenwerking met gebruikers zoals u, zijn wij steeds op zoek naar de meest innovatieve oplossingen, producten en diensten, altijd met het ultieme doel om een verbeterd systeem te ontwikkelen. Een systeem dat bestaat uit machines, accessoires, reinigingsmiddelen en services die gemakkelijk geïntegreerd kunnen worden in uw eigen operationeel proces en die een echte toegevoegde waarde betekenen als een industriële oplossing. Een systeem dat het verschil maakt. Ons Kärcher-systeem. 

Engineered Solutions

Partner

Eén enkele partner voor alles

In de industrie krijgt u te maken met een hele reeks vaak zeer specifieke reinigingstaken: machines en installaties, matrijzen en onderdelen, maar ook transportroutes en opslagruimtes, zowel binnen als buiten. Elk van deze gebieden is op zichzelf al zeer complex. Om ze allemaal te combineren tot één functionerend systeem met de hoogste effectiviteit en efficiëntie hebt u uitgebreide expertise en ervaring nodig. Als wereldmarktleider op het gebied van reinigingstechnologie bieden wij u deze deskundigheid en meer dan 75 jaar ervaring. Wij bieden het unieke Kärcher-systeem. En wij bieden de oplossing voor elk van uw taken. Wat levert het u op? Alleen maar voordelen.

Door gebruik te maken van onze op maat gemaakte oplossingen voor specifieke productieomgevingen, kunt u op elk moment voldoen aan sectorspecifieke hygiëne- en veiligheidsnormen. Voor extreme of kritische omgevingen zoals Ex-zones, gevarenzones, zones die worden blootgesteld aan extreme temperaturen en zones met beperkte toegankelijkheid, bieden wij zeer gespecialiseerde oplossingen. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw kernactiviteiten. Bovendien profiteert u van minder uitvaltijd.

Eén van de meest veeleisende reinigingstaken is het verwijderen van kritische stoffen. Of het nu gaat om explosieve, gevaarlijke, olieachtige, vettige of hardnekkige vervuiling - met onze speciale toepassingen kan vrijwel elk type vuil veilig en betrouwbaar worden verwijderd, zonder uw systemen te beschadigen. En als het gaat om het aanpakken van extreem hardnekkig vuil en korsten, is het enige wat u nodig hebt de pure kracht van water, daar waar dit technisch mogelijk is: onze ultra hogedruk waterstraalsystemen verwijderen op een doeltrefffende manier elk type vuil, en zelfs verf, coatings en uitgehard beton.

Pauzes zijn belangrijk, zolang ze maar gepland zijn. Om ervoor te zorgen dat dit zo blijft, bieden wij reinigingsoplossingen die u zonder onderbreking parallel aan uw productieprocessen kunt gebruiken. En met minimale opbouw- en omsteltijden.

Uw werkomgeving is al complex genoeg. Daarom zult u de eenvoudige bediening van onze reinigingsmachines op prijs stellen. Hetzelfde geldt voor onze machines voor speciale vereisten. En om ervoor te zorgen dat u na een succesvolle reiniging niet voor nieuwe problemen komt te staan, ondersteunen wij u met milieuvriendelijke procedures voor de reiniging en verwerking van productieresten en afvalwater.


Industriezuigers

Industriesauger

Stofzuigers. Schoon. Stevig.

Er zijn tal van stofzuig-toepassingen in de industrie: van fijn stof tot grof vuil, vaste stoffen of vloeistoffen, mobiel of stationair. Wij ontwikkelen voor u standaard of op maat gemaakte stofzuigoplossingen voor een brede waaier aan sectoren en toepassingsgebieden. U zegt ons wat u moet opzuigen en waar. En wij tonen u de beste manier om dit te doen.

Door te stofzuigen kan u zelfs geld verdienen. In de industrie is reinheid een belangrijke voorwaarde voor een constant hoge productkwaliteit. En dit is de basis voor het bereiken van hogere prijzen op de markt. 

 

Uw voordelen

Extreem robuust – hoogwaardige materialen en duurzame aansluitingen
Een veerkracht die jaren meegaat
Extra krachtige machines, zelfs voor een drieploegen-dienst
Veiligheidsstofzuigers voor gevaarlijke toepassingen
Speciale oplossingen op maat gemaakt voor stationair gebruik

Toepassingsvoorbeelden

Metaalschaafsel, granulaat, ponsafval
Gevaarlijk stof
Explosief stof
Koolvloeistoffen, smeermiddelen en oliën
Poeder
Samengestelde weefseels

Toepassingsgebieden

Automobielindustrie
Machine- en installatiebouw
Metallurgie en vormgeving
Gereedschapmakerij en metaalbewerking
Verwerking van cokes en minerale olie
Glas- en steenbewerking
Papierproductie en grafische industrie
Voedingsmiddelenindustrie
Zetmeel- en tabaksproductie
Productie van rubber en plastic
Houtverwerking en meubelproductie
Chemische industrie
Farmaceutische industrie
Lokale overheden

Metaalverwerkende industrie

Automobielindustrie


Stationaire hogedrukreinigers

Stationäre-Hochdruckanlagen_406x406

Stationaire hogedrukreinigers: permanent geïnstalleerd - onmiddellijk klaar voor gebruik

Volg het voorbeeld van de vele industriële operatoren die onze stationaire hogedrukunits al tientallen jaren gebruiken omwille van hun hoog vermogen, efficiëntie en duurzaamheid. Eén hogedrukunit kan tot 17 gebruikspunten leveren voor gelijktijdig gebruik met meerdere lansen.

