Zetelreiniger en tapijtreiniger

De zetel- en tapijtreiniger biedt een ideale oplossing voor een hygiënische reiniging van harde vloeren, tapijten, stoffen bekledingen, autozetels en matrassen. Deze sproei-extractie-apparaten van Kärcher sproeien het reinigingsmiddel eerst in en verwijderen het vervolgens samen met het vuil. Deze apparaten zijn zeer geschikt voor mensen met een allergie en huishoudens met huisdieren.

0 Producten

Hoe werkt het?

Of het nu gaat om koffievlekken in het tapijt, wijnvlekken in de zetel, modderspetters in de autostoel of natte voetafdrukken op een tegelvloer, met de Kärcher zetel- & tapijtreiniger SE is het resultaat steeds verbluffend. Deze toestellen sproeien het in het water opgeloste reinigingsmiddel namelijk onder druk tot diep in de vezels en zuigen vervolgens dit water samen met het opgeloste vuil weer op. Vet, vuil en geurtjes worden zo grondig verwijderd.

Deze toestellen zijn net zo simpel in gebruik als een stofzuiger. Op het apparaat zitten twee grote knoppen. 1 voor het bedienen van de sproeifunctie en een andere voor het opzuigen. Bij normale vervuiling kunnen beide functies tegelijkertijd worden ingeschakeld en ben je dus in 1 beweging over het oppervlak klaar. Bij zware vervuiling raden we je aan eerst het oppervlak in te sproeien, het reinigingsmiddel enkele minuten te laten inwerken en daarna alles op te zuigen.

We beloven je dat je nog nooit zo'n voldaan gevoel hebt gehad na een schoonmaakklus. Ook al lijkt je tapijt of bekleding nog schoon, je zult verstelt staan van hoe vies het water na het reinigen is!

Zetel en tapijtreinigers van Kärcher

Kenmerken

ALTIJD PROPER.


Speciale oplossingen voor problemen: met onze zetelreinigers / tapijtreinigers verwijdert u zelfs het meest hardnekkige vuil op bijna alle textieloppervlakken. Autostoelen en tapijten, deurmatten, maar ook tuinmeubelen, zetels of stoffen hoezen: de Kärcher sproei- extractieappraten bieden een breed scala aan toepassingen zowel binnen als buiten. Vet, vuil en geurtjes? Ze maken geen schijn van kans!

Tapijtreiniging met de Kärcher tapijtreiniger

TOT IN HET DIEPSTE VAN DE VEZELS.


Een reiniging tot in het diepste van de vezels die inspireert: onze zetelreinigers / tapijtreinigers maken het mogelijk om overal een onberispelijk resultaat te verkrijgen. Zo verwijder je in een mum van tijd aangekoekt stof. Voor krachtige, maar toch hygiënische en energiezuinige reiniging. Daarnaast onderscheiden onze SE toestellen zich door hun lange levensduur, hoge kwaliteit en robuustheid.

Reiniging tot in het diepste van de vezels met de zetelreiniger / tapijtreiniger van Kärcher

OOK IN DRAADLOZE VERSIE


WOW das proper! De SE 3-18 Compact draadloze zetel- en tapijtreiniger combineert de Kärcher technologie met het Battery Power 18 V-batterijplatform. Het resultaat? Effectieve reiniging, praktisch en tot in de kern van de vezels in één keer. Zo verwijder je altijd en overal vuil van je autostoelen, tuinmeubelen of bekleding, ook op moeilijk bereikbare plekken. Het apparaat reinigt met evenveel kracht als onze toestellen met kabel, terwijl het zeer mobiel is.

Naar de draadloze SE
Draadloze zetelreiniger / tapijtreiniger

Eenvoudig in gebruik: stap per stap

Accessoires en detergenten


Van vlekken uit stoffen zetels verwijderen tot autozetels reinigen

Voor u het weet zijn er vlekken gemaakt en moet u de stoffen zetel reinigen. In de wagen kan het ook snel gaan. Even niet opletten en u kunt de autobekleding schoonmaken na de rit.

Gelukkig is er altijd een oplossing! Houd de bekleding van uw meubilair en autozetel schoon met onze tips zodat ze nog jarenlang meegaan.