Betere prestaties op elk platform: Kärcher Battery Power+

Er is maar één ding beter dan veel vermogen: nóg meer vermogen. Daarom hebben we voor het Kärcher batterijplatform met 18 en 36 V de batterijen Kärcher Battery Power+ ontwikkeld. Met meer capaciteit voor een langere looptijd en een grotere productiviteit.

Kärcher Battery Power+-Akkuplattform

Kärcher Battery Universe: galactische kracht. Eindeloze mogelijkheden.

De wereld van de professionals. Het is de 21e eeuw. Alles draait om de rijzende ster van de draadloze technologie: welkom in het Kärcher Battery Universe. Ontdek onbeperkte compatibiliteit, prestaties en veiligheid.

18 V Kärcher Battery Power+

Het 18 V batterijplatform Kärcher Battery Power+ is de energiebron voor compacte en handige toestellen voor de reiniging in de doelgroepen: gebouwenreiniging, ambachten en de automobielsector. De Kärcher Battery Power+ verwisselbare batterijen bieden extra lange werktijden dankzij hun capaciteit van 18 V /3.0 Ah.

Naar de 18-V platformtoestellen

36 V Kärcher Battery Power+

Het 36 V Kärcher Battery Power+ batterijplatform biedt voldoende kracht voor krachtige apparaten die gebruikt kunnen worden voor de reiniging van grote oppervlakken en voor professioneel groenonderhoud. De apparaten uit dit platform zijn compatibel met alle 36 V Kärcher Battery Power+ batterijen in 6,0 en 7,5 Ah en de 36 V Kärcher Battery Power batterijen (2,5 Ah en 5,0 Ah). Met één batterij kunt u afwisselend Kärcher batterijtoestellen bedienen, zoals de gazontrimmers, hogedrukreinigers of heggenscharen, stof-/waterzuigers en stofzuigers. Voor de hoogste eisen aan flexibiliteit, mobiliteit en kracht.

 

Naar de 36-V-platformtoestellen

Real Time Technology

De unieke Real Time technologie van Kärcher biedt een optimale gebruikersoriëntatie. In vergelijking met de traditionele LED-schermen, worden hier de bedrijfsstatus en het laadniveau in detail weergegeven.  

Resterende werktijd in minuten

Resterende werktijd in minuten

Gedurende de volledige bediening, is de gebruiker constant op de hoogte van de resterende werktijd en weet hij ook tot exact op de minuut op welk moment de batterij moet worden vervangen of geladen. De werktijd past zich automatisch aan in functie van het toestel.

Batterijcapaciteit

Batterijcapaciteit in percenten

De capaciteit van de batterij kan in één oogopslag worden afgelezen.

Resterende laadtijd in minuten

Resterende laadtijd in minuten

Tijdens het laadproces, wordt de resterende laadtijd getoond op het scherm. Op die manier weet de gebruiker altijd exact wanneer hij terug kan beginnen werken.


Kärcher Battery Power+ – zeer intelligent en absoluut veilig

Zowel de hoogwaardige lithium-ioncellen als de perfect op elkaar afgestemde elektronische componenten maken de Kärcher-batterijen bijzonder krachtig.

Zonder lastige kabels, bieden deze batterij-aangedreven toestellen een maximale bewegingsvrijheid en zijn ze in een handomdraai klaar voor gebruik. Dankzij de innovatieve Kärcher Real Time technologie, kan de status van de batterij op elk moment en in een oogopslag worden gecontroleerd: het geïntegreerde LCD-scherm toont het aantal minuten waarin u het werk nog kan verderzetten met de huidige batterij. En op de lader, toont het scherm van de batterij de resterende laadtijd op de minuut precies. 

 

Kärcher Battery Power+ Akku

Hoogtepunten

1. Spatbescherming
De batterij is beschermd tegen opspattend water volgens de norm IPX5.

2. LCD-Display -scherm met Real Time technologie 
Het geïntegreerde LCD-scherm toont ofwel de laadstatus ofwel de resterende werktijd ofwel de resterende laadtijd. 

3. Krachtige lithium-ion-cellen
Garanderen constante prestaties met een lage zelfontlading zonder geheugeneffect.

4. Intelligente celbewaking
Bescherming tegen overbelasting, oververhitting en totale ontlading.

5. Uitermate robuust 
De Kärcher batterijhouders zijn bijzonder schokbestendig.

6. Efficiënt temperatuurbeheer
Een efficiënte warmteopslag en een intelligent batterijbeheer garanderen maximale prestaties voor toepassingen die een maximaal vermogen vereisen.

Een intelligente technologie – de communicatie met het toestel.
De batterijen van het batterijplatform Kärcher Battery Power+ zijn ontworpen om te kunnen communiceren met het toestel dat ze aandrijven. Zo kan de informatie over de batterij worden afgelezen en weergegeven op alle interfaces van het apparaat, zelfs wanneer de batterij in een positie is geplaatst die een verminderd zicht biedt.

