Professional knowhow: sectoriële oplossingen

Elke sector heeft andere schoonmaakuitdagingen: welk type vloer vereist welke schoonmaak-, renovatie- of onderhoudsprocedure? Wat is hygiënisch reinigen? Wanneer draagt reiniging bij tot procesveiligheid? Hoe kan schoonmaken de winstgevendheid van een bedrijf beïnvloeden? En welk soort vuil kan worden opgelost met welk reinigingsmiddel?

De knowhow van Kärcher biedt nuttige antwoorden, tips en instructies voor diverse reinigingsvraagstukken en de juiste apparatuur, reinigingsmiddelen en accessoires voor reiniging en onderhoud.

 

Automotive

Automotive

Kärcher biedt u reinigingsconcepten die op de speciale eisen van autobedrijven, werkplaatsen en tankstations zijn afgestemd.

Bouwsector

Bouwsector

Professionele apparaten waarmee de uiteenlopende reinigingsproblemen in de bouwsector en de handnijverheid worden aangepakt.

Facilitaire dienstverlening

Schoonmaakbedrijven

Innovatieve producten die een optimale zuiverheid, efficiency en gebruiksvriendelijkheid bij de reiniging van gebouwen en gevels garanderen.

Gezondheidszorg

Gezondheidszorg

Professionele en efficiënte reinigingssystemen voor ziekenhuizen die een perfecte hygiëne combineren met doelmatigheid.

Horeca

Horeca

Professionele reinigingssystemen voor duurzaam hygiënemanagement in hotels en gastronomie.

Industrie

Industrie

Een ervaren partner op wie u voor alle industriële reinigingstaken kunt bouwen.

Landbouw

Landbouw

Innovatieve apparaten en reinigingsconcepten van Kärcher waarmee u de uiteenlopende eisen in de landbouw aan kunt.

Openbare werken

Openbare diensten en gemeentewerken

Reinigingsmachines die in openbare dienst een efficiënte werkwijze mogelijk maken en optimale hygiëne garanderen.

Retail

Retail

Onze oplossingen op het gebied van hygiëne en orde voor inkoopmarkten, de detail- en groothandel.

Transport

Transport

Innovatieve reinigingstechnologie voor tankstations en daar aangeboden diensten.

Service van Kärcher – een belofte die wij waarmaken.

Wanneer het woord service niet zomaar een belofte is, dan vormt vertrouwen de basis. Omdat u bij uw werk met professionele reinigingsmachines op elk gewenst moment op een betrouwbare werking ervan moet kunnen vertrouwen. Dag na dag. Nacht na nacht. Overal. Het is onze taak om dit te garanderen. Daarvoor doen wij ons best. Betrouwbare machines en reinigingsmiddelen. Geavanceerde technieken. Competent advies. En nog veel meer. Kort samengevat is dit: service van Kärcher. De naam die voor vertrouwen staat. En een service die voor zekerheid zorgt. Dat is beloofd.

Kärcher Services
Kärcher Services
Kärcher Services
Kärcher Services
Kärcher Services
Kärcher Services

Servicepakketten.

Werkt u met professionele reinigingsapparatuur? Dan moet u ervan op aan kunnen, dat uw machinepark op elk moment volledig operationeel is. Daarvoor bent u aangewezen op een partner die u meer biedt dan uitsluitend apparaten. Iemand die u zekerheid biedt, zodat u zich op uw core-activiteiten kunt concentreren. Wij zijn uw partner op het gebied van reiniging en machines. Van een behoefteanalyse en financiering, inspecties en onderhoud tot en met de aan- en verkoop van gebruikte machines. Met een serviceaanbod waarvan u enthousiast zult raken. En met servicepakketten voor elke behoefte.

Kärcher Service-pakket
Kärcher Service-pakket
Kärcher Service-pakket
Kärcher Service-pakket