Zetelreiniger en tapijtreiniger

De zetel- en tapijtreiniger biedt een ideale oplossing voor een hygiënische reiniging van harde vloeren, tapijten, stoffen bekledingen, autozetels en matrassen. Deze sproei-extractie-apparaten van Kärcher sproeien het reinigingsmiddel eerst in en verwijderen het vervolgens samen met het vuil. Deze apparaten zijn zeer geschikt voor mensen met een allergie en huishoudens met huisdieren.

Hoe werkt het?

Of het nu gaat om koffievlekken in het tapijt, wijnvlekken in de zetel, modderspetters in de autostoel of natte voetafdrukken op een tegelvloer, met de Kärcher zetel- & tapijtreiniger SE is het resultaat steeds verbluffend. Deze toestellen sproeien het in het water opgeloste reinigingsmiddel namelijk onder druk tot diep in de vezels en zuigen vervolgens dit water samen met het opgeloste vuil weer op. Vet, vuil en geurtjes worden zo grondig verwijderd.

Deze toestellen zijn net zo simpel in gebruik als een stofzuiger. Op het apparaat zitten twee grote knoppen. 1 voor het bedienen van de sproeifunctie en een andere voor het opzuigen. Bij normale vervuiling kunnen beide functies tegelijkertijd worden ingeschakeld en ben je dus in 1 beweging over het oppervlak klaar. Bij zware vervuiling raden we je aan eerst het oppervlak in te sproeien, het reinigingsmiddel enkele minuten te laten inwerken en daarna alles op te zuigen.

We beloven je dat je nog nooit zo'n voldaan gevoel hebt gehad na een schoonmaakklus. Ook al lijkt je tapijt of bekleding nog schoon, je zult verstelt staan van hoe vies het water na het reinigen is!

Producten

  • Producten vergelijken
  • |
0 Producten

Eenvoudig in gebruik: stap per stap

Accessoires en detergenten


Van vlekken uit stoffen zetels verwijderen tot autozetels reinigen

Voor u het weet zijn er vlekken gemaakt en moet u de stoffen zetel reinigen. In de wagen kan het ook snel gaan. Even niet opletten en u kunt de autobekleding schoonmaken na de rit.

Gelukkig is er altijd een oplossing! Houd de bekleding van uw meubilair en autozetel schoon met onze tips zodat ze nog jarenlang meegaan.