Webshop acties

Wat is er beter dan genieten van de kwaliteit van Kärcher toestellen met een extra voordeel? Geniet van onze speciale aanbiedingen wanneer u een van onze producten aankoopt via de webshop. Hieronder vindt u een overzicht van alle lopende webshop acties.

Ontdek alle Kärcherproducten waarop een korting van toepassing is en die beschikbaar zijn in onze online shop. Voeg het toe aan uw boodschappenmandje en rond uw bestelling af. Blader door al onze aanbiedingen op onze website, selecteer waarin u geïnteresseerd bent en registreer u indien nodig voor een actie. U kan ook steeds de voorwaarden en geldigheidsduur van alle acties nalezen.

Promotions WOW

WOW O'clock

Maandelijkse WOW kortingen op populaire producten van de webshop.

Meer info

Waarom Kärcher?

Kärcher is wereldwijd de toonaangevende aanbieder op het gebied van kwaliteit en technologie van reinigingssystemen, reinigingsproducten en services voor vrije tijd, huishouden, nijverheid en industrie. Onze klanten kunnen optimaal genieten van onze producten doordat ze hun reinigingstaken succesvol, economisch en milieuvriendelijk kunnen uitvoeren. Wij maken een merkbaar verschil in het leven van onze klanten door hen efficiënte en duurzame oplossingen aan te bieden voor dagelijkse en algemene reinigings- en bewateringsproblemen.

quality badge

De maandelijkse promoties in uw mailbox ontvangen?

Wilt u maandelijks op de hoogte blijven van onze Kärcher promoties? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste Kärcher nieuws, tips & tricks en al onze WOW-promoties.