Kärcher verhuur

Wilt u éénmalig of voor een langere termijn gebruik maken van bepaalde Kärcher machines zoals stoomreinigers, hogedrukreinigers of schrobmachines? Van de industriesector tot hospitality, en van de bouwsector tot retail, voor elke branche en reinigingstaak hebben we voor u de juiste huurmachines. Een uitgebreide selectie, uitgerust met de nieuwste technologie en voorzien van deskundig advies.

Voordelen van de Kärcher verhuur service


1. Maximale keuze & flexibiliteit
We bieden een selectie van professionele machines van alle maten en prestatieklassen aan (incl. compatibele accessoires) voor alle vereisten. Onze moderne vloot omvat machines in perfecte staat. Daarnaast zijn onze huurmachines er wanneer u ze nodig hebt en zolang u wilt: voor korte- of langetermijnklussen of voor eenmalige reinigingstaken.


2. Transparant & kostenbesparend
Van éénmalige kortetermijnhuur tot een aantrekkelijke vaste huurprijs - bijna alles is mogelijk. Huur alleen zo lang als nodig is. Flexibele huurperiodes maken maximale efficiëntie, volledige kostenbeheersing en duurzaam beheer mogelijk. Geen lange stilstandtijden, geen vastliggend kapitaal, geen geleidelijk waardeverlies, geen onnodige investeringskosten.


3. Volledig ontzorgd met onze afleverservice en advies
Onze huurmachines zijn onberispelijk schoon en volledig onderhouden wanneer ze aan u worden overgedragen. Voor elke machine vindt er ook een grondige briefing plaats voor u ze gaat gebruiken. Zodat u als professional het volledige potentieel van de machine kunt benutten.

Kärcher verhuur service

Voor elke branche de juiste Kärcher huurmachine

Kärcher verhuurservice bouwsector

BOUWSECTOR

Kärcher verhuurservice voor de transport sector

TRANSPORT

Kärcher verhuurservice voor de industrie sector

INDUSTRIE

Kärcher verhuurservice voor de schoonmaakindustrie

SCHOONMAAKBEDRIJVEN

Kärcher verhuurservice voor de landbouwsector

LANDBOUW

Kärcher verhuurservice voor de automotive

AUTOMOTIVE

Kärcher verhuurservice voor openbare diensten

OPENBARE DIENSTEN

Kärcher-verhuurservice voor retail

RETAIL

Vraag hier volledig vrijblijvend uw offerte aan

Vul ons contactformulier hieronder in, bel ons op 03 3400842 of stuur een e-mail naar rental.be@karcher.com en wij beantwoorden u zo spoedig mogelijk.

   Onze verhuur machines

   Kärcher schrob-zuigmachines verhuur

   Schrob-/zuigmachine huren
   Met de Kärcher schrob-/zuigmachines worden vloeren hygiënisch en vlekkeloos schoon. Sprankelende resultaten gegarandeerd. Een allround en gespecialiseerde schrob-/zuigmachine voltooit alle reinigingstaken snel en economisch.

   Kärcher veegmachine verhuur

   Veeg- en veeg-/zuigmachines huren
   Van de handmatige veegmachine via de walk-behind en ride-on zuigmachine tot de extreem krachtige en sterke industriële ride-on veegmachine. Schoon vegen op elk gewenst moment met een betrouwbare en innovatieve Kärcher technologie.

   Kärcher hogedrukreiniger verhuur

   Hogedrukreinigers huren
   Verkrijg betere prestaties met een lager verbruik dankzij de professionele hogedrukreiniger van Kärcher. Als wereldmarktleider biedt Kärcher een groot assortiment aan hogedrukreinigers: werken met warm of koud water, aangedreven door elektrische motoren of verbrandingsmotoren, mobiel of stationair.

   Kärcher tapijtreiniger verhuur

   Tapijtreiniger huren
   Kärcher tapijtreinigers zorgen voor frisheid en properheid. Hun grootste kracht bewijzen de machines bij vervuilde tapijtoppervlakken in drukke gebouwen. Maar ook vlekken op textieloppervlakken van gestoffeerde meubels of autostoelen kunnen de sproei-extractieapparaten verwijderen.

   Verhuur van Kärcher multifunctionele stofzuigers

   Nat- en droogzuigers huren
   Kärcher nat- en droogzuigers bieden optimale oplossingen voor de industrie, retail, automotive, schoonmaakbedrijven, enz. Ze imponeren dankzij hun hoge kwaliteit en duurzaamheid, innovatieve filtertechnologie en buitengewoon bedieningscomfort.

   Verhuur van Kärcher stoomreinigers

   Stoomreinigers / -zuigers huren
   De Kärcher stoomzuiger/- reiniger is voorzien van een hoog bedieningscomfort en effectieve reinigingspresentaties op alle harde ondergronden. Het uitgebreide assortiment aan toebehoren zorgt voor een gerichte reiniging.


   Waarom huren?

   Goed voor u, goed voor het milieu

   Een machine huren is niet alleen economisch voordelig. Het is ook een bijdrage aan een duurzame bedrijfscultuur. Onze huurmachines worden in goede staat van onderhoud en reparatie gehouden, ook over langere periodes. Op die manier kunnen wij een lange levensduur garanderen en voorkomen dat de machine bij het eerste teken van problemen vroegtijdig wordt afgedankt.

   Huren kan zo eenvoudig zijn

   Wij maken de verhuur van machines eenvoudig en gemakkelijk. Snel antwoord, flexibele huurperiodes, leverings- en ophaalservice. Vanaf de eerste aanvraag tot en met de levering zorgen wij voor de administratieve kant van de zaak. Bovendien bieden wij betrouwbare service en deskundig advies en opleiding.

   De kosten altijd onder controle

   Huurmateriaal bespaart op grote investeringen of creëert meer financiële armslag. Kosten zijn gemakkelijker te berekenen en kunnen worden bespaard. Dit betekent dat u nauwkeurige en betrouwbare berekeningen kunt maken.

   Huren in alle veiligheid

   Vertrouwen en veiligheid hebben voor ons de hoogste prioriteit in de verhuur. Door regelmatig onderhoud en de uitvoering van alle voorgeschreven controles garanderen wij de naleving van alle wettelijke voorschriften voor onze machines.

   Huren is kinderspel

   Huren is kinderspel: de video toont u stap voor stap hoe u snel en goedkoop een huurmachine huurt. Het kiezen van de juiste machine uit de Kärcher verhuurvloot is eenvoudig. Iedereen vindt de juiste huurmachine voor eenmalige of langdurige taken en toepassingen.

   Altijd de juiste partner aan uw zijde

   Onze huurvloot biedt altijd de juiste machine voor elke toepassing. Nauwgezet gepland, worden onze machines precies gebruikt wanneer ze nodig zijn. Dit bespaart geld en zorgt voor echte efficiëntie en duurzaamheid.