Stationaire hogedrukreinigingssystemen kunnen alle prestaties leveren die u nodig hebt - efficiënt, veilig en economisch. Gegarandeerd. Hogedrukwater wordt vanuit een centrale toevoerunit via een leidingsysteem naar vaste gebruikspunten gevoerd, waar het in grote hoeveelheden gebruiksklaar wordt gehouden. 24 uur per dag, 7 dagen per week zonder hervulling, insteltijden of werkonderbrekingen.

Uw voordelen

Lagere kosten door de korte opstarttijden
Constante beschikbaarheid: overal, op elk moment
Werkveiligheid
Voldoet aan de wettelijke hygiëne-eisen
Minder moeite

Toepassingsvoorbeelden

Slagerijen en slachterijen
Algemene levensmiddelenproductie
Dekken op cruiseschepen
Zwembaden en kuuroorden
Industriële productiesystemen

Toepassingsgebieden

Voedingsindustrie
Boten en cruiseschepen
Automobielindustrie en garages
Chemische en metaalverwerkende industrie

Ultra hogedrukreinigers

UHP-Klasse 406x406

Gecombineerde competentie. Uitmuntend vermogen.

Wij hebben de competenties van Kärcher en WOMA gebundeld om de perfecte ultrahogedrukreinigers te ontwikkelen voor de zwaarste toepassingen in de industrie en de bouw. Het resultaat zijn onze nieuwe UHP (Ultra High Pressure) klassen.

Onze nieuwe UHP klassen bieden gestandaardiseerde, compacte ultrahogedrukreinigers vanaf een werkdruk van 350 bar tot de Superklasse met een schitterende werkdruk van 2.800 bar. Deze prestatieniveaus zijn beschikbaar als mobiele en stationaire procesgeïntegreerde oplossingen. Op maat geconfigureerde oplossingen kunnen werkdrukken tot 4.000 bar genereren. De hoogefficiënte industriële pompen die hier worden gebruikt, zijn afkomstig van ons WOMA Competence Centre, de pionier op het gebied van ultrahogedruktechnologie.

Uw voordelen

Milieuvriendelijkheid
Efficiëntie
Innovatiueve technologieën
Perfect gecontroleerde kracht
Veiligheid voor de gebruikers

Toepassingsvoorbeelden

Restauratie en verwijdering van beton
Reiniging van leidingen, leidingbundels en warmtewisselaars
Reiniging van zeven, filters en de binnenkant van tanks
Verwijdering van coatings en verven
Verwijdering van roest
Voorbehandeling van oppervlakken
Abrasief snijden
Alle soorten oppervlakteverwijdering

Toepassingsgebieden

Automobielindustrie
Scheepsbouw en -onderhoud
Voedingsindustrie
Chemische industrie
Machinebouw
Metaal-, staal- en aluminiumverwerking
Steenverwerking
Papierproductie
Verwerking en raffinage van geraffineerde aardolieproducten/minerale oliën
Vervoer
Bouw
Mijnbouw
Schoonmaken van gebouwen
Openbare gebouwen
Energiecentrales
Ontmanteling en decontaminatie

Verwijdering van zwaar beton met de Aquacutter-robot

Meerdere toepassingen met de rondstraalsproeier en de powersproeier

Droogijsreinigers

Trockeneisstrahlen 406x406

Droogijsreiniging: krachtig, zacht en zonder resten

Zoekt u een manier om hardnekkig vuil te verwijderen die zowel effectief als zacht is? Dan is de Ice Blaster van Kärcher de juiste oplossing voor u. Het systeem maakt gebruik van perslucht en droogijspellets om rubberresten, oliën, vetten, scheidingsmiddelen, kleurstoffen enz. van werkstukken of oppervlakken te verwijderen.

Onze droogijsreinigers kunnen zelfs worden gebruikt op plaatsen waar een reiniging met water of zand bij wet verboden is of niet economisch is. Droogijspellets vervliegen residuvrij - zonder enig vocht achter te laten. Dit betekent dat u ook onderdelen kunt reinigen waarvoor de traditionele methoden niet geschikt zijn, zoals elektromotoren. U kunt de pellets heel gemakkelijk zelf produceren met onze pelletiseermachine. En met de juiste toebehoren voor alle uiteenlopende toepassingen behaalt u altijd uitstekende reinigingsresultaten.

Uw voordelen

Geen voorbereidend werk meer
Minimale stilstandtijden van de machine
Milieuvriendelijke reiniging
De oppervlakken blijven intact
Geen resten
Reinigen tijdens de productie
Geen ontmanteling van de machines nodig

Toepassingsvoorbeelden

Robots
Mallen
Vul- en bottellijnen
Transportsystemen en transportbanden
Onderhoudswagentjes
Hydraulische componenten en elementen
Elektrische componenten
Elektrische kasten

Toepassingsgebieden

Automobielindustrie, gieterijen en kunststofinjectiebedrijven
Drukkerijen
Kunststof- en verpakkingsindustrie
Hout- en papierindustrie
Elektronica-industrie
Voedings-, farmaceutische en cosmetische industrie
Metaal- en machinebouwindustrie

Reiniging van mallen met de een droogijsreiniger 

Verwijdering van de onderlaag met een droogijsreiniger 


Meer weten? Contacteer ons via onderstaand formulier.

      * Verplicht veld