Tapijtreinigers

De Kärcher tapijtreinigers zijn stevig, krachtig en veelzijdig voor een effectieve en diepe tussentijdse reiniging van tapijten en het verwijderen van vlekken uit textiel. Met het juiste toebehoren kunnen deze tapijtreinigers ook bekledingen en autostoelen diep reinigen. In het Kärcher Pro-assortiment bieden we twee soorten professionele tapijtreinigers aan voor bedrijven: sproei- en extractieapparaten en tapijtreinigers.

Kärcher  Sproei- extractieapparaten

Sproei- extractieapparaten

Vloerbedekkingen, bekledingen, bureaustoelen en autostoelen - de krachtige en handige Kärcher sproei-extractie-apparaten reinigen alle textieloppervlakken en ontbinden en verwijderen vuil in een enkele beweging. De krachtige zuigturbines zorgen voor een ongekend laag rest-vochtgehalte.

Kärcher  Tapijtreinigers

Tapijtreinigers

De economische tapijtreinigers van Kärcher reinigen grote tapijtoppervlakken tot diep in de kern. Ze zijn ook geschikt voor zowel een traditionele sproei-extractie als voor een nieuw tussentijds reinigingsproces.

Kärcher

Tapijtoppervlakken in kantoorgebouwen, hotels of scholen worden dagelijks intensief gebruikt. Kärcher tapijtreinigers hebben zich hier keer op keer bewezen. Ze zijn robuust, krachtig, veelzijdig en geschikt voor de basis- en tussentijdse reiniging van tapijten en voor het verwijderen van vlekken van textieloppervlakken. Ook bekleding en autostoelen worden vezeldiep gereinigd met tapijtreinigers van Kärcher. Met de juiste accessoires kunnen ze zelfs worden gebruikt voor het reinigen van tegels.

Meer weten? Contacteer ons via onderstaand formulier.

      * Verplicht veld