KÄRCHER H&G BATTERIJ PLATFORM

Geen stroomaansluiting buiten of wilt u een warboel aan kabels vermijden in uw tuin? Geen probleem! Onze nieuwe tuin- en reinigingstoestellen van het Kärcher batterij platform helpen je uit de nood. Dankzij 2 verschillende batterij voltages (18V of 36V), kunnen wij u het juiste toestel aanbieden voor elke taak en toepassing, steeds met maximale flexibiliteit en gekende Kärcher kwaliteit.

Kärcher batterij universum: galactische kracht, eindeloze mogelijkheden.

Een heel universum met batterijkracht. De 18V Kärcher batterij past in alle 18V Kärcher toestellen. En niet alleen in de Home & Garden producten maar ook in de Kärcher Professionele producten. Voor nóg meer kracht, kan u terecht op het 36V batterij platform. Ook deze 36 V batterijen kunnen gebruikt worden voor zowel de Home & Garden als de Professional producten.

 

18V Kärcher batterij platform

Het 18V Kärcher Batterij platform bevat compacte en handige toestellen voor het onderhoud van kleine tot middelgrote tuinen en buitenruimtes. De 18V Kärcher verwisselbare batterij is beschikbaar in 2 versies met verschillende capaciteiten: 18V/2,5Ah en 18V/5,0Ah. Beide versies kunnen gebruikt worden in alle 18V toestellen. Of u ze nu gebruikt voor de Kärcher grasmaaiers, de multifunctionele alleszuigers of de onkruidverwijderaars, de batterijen zijn snel en makkelijk verwisselbaar en kunnen daardoor steeds flexibel gebruikt worden.

Naar het 18V Kärcher batterij platform

36V Kärcher batterij platform

Voor grote tuinen en buitenruimtes: het 36V Kärcher batterij platform bestaat uit krachtige toestellen uit verschillende categorieën voor verschillende reinigingstaken en tuinonderhoud. De toestellen in dit platform zijn compatibel met de 36V batterijen- de 36V/2,5Ah en de 36V/5,0Ah Kärcher batterij. Deze batterijen kunnen gebruikt worden om de draadloze Kärcher toestellen te bedienen zoals grasmaaiers, hogedrukreinigers en heggescharen. Hiermee krijgt u de hoogste standaard in flexibiliteit, beweeglijkheid en kracht.

 

Naar van het 36V Kärcher batterij platform

Real Time Technology

De unieke Kärcher Real Time technology geeft gebruikers de beste informatie. In tegenstelling tot de klassieke LED displays, biedt deze technologie een gedetailleerd overzicht van de gebruiks-, oplaad-, en-batterijstatus.

 

Real Time display remaining running time

Resterende tijd in minuten

Gebruikers krijgen tijdens het gebruik continu geüpdate informatie over de resterende werktijd per minuut en weten daardoor wanneer de batterij moet vervangen of opgeladen worden. Bovendien past het zich op een slimme manier aan aan het type toestel waarmee de gebruiker werkt.

Batterij display, Batterij capaciteit als percentage

Batterij capaciteit als percentage

De resterende batterijcapaciteit kan meteen afgelezen worden op het LCD display in percentages.

Laadtijd in minuten

Laadtijd in minuten

De resterende laadtijd wordt getoond op het display gedurende het laadproces. Dit verzekert de gebruikers dat ze exact weten wanneer ze weer kunnen beginnen werken.


Kärcher batterij kracht – intelligent en volledig veilig

Zeer performante Lithium Ion-cellen en een perfect uitgebalanceerd elektronicasysteem maken de Kärcher batterijen zo krachtig.

Zonder een kabel die in de weg zit, zorgen de batterij aangedreven toestellen voor een maximale bewegingsvrijheid en zijn ze steeds gebruiksklaar. Dankzij de innovatieve Kärcher Real time technologie, kan de batterijduur meteen afgelezen worden: het geïntegreerde LCD scherm toont u per minuut hoelang u nog kan werken met de batterij. En op de batterij lader, toont het display hoeveel tijd de batterij nog nodig heeft om te laden.

icon_arrow


Producten in het Kärcher H&G batterij platform

Man reinigt terras met mobiele drukreiniger

Mobiele drukreiniger

Sluit de slang aan en u bent klaar om te starten: met de innovatieve Kärcher KHB met 18V Kärcher batterij voor een snelle reiniging rond het huis - zonder stroomaansluiting.

Ontdek de mobiele drukreiniger
Man verwijdert onkruid met de onkruidverwijderaar

Onkruidverwijderaar

Geen onkruid kan de 18V Kärcher onkruidverwijderaar weerstaan. Onkruid en mos kunnen zonder moeite uit hoeken en randen verwijderd worden zonder rugpijn te veroorzaken.

Ontdek de onkruidverwijderaar
K 2 Battery zweispaltig

Hogedrukreiniger

De Kärcher hogedrukreiniging die u gewoon bent met een ongewoon aandrijfvermogen: ongelimiteerde beweegbaarheid met de K2 batterij dankzij de verwisselbare batterij uit het Kärcher 36V platform.

Ontdek de hogedrukreiniger
Lawn Mower

Grasmaaiers

De manoeuvreerbare 18V draadloze grasmaaiers zijn vooral geschikt voor kleine tot middelgrote gazons. Voor grotere gazons zijn de krachtige 36 V-grasmaaiers de ideale keuze.

Ontdek de grasmaaiers
WD 3 Battery

Multifunctionele alleszuigers

Geen kabel. Geen limiet. Met de Kärcher verwisselbare en de verschillende batterij aangedreven alleszuigers, kan u nat en droog vuil opzuigen op elk moment- ook zonder stopcontact.

Ontdek de multifunctionele alleszuigers
Rasentrimmer

Kantentrimmers

De Kärcher kantentrimmers op batterij verzekeren nette hoeken en een perfecte gazonrand. Van makkelijk tot krachtig, Kärcher verzekert de juiste oplossing voor elke mogelijke toepassing.

Ontdek de kantentrimmers
Vrouw die haag trimt met heggenmaaier op batterij

Heggenscharen

Ideaal voor het vormgeven en trimmen van hagen en struiken. Dankzij de batterij voeding kan u werken in stilte en heeft u geen last van kabels.

Ontdek de heggenscharen
Man die bladeren verwijdert met bladblazer

Bladblazers en -opzuigers

Overwin de herfst in uw tuin. De Kärcher bladblazer en -opzuiger op batterij verzekert in weinig tijd nette paden en tuinen. 

Ontdek de bladblazers en -opzuigers
Grass Shrubber battery

Gras- en struikschaar

Gazonkanten snoeien is licht werk dankzij de batterij aangedreven grasscharen. En met een simpele mes vervanging, wordt dit toestel omgevormd in een heggeschaar om te kunnen snoeien met precisie.

Ontdek de gras- en struikschaar
Chain saw battery

Kettingzagen

Dankzij de eenvoudige kettingspanning, de automatische kettingsmering en de krachtige snijprestaties garanderen de batterij-aangedreven kettingzagen van Kärcher een schitterend resultaat gelinkt aan een comfortabele bediening.

Ontdek de kettingzagen
Tree lopper battery

Takkenschaar

Moeiteloos onderhoud van bomen en moeilijk bereikbare takken. Geen probleem voor de Kärcher batterij aangestuurde boom- en takkenschaar en zijn hoge kwaliteitselementen.

Ontdek de takkenschaar