Transport

Zodat u niet bloot komt te staan aan vuil. In de logistiek gaat het vooral om tijd en een zorgvuldige coördinatie. Ook de nodige reiniging van magazijnoppervlakken, voertuigen en kantoren mag u daarbij niet uit uw evenwicht brengen. U bent aangewezen op oplossingen die geen extra belasting vormen, maar u helpen om deze taken snel en efficiënt uit te voeren. Hierbij kan Kärcher helpen – met krachtige reinigingssystemen, een uitstekende advisering en voortreffelijke service. Alles voor een probleemloos verloop van uw logistieke processen, in plaats van bloot te staan aan vuil.

Logistiek

De beste reinigingsapparaten voor uw magazijn.

In de logistiek heerst een grote bedrijvigheid – met veel vuil als resultaat. Pakketresten, papierresten en sporen van voertuigbanden kunnen met de krachtige en robuuste Kärcher veeg- en veeg-/zuigmachine alsmede de nat- en droogzuigers snel worden verwijderd. Compacte machineafmetingen zorgen hier voor een perfecte wendbaarheid. En veel varianten, vanaf accuaandrijving tot en met bestuurdersbeschermdaken, zorgen voor een optimale aanpassing aan uw behoeften.


Transport

Veiligheid in krappe ruimten

Zonder gevaar in krappe gangen en tussen hoge stellingen reinigen – geen probleem met Kärcher. Compacte apparaten zorgen voor maximale wendbaarheid en bestuurdersbeschermdaken voor de nodige veiligheid. Prestaties tot een oppervlak van 12.000 m²/h en grote accucapaciteiten verlengen de werkintervallen.

Transport

Transportinstallaties

Transportinstallaties zijn continu in beweging - en veroorzaken daardoor ook permanent vervuiling. Vervuiling door pakketmaterialen, papier of afval van bakken. Met de apparaten van Kärcher, bijvoorbeeld de compacte nat-/droogzuigers of handbediende veeg- of schrob-/zuigmachines kan vuil snel worden verwijderd, zonder dat het werk daarvoor hoeft te worden onderbroken.

Transport

Koelmagazijn

Gevoelige hygiëneruimten vragen om een optimale advisering en een nauwkeurig reinigingsplan. Want bacteriën, virussen en schimmels ontwikkelen zich overal. Kärcher biedt hiervoor de geschikte reinigings- en desinfectiemiddelen aan. Een complete all-in-one oplossing.


Onze producten voor magazijnreiniging

Grote prestaties op grote oppervlakken.

Buitenoppervlakken staan niet alleen aan de dagelijkse verontreinigingen van het bedrijf, maar ook aan omgevingsinvloeden bloot. Voertuigvuil, modder, stof, regen en sneeuw kunnen met de krachtige apparaten van Kärcher echter snel worden verwijderd. Zitveeg-/schrobmachines met prestaties tot een oppervlak van 23.520 m²/ h reinigen nagenoeg elke ruimte zonder problemen – en met hogedrukreinigers en een waterdebiet tot 1300 l / h is zelfs het hardnekkigste vuil snel verwijderd.


Transport

Buitenoppervlakken

Op grote oppervlakken zorgt netheid voor de nodige veiligheid. Continue materiaalbewegingen en milieu-invloeden vereisen snelle en effectieve reinigingsoplossingen. Met de prestaties van de berijdbare machines van Kärcher voor grote oppervlakken kunnen grote buitenvlakken en buitenmagazijnen eenvoudig worden gereinigd, zonder dat de logistieke processen hierdoor worden ontregeld of vertraagd. Waar gehakt worden, vallen spaanders. Ook in hout- of staalconstructies kan dagelijks vrijkomend afval snel worden verwijderd met de veegzuigmachines van Kärcher. Met berijdbare machines voor een groot oppervlak of nauwkeurig met wendbare handbediende apparaten. Gevaarlijk stof verwijdert u veilig met een industriële zuiger voor grote hoeveelheden vuil.

