Acties

Actuele Kärcher-acties voor particulieren en professionele klanten.

Tips voor gebruik

Tips voor gebruik buiten en binnen, in een oogopslag.

Verkooppunt zoeken

Vind snel en eenvoudig uw Home & Garden- of Professional-dealer in de buurt.

Vacatures

Bekijk hier onze actuele vacatures!

Webshop

Neem een kijkje in onze uitgebreide webshop.

Reparaties

Alle info over het herstellen van uw Home & Garden toestel kan u hier vinden.

WOMA

Ultrahogedruk op maat.

Bedrijfsfilm

Door het juiste advies en de juiste toepassingen garanderen wij, dat u altijd met de meest efficiënte oplossing werkt.


Services

De klant komt bij Kärcher altijd op de eerste plaats. Onze Hotline, handleidingen, demonstraties, klantenservice, fleetmanagement en veel andere diensten bieden zowel particuliere als professionele gebruikers snel en adequaat hulp bij elke vraag en elk probleem.

Kärcher - wereldwijd aanbieder van reinigingstechniek

Het familiebedrijf Kärcher wordt tegenwoordig beschouwd als wereldwijd toonaangevend aanbieder van efficiënte, milieuvriendelijke reinigingssystemen. Kärcher maakt het verschil door topprestaties, innovatie en kwaliteit.

Designprijzen en octrooien

De reinigingsapparaten van Kärcher combineren functionaliteit, gebruikersvriendelijkheid en een aantrekkelijke vormgeving. Innovatie en streven naar de betere oplossing zijn kenmerkend voor de onderneming, wat steeds opnieuw wordt bewezen door octrooien en onderscheidingen van gerenommeerde instanties. Meer dan 1300 octrooien en gebruiksmodellen bevestigen de inventiviteit en innovatiekracht van de onderneming.

Eigen onderzoek- en ontwikkelingsafdeling voor reinigingsoplossingen

Kärcher streeft altijd naar de optimale oplossing voor elk reinigingsvraagstuk. Zo ontwikkelt Kärcher krachtige systemen die bestaan uit perfect op elkaar afgestemde reinigingsapparaten, toebehoren en reinigingsmiddelen Om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de behoeften en wensen van onze klanten onderhouden wij nauw contact met particuliere en professionele gebruikers. De inzichten die wij daarmee verkrijgen passen wij consequent toe bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Op die manier zorgen wij ervoor dat elke nieuwe ontwikkeling niet alleen geschikt is voor de steeds complexere reinigingsvraagstukken, maar ook het werk van de gebruikers zoveel mogelijk vereenvoudigt en verlicht.

ISO 9001

ISO 9001 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Op eenvoudig verzoek, kan u informatie bekomen over het kwaliteitsbeleid van Kärcher NV. Gelieve uw vraag te richten aan info@be.kaercher.com.

Klik hier voor het certificaat te bekijken.