Kärcher Lease

Maak werk van uw succes. Wij geven u de middelen om het te plannen.

Alles bij één partner, innovatieve reinigingstechniek en flexibele financiering. Voor de financiering van investeringsgoederen biedt Kärcher een flexibel leasingprogramma. Volledige aflossing, gedeeltelijke aflossing of huurkoop: Kärcher heeft een op maat gesneden aanbod voor de financiering van onze producten.

service_picto

De voordelen van leasing:

Investeren zonder eigen kapitaal

Voor uw nieuwe Kärcher equipment hoeft u geen eigen vermogen in te zetten dat u nodig hebt voor uw productiemiddelen. Dat geeft u als ondernemer meer speelruimte.

Meer verdienen met leasing

Winst behalen zonder eigen vermogen in te zetten. Beter kun je je geld niet verdienen. Aarzel niet, maar sla uw slag.

Buiten de bank om

Investeren zonder bankkrediet, dat voelt goed en u gaat geen onnodige risico's aan. Uw waarborgen blijven beschikbaar voor andere financieringsplannen.

Zeker en overzichtelijk

De leasingtermijnen blijven gedurende de hele looptijd ongewijzigd. Dat geeft zekerheid bij de planning.

Flexibele contractmodellen

Voor alle situaties. Leasing van Kärcher - net zo goed en zeker als reinigingstechniek van Kärcher. Deskundig, praktisch, snel en bij één partner. Gebruik onze leasingopties voor uw investeringen. Leasing van mensen uit de praktijk voor mensen uit de praktijk.

Lease met volledige aflossing

Alles in de hand met lease met volledige aflossing. U bepaalt aan het einde van de looptijd wat u doet: kopen, verlengen of teruggeven.

Contract met restwaarde

Leasing met restwaarde heeft bijzonder aantrekkelijke leasingtarieven die overeenkomen met de werkelijke waardevermindering.

Huurkoop

Huurkoop is een geschikte optie als er ondersteuningsregelingen van de overheid zijn voor uw investeringen. U bestelt de middelen en krijgt ze direct, zonder omwegen. Na betaling van de laatste termijn mag u zich de eigenaar noemen.

 

Neem contact met ons op. We geven u kosteloos en vrijblijvend advies. De investering in hoogwaardige investeringsgoederen is een kwestie van vertrouwen. Bij Kärcher krijgt u alles van één partner: professioneel advies, innovatieve en geperfectioneerde techniek, uitgebreid aanbod toebehoren, betrouwbare service.

We zijn een goede partner als het gaat om leasing die is afgestemd op uw individuele vereisten. Als u een beroep kunt doen op ondersteuningsregelingen van de overheid, bent u ook voor huurkoop bij ons aan het juiste adres.

 

Contact

Kärcher NV
Boomsesteenweg 939
2610 Wilrijk (Antwerpen)

Tel: 03 3400711
E-mail: info@be.kaercher.com