Transport

Palletmagazijn

Wanneer pallets snel en veilig moeten worden getransporteerd, helpen schone wegen. Want elke verontreiniging vormt een hindernis tijdens het procesverloop. Voor continue schone buitenmagazijnen zijn de veegmachines van Kärcher ideaal. Zo verloopt reiniging snel, efficiënt en eenvoudig.

Transport

Laadperron

Aan- en afvoer, laden en lossen – laadruimten zijn continu volop in beweging. Daar ontstaat dagelijks vuil. Een snelle oplossing hiervoor biedt de hogedrukreiniger van Kärcher. Want deze verwijdert zelfs de hardnekkigste resten moeiteloos, tot in de kleinste hoekjes en in een mum van tijd.


Onze producten voor reiniging van de buitenoppervlakken

Veel capaciteit voor uiteenlopende bedrijfswagens.

Een schoon wagenpark – zodat transport niet uit evenwicht raakt. Met perfect afgestemde systemen helpt Kärcher bij het snel, eenvoudig en efficiënt reinigen van bedrijfswagens. Bijvoorbeeld met de Kärcher TB. De wasstraat voor een grote voertuigdoorvoercapaciteit. Bovendien stelt Kärcher mobiele eenborstelinstallaties, geschikte reinigingsmiddelen en kostenbesparende waterbereidingsinstallaties beschikbaar. Kärcher vervult eenvoudig alle eisen.


Transport

Voor grote wagenparken economisch en efficiënt

De wasinstallatie voor een regelmatig onderhoud van uiteenlopende bedrijfswagens. Eenvoudig te bedienen, modulair geconstrueerd, met betrouwbare techniek. De Kärcher TB – snel, grondig en efficiënt

Transport

Rendabiliteit voor kleine wagenparken

Eenvoudig, snel en economisch: de mobiele eenborstelinstallatie RBS 6000. Deze wordt om het voertuig heen geleid, waarbij de roterende borstel alle verontreinigingen verwijdert.

Transport

Tot in de details

Zonder moeite lastig bereikbare plaatsen reinigen: met hogedrukreinigers van Kärcher worden wielkuipen, chassis of ruimten tussen cabines en opleggers eenvoudig gereinigd.

Transport

Geschikte toebehoren voor elke toepassing

Met toebehoren van Kärcher krijgt u meer voor elkaar – bijv. met de roterende wasborstel. De door een waterstraal aangedreven borstel verwijdert veilig fijnstof en grijssluier van alle oppervlakken.


Onze producten voor reiniging van bedrijfswagens

Een schoon kantoor volgens plan.

Zo houdt u ook kantoorruimten schoon: van basisreiniging tot politoeren: Kärcher biedt voor elke eis de geschikte oplossing. Praktisch, zeer stil en veilig: apparaten van Kärcher voldoen aan uw eisen. Dankzij de talrijke toebehoren zijn ze zelfs voor meer dan één toepassing geschikt. En wie bij het reinigen de voorkeur geeft aan een logistiek concept, kiest voor ECO!Cleaning. Een compleet systeem voor optimalisatie van reinigingsprocessen in gebouwen.


Transport

De innovatieve BRC-apparaatserie

Van een snelle tussentijdse reiniging tot en met een intensieve basisreiniging van textielondergronden. Kärcher biedt u de complete oplossing.

Transport

Droogzuigen als een professional

De Professional-serie werd samen met dienstverleners in de bouwsector ontwikkeld en overtuigt: dankzij de grote zuigkracht en een 5-voudig filtersysteem.

Transport

ECO!Cleaning en geschikte reinigingmiddelen

In eigen huis ontwikkeld voor een verbeterde reiniging van gebouwen: prestaties vergroten, kosten verlagen en het milieu ontzien. Daarbij helpen de reinigingsmiddelen van Kärcher betrouwbaar, zonder dat oppervlakken worden aangetast.

Transport

Reinigt grondig en diep

Ideaal voor doorgaande ruimten en kantoren met tapijten: intensieve reiniging met tapijtborstelzuigers van Kärcher.

Transport

Mobiele reinigingskrachten

Praktische, robuuste en krachtige tapijtreinigingsapparaten beschikken over uitgebreide toebehoren en vele toepassingsmogelijkheden.


Onze producten voor kantoorreiniging

Informatiemateriaal