Outdoor Power Equipment

Battery Power voor Professionals. Schakel van bladblazer naar heggenschaar of grasmaaier - en neem de batterij gewoon mee. Alle batterijen in de 36 V-klasse zijn geschikt voor alle machines in het "Kärcher Outdoor Power Equipment" assortiment. Zo bent u altijd direct klaar om te werken. Met de hoge prestaties en duurzaamheid van onze batterij-aangedreven machines behaalt u voor elke klus de beste resultaten. En u werkt ergonomisch en comfortabel met weinig geluid. Dit is Kärcher-kwaliteit voor de hoogste eisen en uw individuele verwachtingen. Precies de juiste machines voor alle professionele tuinonderhoud.

Kärcher Battery Power voor Professionals.
Producten vergelijken |
0 Producten

Products

Alles van dezelfde bron. Kärcher - een partner voor steden en gemeenten.

De veelzijdige werktuigdragers en veeg-/zuigmachines worden al jaren gebruikt door dienstverleners en onze partnergemeentes voor het winteronderhoud, de groendienst en reiniging. De nieuwe batterij-aangedreven werktuigen vormen hiervoor de perfecte aanvulling en zullen de operatoren dagelijks assisteren op moeilijk bereikbare plaatsen. 

Wij denken aan de toekomst – voor het milieu en onze klanten

We werken constant aan de nieuwste innovaties en technologieën. Dit doen we omdat duurzaamheid voor ons geen modewoord is; het is een engagement.

Een logische stap : onze batterij-aangedreven toestellen 

We  beschermen het milieu en de gebruiker - met lage emissies, lage vibraties en minder lawaai.

Onze belofte : inspirerende service

Wat er ook aan de hand is, uw persoonlijke contactpartner zal u bijstaan met raad en daad.

Park & City Solutions

Een sterk team voor alle openbare taken.

Park & City Solutions

Bladblazers

Het dream team: de batterij-aangedreven toestellen zijn perfect afgestemd op de multifunctionele werktuigdragers van Kärcher. De bladblazer blaast vuil, afval en bladeren vanop moeilijk bereikbare plaatsen voor de veegmachine, die alles onmiddellijk wegwerkt. Dit flexibele teamwerk biedt ontelbare toepassingsmogelijkheden en laat toe om het werk veilig en efficiënt uit te voeren. Dankzij de cabine van de MC 130 die ruimte biedt aan twee personen, kunnen werkers comfortabel naar verschillende werkplekken rijden.

De continue snelheidsregeling controleert de blaaskracht, waardoor het toestel elke taak aankan. De Turbo knop helpt om hardnekkig vuil te verwijderen. 

Toepassing

  • Verwijderen van bladeren, vuil en afval
  • Assisteren van Kärcher veeg-/zuigmachines op moeilijk bereikbare plaatsen zoals hoeken en onder banken 
  • Werken op geluidsgevoelige plaatsen zoals scholen, ziekenhuizen en woonwijken.
Park & City Solutions

Kettingzagen

Compact formaat, buitengewone kracht: deze handige machines staan altijd paraat en leveren indrukwekkende resultaten. 

Dankzij de moderne batterijtechnologie en de motor zonder koolborstels, vergt het toestel extreem weinig onderhoud. Het materiaal en de vormgeving maken het toestel zowel indrukwekkend als robuust. De elektrische kettingrem biedt bijkomende bescherming tijdens het werk. Deze stopt de ketting onmiddellijk bij een noodgeval, waardoor de operator extra bescherming geniet. De automatische kettingsmering beschermt het product op lange termijn en garandeert een vlot gebruik. Het verhoogt de duurzaamheid van de machine en vergt geen kostelijk onderhoud. Dit bespaart tijd en geld.

 

Toepassing

  • Verwijderen van gevallen bomen en takken
  • Bijtrimmen van hagen en bomen
  • Vellen van kleine tot middelgrote bomen

CO2 emissies vergeleken*

Tot 100 % minder CO2-uitstoot (met groene energie)

Park & City Solutions

Efficiëntievergelijking benzine vs batterij*

Terugbetaling in het eerste jaar

Park & City Solutions

* Berekend op basis van : 3,5 werkuren per dag, 250 dagen per jaar, 1,5 l brandstof per uur aan €1,50/l, elektriciteitskost van €0,29/KWU en 2,38 kg/l CO2-uitstoot door verbrandingsprocessen


Video