Voordelen

Welke voordelen kunnen werknemers verwachten bij Kärcher? Dat is een vraag die we ons voortdurend stellen en daarom ontwikkelen we steeds weer extra voordelen, werknemersaanbiedingen en allerlei extra's. Met onze aanbiedingen willen we grote en kleine WOW-momenten creëren die net zo uniek zijn als onze Kärchers en hun individuele levensfasen.

WOW Speechbubble

Wij bieden onze werknemers een groot aantal voordelen, die kunnen variëren afhankelijk van de arbeidsrelatie binnen de Kärcher Groep. Kijk zelf maar! Maar één ding is altijd hetzelfde: we willen het werk van onze Kärchers waarderen en hen laten delen in het succes van ons bedrijf.

Betriebliche Altersvorsorge

COLLECTIEVE GROEPSVERZEKERING

Zodat jij en je gezin kunnen uitkijken naar een WOW-toekomst, betalen we een maandelijkse werkgeversbijdrage voor alle werknemers, die extra verhoogd wordt met je eigen individuele bijdragen.

COLLECTIEVE HOSPITALISATIEVERZEKERING

COLLECTIEVE HOSPITALISATIEVERZEKERING

Een operatie, een bevalling, … zowel voor leuke als minder leuke zaken beland je al eens in het ziekenhuis. Met onze (gratis) collectieve hospitalisatieverzekering kunnen we je extra ondersteuning bieden en administratief ontzorgen.

CAFETARIAPLAN

CAFETARIAPLAN

Ons cafetariaplan biedt je een ruim aanbod aan extralegale voordelen, wat resulteert in een verloningspakket op maat, in functie van je eigen voorkeuren en behoeften. Met stip op nummer 1 staat de aanschaf van een leasefiets, maar er is zoveel meer mogelijk!

Familienfreundlichkeit

GEZINSVRIENDELIJKHEID

Baan of gezin? Wij bieden geen of/of - alleen WOW! We helpen je zo goed mogelijk terug aan het werk na bevallings- of ouderschapsverlof. Zorgverlof, landingsbaan, … we begrijpen de nood en zoeken samen naar de beste oplossing.

Auszeiten

VRIJE TIJD

Reislust? Geen probleem! Met tot 32 vakantiedagen heb je genoeg mogelijkheden om van je WOW-tastische vrije tijd te genieten. Blijf je lang bij ons in dienst? Dan krijg je per 5 jaar dienstverband een extra vakantiedag. En dat is nog niet alles: wij hebben geen collectieve sluitingsdagen, dus dat geeft je extra mogelijkheden om je vakantie te plannen wanneer het jou uitkomt.

WOW-Deals

WOW DEALS

Werknemerskortingen op ons hele productassortiment en extra seizoensgebonden WOW-aanbiedingen motiveren onze werknemers om Kärcher-producten in hun eigen huishouden te gebruiken. Zo hebben we al heel wat ambassadeurs!

Exclusieve bedrijfsvoordelen in de vorm van kortingen op producten en diensten van bekende leveranciers (reizen, mode, technologie en nog veel meer) zijn ook voor jou beschikbaar via het platform van benefits@work.

Sonderzahlungen

SPECIALE PREMIES

Naast een aantrekkelijk salaris bieden we verschillende speciale uitkeringen zoals een eindejaarspremie, vakantiegeld en prestatiebonussen, afhankelijk van het beloningsmodel. Medewerkers die lang genoeg bij ons werken mogen extra voordelen verwachten ter gelegenheid van hun eigen WOW-jubileum.

Mobilität

MOBILITEIT

Met een aantrekkelijke fietsvergoeding en de mogelijkheid om een fiets te leasen creëren we extra stimulansen om met de fiets naar het werk te komen. Lukt het niet om er met de fiets te geraken? Ook dan ontvang je een vergoeding voor je verplaatsingen met privé- of openbaar vervoer. Behalve als je over een firmawagen beschikt natuurlijk.

Flexibles Arbeiten

FLEXIBEL WERKEN

De wereld van het werk verandert en wij veranderen mee. Hybride werken is mogelijk in veel afdelingen van ons bedrijf en brengt een hoge mate van flexibiliteit met zich mee. Naast mobiel werken zorgen onze flexibele werktijden voor nog meer persoonlijke vrijheid. Deeltijds werk kan afgestemd worden op jouw individuele Way of WOW.

Sport Gesundheit Freizeit

GEZONDHEID EN ONTSPANNING

We bevorderen gezondheid en samenhorigheid waar mogelijk. Bijvoorbeeld met een fruitmand, tafelvoetbal, ping-pongwedstrijdjes, een maandelijkse drink en nog veel meer, zorgen we voor de juiste balans tussen werk en ontspanning.

Entwicklungsmöglichkeiten

ONTWIKKELINGSMOGELIJKHEDEN

De juiste mensen, op het juiste moment, op de juiste plaats, met het juiste perspectief: Klinkt dat ingewikkeld? Niet voor ons. Wij ondersteunen je bij jouw individuele WOW-ontwikkeling met ons uitgebreide talentmanagementproces. We breiden ook voortdurend onze trainingscatalogus uit en bieden een wereldwijd contactpunt voor leren met de Kärcher Campus. Ook lokaal voorzien we meer dan genoeg mogelijkheden. WOW: Zo profiteren we met en van elkaar.

Globale Zusammenarbeit

WERELDWIJDE SAMENWERKING

Wie bij Kärcher werkt, maakt deel uit van een internationaal bedrijf en kan zo samenwerken over de landsgrenzen heen. Met onze internationale projectgroepen wakkeren we creatieve vonken aan in elke uithoek van de wereld en bevorderen we interculturele uitwisseling en een kleurrijke WOW-cultuur. Door middel van taalcursussen en interculturele mogelijkheden brengen we onze grote, wereldwijde Kärcher-familie dichter bij elkaar.

WOW