Aangenaam en comfortabel – de bediening.
Een eenvoudig detail dat toch van het grootste belang is. Zo zijn er zachte onderdelen geïntegreerd voor een eenvoudige bediening en een goede grip. Een eigenschap die technologisch gezien niet relevant is voor een batterij, maar die in de ogen van professionele gebruikers een onmiskenbare troef is.

 

 


Producten uit het batterijplatform Kärcher Battery Power+

Kärcher Outdoor Power Equipment

Outdoor Power Equipment

Met het Kärcher Outdoor Power Equipment bent u klaar voor elke uitdaging in groenzones en op wegen. Met onze nieuwe batterij-aangedreven bladblazers, heggenscharen, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers en grasmaaiers kunt u op een vrije, veilige en gezonde manier werken. Geen uitlaatgassen, weinig lawaai, nauwelijks trillingen. En alleen met een batterij die voor iedereen geschikt is en sterk genoeg voor veeleisende taken. En dat alles tegen extreem lage bedrijfs- en onderhoudskosten. Exact wat een professional met de hoogste eisen nodig heeft.

Kärcher batterij-aangedreven stofzuiger T 9/1 Bp

Batterij-aangedreven stofzuiger T 9/1 Bp

De uiterst krachtige batterij-aangedreven stofzuiger T 9/1 Bp met eco!efficiency-modus overtuigt met reinigingsresultaten die op hetzelfde niveau liggen als die van stofzuigers die op elektriciteit werken. De stille, robuuste, snoerloze stofzuiger met duurzame borstelloze motor. 

Batterij-aangedreven handstofzuiger HV 1/1 Bp

Batterij-aangedreven handstofzuiger HV 1/1 Bp

Licht, sterke zuigprestaties en veelzijdig: onze HV 1/1 Bp toont bij beide varianten (FS en CS) de beste reinigingsprestaties in zijn klasse. Eenvoudige bediening, eco!efficiency-modus, en doelgroepspecifieke toebehoren voor een tijdsbesparing tot wel 25%.

Batterij-aangedreven rugzakstofzuiger BVL 5/1 Bp

Batterij-aangedreven rugzakstofzuiger BVL 5/1 Bp - BVL 3/1 Bp

Onze rugzakstofzuiger BVL 5/1 Bp en BVL 3/1 Bp maken het mogelijk om draadloos te werken aan de hoogste mobiliteit. En dankzij de eco!efficiency-modus gedurende nog langere werktijden. Het ergonomisch draagframe biedt het grootste comfort om in elke situatie te dragen.

Batterij-aangedreven stof-/waterzuiger NT 22/1 Ap Bp

Batterij-aangedreven stof-/waterzuiger NT 22/1 Ap Bp

Compact, licht en veelzijdig: onze batterij-aangedreven stof-/waterzuiger NT 22/1 Ap Bp overtuigt dankzij zijn krachtige Kärcher Battery Power+ batterijen zelfs op plaatsen zonder externe voeding voor veeleisende natte en droge toepassingen. 

Draadloze hogedrukreiniger HD 4/11 C Bp

Draadloze hogedrukreiniger HD 4/11 C Bp

Met dit batterij-aangedreven toestel kan er onafhankelijk van enige stroomvoorziening gewerkt worden. Dankzij de meegeleverde aanzuigslang is zelfs een volledig zelfvoorzienende werking mogelijk, als er alternatieve waterbronnen zoals tanks worden gebruikt. Dit koudwater toestel kan gebruikt worden bij gebouwenreiniging, in de gemeentelijke sector en in de bouwsector.

Kärcher accu-stofzuiger

Het beste voor uzelf en uw toestel: originele Kärcher toebehoren

De innovatieve Kärcher batterrijtoestellen bieden u veelzijdige toepassingsmogelijkheden en het hoogste gebruikscomfort. Met het originele Kärcher toebehoren kunt u nog meer afwisseling, veiligheid en werkgemak bieden voor uw individuele behoeften. Het aanbod aan Kärcher toebehoren gaat van batterijen in verschillende vermogensklassen over draagriemen, slangen, opzetstukken en verlengstukken tot de persoonlijke beschermings- en veiligheidsuitrusting met veiligheidsbroeken, -schoenen, -handschoenen en -brillen. Alles wat u nodig hebt om succesvol en veilig te kunnen werken.

210201_Icons-Pictos-FAQ_800x400

Battery Power / Battery Power + FAQs

Wat is de looptijd van een batterij? Welke batterijen zijn compatibel met welke apparaten? Hoe werkt de real-time technologie van Kärcher? De antwoorden op deze vragen - en nog veel meer - over de verwisselbare batterijplatforms van Kärcher staan hier voor u klaar in de Frequently Asked Questions.

FAQs

Meer weten? Contacteer ons via onderstaand formulier.

      * Verplicht veld