Cultuur

Samen voor meer WOW - samen maken we het verschil.

Onze WOW cultuur

Ons doel

Er zijn de grote WOW's die de hele wereld op zijn kop zetten. En dan zijn er natuurlijk de kleine WOW's die ons herinneren aan de magie die zelfs in het dagelijks leven schuilt. Elke WOW - groot of klein - is buitengewoon en uniek. Net zo uniek is onze Purpose, dat ons "Kärchers" steeds weer herinnert aan de diepere betekenis van wat we doen - want per slot van rekening hebben we samen een groot plan: De wereld een beetje schoner maken. Wat zit er precies achter onze Kärcher Purpose?

Je kunt er hier meer over lezen.

Mount Rushmore

Diversiteit en inclusie

Een WOW maakt geen onderscheid tussen afkomst, genderidentiteit, seksuele geaardheid, leeftijd, fysieke/mentale capaciteiten, religie, levensbeschouwing of traditie. Hier wordt iedereen uitgenodigd om de koppen bij elkaar te steken, elkaar te inspireren en samen grotere dingen te creëren.

We hebben dit zelfs op papier gezet: Door het "Diversity Charter" te ondertekenen, hebben we onszelf verplicht om elke WOW te verwelkomen.

Diversity

Duurzaamheid

We willen dat de wereld van morgen nog meer redenen heeft om "WOW" te zeggen. Daarom beloven we alle medewerkers, sollicitanten en onze klanten dat we bij alles wat we doen verantwoordelijkheid nemen voor mens, milieu en maatschappij.

Lees hier meer over onze duurzaamheidsstrategie.

Nachhaltigkeit

WAT ONZE KÄRCHERS ZEGGEN

Goed, beter, WOW: meer dan 11.200 mensen hebben deelgenomen aan onze wereldwijde Kärcher medewerkersenquête in 2022. Dit laat zien hoe sterk we ons identificeren met WOW en dat we er allemaal naar streven om ons voortdurend te ontwikkelen. Onderstaande enkele resultaten van Kärcher Belux:

Diagram met 92%

"Ik kan goed opschieten met mijn collega’s."

Diagram met 86%

"Ik geloof sterk in onze producten."

Diagram met 93%

"Ik werk heel graag bij Kärcher."

Diagram met 84%

"Mijn bedrijf toont verantwoordelijkheid voor het milieu."

Diagram met 90%

"Mijn werktijden zijn flexibel genoeg om te voldoen aan de behoeften van mijn privé- en gezinsleven."

Diagram met 89%

"Mijn bedrijf biedt een werkomgeving die vrij is van discriminatie en intimidatie."

Onze WOW collega's

Onze WOW collega Tim

Onze WOW collega Marcel