Stages

Wanna WOW with us? Wij bieden boeiende en interessante stages op commercieel en industrieel-technisch gebied. We verwelkomen sollicitaties die net zo divers zijn als onze vakgebieden.

WOW

Stage bij Kärcher Belux

Dompel niet alleen je tenen in het water, maar duik meteen het diepe in: Direct aan de slag? Dat kan bij Kärcher! En wel via onze stage: hier krijg je een eerste indruk van hoe WOW echt voelt en wat er voor jou in zit.

Jouw persoonlijke weg naar WOW begint in de commercieel en industrieel-technisch gebied, waar je leert hoe het is om in een internationaal bedrijf te werken en indrukken opdoet op het gebied van inkoop, verkoop, marketing, logistiek of communicatie.

Als je nu denkt: "WOW, klinkt goed!", dan kun je je schoolstage of een vrijwillige stage tijdens de schoolvakanties invullen.

Thesis

Bij Kärcher geloven we dat het minder gaat om praten en meer om dingen uitproberen en vooral gewoon doen. Daarom steunen wij je, zodat je jouw ding kunt doen. We wakkeren je van begin tot eind aan met goede ideeën en ondersteunen je waar je dat het meest nodig hebt. Zo haal je het maximale uit je scriptie en doe je onderweg veel ervaring op.