Kärcher service

De kracht van innovatie

De naam Kärcher staat wereldwijd voor kwaliteit en innovatie. Op het gebied van professionele reiniging stellen wij al 75 jaar de norm. Als uitvinder van de hogedrukreiniging is Kärcher momenteel marktleider en één van de stuwende krachten achter de technologische vooruitgang op het gebied van reinigingstechniek. Onze medewerkers voor onderzoek, ontwikkeling, productie en verkoop zorgen er elke dag voor dat u de juiste oplossing krijgt voor uw reinigingstaak.

Tijdens de hele gebruiksduur van uw Kärcher apparaat wordt u begeleid door onze service. Waar u ons ook nodig hebt, wij of één van onze servicepartners staan voor u klaar.

 

service_picto

Service_Professional

Service van Kärcher

Werkt u met professionele reinigingsapparatuur? Dan moet u er van op aan kunnen dat uw machinepark op elk moment volledig operationeel is. Daarvoor bent u aangewezen op een partner die u meer biedt dan alleen apparaten: betrouwbare reinigingsmachines en reinigingsmiddelen, innovatie technologie, deskundig advies en training. En een aanbod services dat niets te wensen over laat. Met effectieve service ter plaatse, snel en betrouwbaar. Met alle nodige gereedschappen, reserveonderdelen en slijtdelen. Met optimaal samengestelde pakketten voor inspectie, onderhoud en Full Service. In één woord: Kärcher-service. Service die u zekerheid geeft. Dat is beloofd.

Onze service – iets bijzonders

 • met 12 eigen monteurs met volledig uitgeruste servicevoertuigen
 • 10 gespecialiseerde Kärcher Centers
 • 35 servicepartners
 • jaarlijks 6000 service interventies
 • continue training en opleiding
 • service voor meer dan 1900 verschillende modellen en uitvoeringen
 • meer dan 400 actieve servicecontracten
 • 98% van alle reserveonderdelen binnen 24 uur beschikbaar

 


Karcher Center Vitoria

Het Kärcher servicenetwerk

Aandacht voor de klant betekent voor ons dat we als het nodig is, snel bij u zijn. Wanneer en waar u dat wilt. Bij storingen of dringende toepassingsproblemen direct, bij periodieke onderhoud- en verzorgingstaken op een afgesproken tijd. De extreem korte reactietijd van ons serviceteam brengt eventuele uitvaltijd terug tot een minimum. Dit realiseren we door ons uitgebreide servicenetwerk met bijna 50 meldpunten, dus altijd ook bij u in de buurt.
 

Kärcher servicemonteurs: technische service

 • met 12 eigen monteurs met volledig uitgeruste servicevoertuigen
 • overal in het land
 • absolute specialisten in techniek van reinigingsapparatuur
 • gekwalificeerde technici voor specifieke werkzaamheden
 • regelmatige trainingen houden de vakkennis op peil
 • levering van reserveonderdelen 's nachts direct aan servicevoertuig

> Naar Technische service aanvragen

  

Kärcher servicepartners: een uitstekend alternatief

 • Circa 45 geautoriseerde servicepartners met meer dan 12 opgeleide monteurs altijd bij u in de buurt
 • Certificeringssysteem met strenge selectiecriteria
 • Geteste uitrusting en opleiding
 • Vakkennis op peil door deelname aan voorgeschreven regelmatige scholingen
 • Competente contactpersonen met vak- en handelskennis

 > Naar Servicepartner zoeken


Reparaturablauf_Professional

Reparatie ter plaatse

Als reparatie nodig is, bieden we eersteklas, snelle en doeltreffende service. We streven ernaar uw opdracht zo snel mogelijk en naar volle tevredenheid uit te voeren. Uit de beschrijving van het serviceproces bij een defecte machine blijkt hoe efficiënt ons servicesysteem functioneert. Zo eenvoudig en geniaal kan klantenservice zijn. 

Verloop van reparatie

 1. Uw machine is defect?
  Uw Kärcher machine moet snel en vakkundig gerepareerd worden ?
  Geen probleem! Na het invullen van de service aanvraag contacteren we u voor het maken van een afspraak. U kunt ons ook zelf rechtstreeks telefonisch of per e-mail contacteren.

