Kärcher Maintain

Maak werk van uw succes. Wij geven u de nodige beschikbaarheid.

Voorkomen is beter dan repareren. Door regelmatig deskundige inspecties en onderhoud te laten uitvoeren, beperkt u de kans op stilstand van uw apparaat tot een minimum. Onze servicepakketten helpen u daarbij, van hogedrukreiniger tot wasinstallatie. Elk servicepakket is afgestemd op de behoeften van de klant, van wettelijk voorgeschreven veiligheidsinspecties en onderhoud tot full service tegen een vast tarief. Onze onderhoudscontracten zijn met name geschikt voor apparaten die minder dan 250 uur per jaar in gebruik zijn. Voor apparaten die vaker worden gebruikt, adviseren we onze Full service-contracten.

service_picto

Service_Professional

Servicepakketten

Voordelen van servicepakketten:

 • Maximale inzetbaarheid van de machine
 • Maximale betrouwbaarheid en bedrijfszekerheid van de machine
 • Waardebehoud en langere levensduur van de machine
 • Regelmatige wettelijk voorgeschreven veiligheidsinspecties
 • Gebruik van originele Kärcher reserveonderdelen en toebehoren
 • Snelle reactietijden
 • Geschoolde en ervaren Kärcher servicemonteurs
 • Planning van werkzaamheden door Kärcher, geen moeite voor u
 • Aantal inspecties/onderhoudsbeurten bij inspectie-/onderhoudscontracten vrij kiesbaar
 • Voorspelbare en calculeerbare kosten
 • Korting op alle bestellingen (via service) van reserveonderdelen en toebehoren, ook onafhankelijk van bezoek van monteur
 • Lagere bedrijfskosten

Een overzicht van onze servicepakketten

 

Professional

1. Inspect

Vereiste controle van een machine: met het Kärcher servicepakket Inspect bent u naast veiligheidsinspecties ook verzekerd van vervanging naar behoefte van reserveonderdelen en bedrijfsmiddelen volgens het onderhoudsschema en verzorgen wij hun afvoer. Het gebruikte materiaal wordt apart in rekening gebracht.

2. Maintain

Het alternatief voor Inspect: in tegenstelling tot bij Inspect worden alle in de servicelijst genoemde reserveonderdelen in het kader van preventief onderhoud vervangen door onze servicemonteur. De in de servicelijst vermelde reserveonderdelen en een verlenging van de garantie naar 24 maanden zijn bij de prijs inbegrepen.

3. Full service 

Service voor nog grotere inzetbaarheid: met het Kärcher servicepakket Full service krijgt u naast de service van Maintain een compleet serviceaanbod dat vereist is voor een veilig, economisch en betrouwbaar bedrijf van de betreffende machine. Reserveonderdelen en een verlenging van de garantie naar 60 maanden zijn bij de prijs inbegrepen.

 

Wastechniek

1. Inspect

Vereiste controle van een installatie: het Kärcher servicepakket Inspect omvat inspecties van de wasinstallatie en de wettelijk voorgeschreven veiligheidstest met testbadge en testprotocol die de toestand van de installatie tonen. Daarnaast worden zo nodig alle in de servicelijst vermelde instel- en reinigingswerkzaamheden uitgevoerd. Het gebruikte materiaal (bijvoorbeeld smeermiddel) wordt apart in rekening gebracht.

2. Full service

Deze service is gelijk aan die van Full service-contracten voor onze Professional-producten (zie hierboven). Voor SB-installaties is daarnaast onze beproefde wintercheck bij de prijs inbegrepen.

 

Service_Professional

Zekerheid waarvan iedereen profiteert.

Het voordeel van regelmatige service gaat veel verder dan de voorgeschreven inspecties van de bedrijfsveiligheid. Een goede werking en inzetbaarheid zijn belangrijke voorwaarden voor een goede uitvoering van aangenomen werk. Professionele services, onderhoud en reparaties vormen de basis voor de zekerheid die moderne dienstverleners nodig hebben.

Service Inspection

Checklist voor inspectie

Elke Kärcher machine wordt aan de hand van een speciale checklist voor inspecties punt voor punt geïnspecteerd. Zo wordt gegarandeerd dat alle onderdelen en functies worden gecontroleerd. Het betreffende inspectieprotocol wordt als bewijs bij de machinedocumenten gevoegd.

Onderhoudssticker

Kärcher testbadge

Na uitvoering van de veiligheidsinspectie wordt de machine voorzien van de officiële testbadge om te bevestigen dat aan alle voorschriften voor bedrijfszekerheid volledig is voldaan.

Kärcher vakmensen

Inspecties alleen door deskundig personeel

Alle Kärcher servicemonteurs zijn professioneel opgeleid en geschoold voor alle Kärcher machines. Inspecties, onderhoud en reparaties worden direct ter plekke uitgevoerd. Regelmatig, zorgvuldig en betrouwbaar.