Reparatieservice

Apparaten uit het programma Home & Garden en enkele kleine apparaten uit het programma Professional worden in ons reparatiecentrum snel en voordelig tegen een vast tarief gerepareerd. Binnen de garantietermijn van 24 maanden worden de apparaten bij een materiaal- of constructiefout kosteloos hersteld. Speciaal opgeleide monteurs staan garant voor een kwalitatief hoogwaardige reparatie. Dankzij speciale reparatiestations voor specifieke productgroepen en ons omvangrijke magazijn met reserveonderdelen kunnen we de reparatietijden zeer kort houden. Elk apparaat wordt gecontroleerd op goede werking en bovendien wordt na reparatie een veiligheidsinspectie volgens de geldende normen uitgevoerd.

service H&G
My Kärcher

Online reparaties 'My Kärcher' (behalve BP pompen)

Er zijn slechts drie korte stappen nodig om een reparatie aan te melden bij ons Service Center dat dag en nacht ter beschikking staat:

1. Registreer u op ons klantenportaal  My Kärcher.
2. Vul de online reparatieopdracht in. 
3. Druk de reparatiedocumenten af en verzend deze samen met het defecte toestel (kijk hier hoe u uw toestel dient in te pakken). U heeft de keuze om uw toestel te laten afhalen door onze pick-up service of af te geven bij de dichtstbijzijnde DPD Parcel Shop.

Door uw registratie op het klantenportaal ontvangt u onmiddellijk statusberichten over uw reparatie.

Kärcher-dealers en DIY'ers: gelieve gebruik te maken van de reparatieverwerking op Kärcher InfoNet.

Booster Pump

Online reparaties BP Pompen

Wat moet u doen indien u een defecte BP pomp wenst aan te melden?

Heel eenvoudig, klik op de knop hieronder en volg de stappen.


service home and garden

Andere reparaties

Wat moet u doen indien u uw reparatie niet via My Kärcher wenst of kan aanmelden?

Wanneer uw Kärcher apparaat defect is, kunt u hiermee teruggaan naar het Kärcher verkooppunt waar u het toestel heeft gekocht. U kan ook altijd terecht in één van onze Kärcher centers. U kunt zich met het defecte apparaat melden bij de info-/servicebalie. Het Kärcher reparatiesysteem heet ' Klare Taal'. Als u deze term vermeldt zal men u spoedig en correct kunnen helpen.

 

Uw voordelen

Reparaties worden bij Kärcher uitgevoerd tegen een vast tarief. De lijst met vaste tarieven heet 'Klare taal' en alle vaste tarieven zijn inclusief verzend- en verpakkingskosten. 

Vaste tarieven
Na een blik op de prijslijst weet u wat de reparatie van uw apparaat gaat kosten (incl. verzend- en verpakkingskosten).

Volledige revisie en veiligheidsinspectie
Volledige revisie van het apparaat en vervangen van slijtende onderdelen. Na reparatie wordt de werking en veiligheid van uw apparaat getest.

Gegarandeerd goed
U krijgt 6 maanden garantie op de reparatie. 


Reparatie onder garantie

Kärcher verleent particuliere klanten op Home & Garden producten een garantie van 2 jaar op materiaal- en productiefouten ingaande op de datum op de aankoopbon. Bij zakelijk gebruik verlenen we 1 jaar garantie. U hebt de aankoopbon nodig om aanspraak te maken op garantie. Op enkele producten geldt een verlengde garantie na registratie.


Hier vindt u meer informatie over het aanvragen van garantie.


Klare taal & Algemene voorwaarden