 2. We informeren u
  Kort na acceptatie van de opdracht ontvangt u een bevestiging. Bij het Kärcher service team bent u in goede handen.

 3. Snel een afspraak maken
  Samen met u bepalen we het gewenste tijdstip van de interventie. Dankzij ons efficiënte routeplanningssysteem zijn we zeer snel bij u. De afspraak wordt bevestigd.

 4. Ongecompliceerde reparatie
  Een goed opgeleide service-technicus komt bij u langs en voert de vereiste reparatie uit. Indien u ons op de service-aanvraag een accurate storingsbeschrijving geeft, kunnen we de interventie goed voorbereiden en kan onze technicus direct de waarschijnlijk benodigde reserveonderdelen meenemen. Voor een reparatie in Kärcher kwaliteit.

 5. Het servicerapport is onmiddellijk beschikbaar
  Zodra onze monteur de reparatie heeft uitgevoerd, ontvangt u per mail een service-rapport. In dit bericht wordt aangegeven welke reserveonderdelen zijn gebruikt en wat er is gerepareerd aan uw machine.

 6. Eenvoudige afhandeling
  Als uw reparatie niet wordt gedekt door een Kärcher servicepakket of onder garantie wordt uitgevoerd, sturen we u per post een factuur. De beste service voor u.

 

Uw directe contact met de klantenservice / planning van Kärcher service:

Email: service@be.kaercher.com

> Naar Technische service aanvragen


Reparatie kleine onderdelen Professional 2

Reparatie van kleine apparaten

Kleine professionele apparaten worden in ons reparatiecentrum snel en voordelig gerepareerd.

Er zijn slechts drie korte stappen nodig om een reparatie aan te melden bij ons Service Center dat dag en nacht ter beschikking staat:

1. Registreer u op ons klantenportaal ‘https://mykaercher.kaercher.com/be/sign-up’

2. Vul de online reparatieopdracht in. Hiervoor hebben we van u de volgende informatie nodig:
o De gegevens van uw toestel
o Uw garantiegegevens : indien uw reparatie buiten garantie valt, zal de vaste reparatieprijs (Klare Taal) worden weergegeven.
o Uw adresgegevens

3. Druk de reparatiedocumenten af en verzend deze samen met het defecte toestel. U kan uw toestel afgeven bij de dichtstbijzijnde DPD Parcel Shop.

Door uw registratie op het klantenportaal ontvangt u onmiddellijk statusberichten over uw reparatie.

Opmerking:
Om transportschade te voorkomen dient het toestel degelijk verpakt aangeleverd te worden.

Uw voordelen:
- Stel een prijslimiet in:
U kan zelf de prijslimiet instellen die u wilt betalen voor een reparatie. Als het toestel om een bepaalde reden niet gerepareerd wordt, zal u een alternatief aangeboden worden
- Reparatieprocedure:
U kan uzelf registreren in ons klantenportaal en zo het reparatieverloop op de voet volgen.


Logistiek

Perfecte logistiek voor reserveonderdelen

Optimale beschikbaarheid en snelheid zijn de pijlers onder de levering van onze reserveonderdelen. Meer dan 98% van de benodigde reserveonderdelen is direct beschikbaar. Hiervoor heeft Kärcher een uiterst modern logistiek centrum ingericht met meer dan 70.000 artikelen in voorraad. We garanderen dat de benodigde onderdelen binnen 24 uur worden geleverd. Onze servicetechniekers krijgen de benodigde reserveonderdelen 's nachts (voor 6.00) aangeleverd in hun servicewagen.

Kan niet, kennen we niet.
Als een reserveonderdeel bij uitzondering niet direct beschikbaar is, gaan we tot het uiterste om het probleem op te lossen. Onze reserveonderdelen en machines worden grotendeels in Duitsland gefabriceerd. Dit is niet alleen een garantie voor de hoogste kwaliteit, maar maakt het ook mogelijk om zeer snel aan het benodigde materiaal te komen.

Geen compromissen bij kwaliteit en veiligheid.
Onze servicemonteurs gebruiken altijd uitsluitend originele Kärcher reserveonderdelen. Dit staat garant voor een betrouwbare werking bij maximale veiligheid voor mens en machine.


Service scholing trainingen

Scholing en training

Vakkennis altijd op peil
Kärcher monteurs weten in elke situatie raad en kunnen u altijd helpen. Dat is geen toeval. Voor ons is training en opleiding een serieuze zaak. Dat beschouwen we als de sleutel voor ons succes. Onze monteurs en die van onze servicepartners worden in ons opleidingscentrum tijdens meer dan 35 scholingsdagen per jaar getraind en verder opgeleid zodat ze altijd beschikken over de laatste kennis. Interne en diverse deskundige externe docenten verzorgen de opleiding van ons personeel.

Training van eigen techniekers en servicepartners
Dankzij ons uitgebreide scholingssysteem worden onze techniekers en die van onze servicepartners opgeleid volgends de laatste leermethoden. Vakkennis doen ze op in de technische en elektrotechnische scholingen. Praktische oefeningen zorgen ervoor dat ze uitstekend zijn voorbereid op het werk bij de klant.
Daarnaast worden onze servicetechniekers opgeleid tot 'gekwalificeerd elektricien voor bepaalde werkzaamheden' waarna ze bevoegd zijn om alle veiligheidstechnische tests conform de normen uit te voeren aan onze apparaten. Monteurs met deze kwalificatie mogen een wettelijk voorgeschreven testverslag opstellen waarin de elektrische veiligheid van het apparaat wordt bevestigd. Aanvullende applicatietrainingen garanderen dat de onderhoudsinterventies en reparaties tot meer dan volle tevredenheid worden uitgevoerd.

Speciale opleiding voor eigen techniekers
Naast een basisopleiding van circa 90 scholingsdagen doorlopen geselecteerde Kärcher techniekers een speciaal opleidingsprogramma om perfect te kunnen voldoen aan uw wensen. Als belangrijkste producent van reinigingsapparatuur leiden wij onze jonge monteurs op tot servicemonteur. Om optimale service te garanderen, staan naast technische en applicatietrainingen ook sociale vaardigheden op het programma. Onze techniekers krijgen bijvoorbeeld speciale trainingen over de onderwerpen verschijning en presentatie, tijdsmanagement, conflictmanagement en klantgerichtheid. Zo is ons servicepersoneel uitstekend voorbereid op elke taak.

> Kärcher scholingen


Abholservice_TEST

Perfect uitgerust - onze voertuigen zijn een complete werkplaats

Ons belangrijkste doel is om uw apparaat bij een defect zo snel mogelijk te herstellen. Hiervoor beschikken we over een eigen wagenpark met 12 volledig uitgeruste servicevoertuigen die in heel de Belux voor u paraat staan. Als een reparatie niet ter plekke kan worden uitgevoerd, kunnen we altijd een beroep doen op onze vestigingen met een uitstekend uitgeruste werkplaats. Onze technieker organiseert via onze service coördinator het vervoer. Indien gewenst kunnen we u via de Kärcher huurservice een vervangende machine ter beschikking stellen.

Onze servicewagens - een rijdende werkplaats.
Kärcher servicewagens hebben alles aan boord wat de servicemonteur nodig heeft voor inspectie, onderhoud en reparatie. Naast alle vereiste meetapparatuur, standaardgereedschap en speciaal Kärcher gereedschap zijn onze auto's uitgerust met de belangrijkste reserveonderdelen en verslijtdelen, en met toebehoren en reinigingsmiddelen. Bovendien heeft elke technieker een laptop waarmee hij de reparatie volledig kan afhandelen en waarin alle technische documenten voor elk Kärcher apparaat in digitaal formaat beschikbaar zijn. Zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn omdat we uw reparatie zo snel mogelijk willen uitvoeren.

Onze werkplaatsen
Reparaties van grote apparaten en revisies worden in onze werkplaatsen uitgevoerd. Naast onze volledig nieuwe en moderne centrale werkplaats in Wilrijk hebben we meer werkplaatsen bij onze vestigingen in heel België & Luxemburg.
Vanzelfsprekend zijn daar alle benodigde meetapparatuur, standaard- en speciale Kärcher gereedschappen alsook de meest gebruikte reserveonderdelen en verslijtdelen aanwezig. Bovendien kunnen reserveonderdelen direct vanuit ons centrale magazijn binnen 24 uur worden geleverd.