KÄRCHER BATTERIJ PLATFORM

Geen stroomaansluiting buiten of wilt u een warboel aan kabels vermijden in uw tuin? Geen probleem! Onze nieuwe tuin- en reinigingstoestellen van het Kärcher batterij platform helpen je uit de nood. Dankzij 2 verschillende batterij voltages (18V of 36V), kunnen wij u het juiste toestel aanbieden voor elke taak en toepassing, steeds met maximale flexibiliteit en gekende Kärcher kwaliteit.

Het Kärcher Battery Power platform

Liever maximaal vermogen of minder gewicht? Voor elke taak heeft Kärcher het juiste batterijplatform. Als vuistregel geldt: wanneer maximale prestaties vereist zijn en grote oppervlakken moeten worden bewerkt, komen de 36 V Kärcher Battery Power-batterijen als beste uit de bus. De 18 V-batterijen zijn lichter en compacter. Het voordeel van het Kärcher Battery Platform is dat apparaten en batterijen binnen eenzelfde spanningsklasse (V) op elke manier gecombineerd kunnen worden, zelfs met Kärcher Professional apparaten en batterijen.

18V Kärcher batterij platform

Het 18V Kärcher Batterij platform bevat compacte en handige toestellen voor het onderhoud van kleine tot middelgrote tuinen en buitenruimtes. Naast de 18 V Kärcher Battery Power batterijen met 2,5 Ah en 5,0 Ah is er ook de 3,0 Ah Battery Power+ batterij. Alle 18 V-batterijen kunnen in alle 18 V-apparaten worden gebruikt: of u ze nu gebruikt voor de Kärcher grasmaaiers, de multifunctionele alleszuigers of de onkruidverwijderaars, de batterijen zijn snel en makkelijk verwisselbaar en kunnen daardoor steeds flexibel gebruikt worden.

Naar het 18V Kärcher Batterij Platform

36V Kärcher batterij platform

Voor grote tuinen en buitenruimtes: het 36V Kärcher batterij platform bestaat uit krachtige toestellen uit verschillende categorieën voor verschillende reinigingstaken en tuinonderhoud. De apparaten op dit platform zijn compatibel met de 36 V Kärcher Battery Power batterijen (2,5 Ah of 5,0 Ah) en de 36 V Battery Power+ batterijen (6,0 of 7,5 Ah). Deze batterijen kunnen gebruikt worden om de draadloze Kärcher toestellen te bedienen zoals grasmaaiers, hogedrukreinigers en heggescharen. Hiermee krijgt u de hoogste standaard in flexibiliteit, beweeglijkheid en kracht.

Naar het 36V Kärcher Batterij Platform

Real Time Technology

WOW da's proper! Hier, buiten de poorten van je kasteel, ben je de heerser van je koninkrijk, veroveraar van onkruid. Je regeert meesterlijk over je kleine koninkrijk en versterkt de pracht van je tuin met behulp van krachtige, op batterijen werkende Kärcher-tuintoestellen en -schoonmaakapparaten. Dankzij Real Time Technology is er op elk moment een overzicht van de resterende looptijd in minuten beschikbaar. Maak van uw gazon, heg of boomonderhoud uw kroon op het werk. De ongeëvenaarde Kärcher Real Time Technology biedt gebruikers de best mogelijke informatie. In tegenstelling tot conventionele LED-displays biedt deze technologie een gedetailleerde weergave van de werktijd en het laadniveau.


Kenmerken van Kärcher Battery Power

Zeer performante Lithium Ion-cellen en een perfect uitgebalanceerd elektronicasysteem maken de Kärcher batterijen zo krachtig.

Zonder een kabel die in de weg zit, zorgen de batterij-aangedreven toestellen voor een maximale bewegingsvrijheid en zijn ze steeds gebruiksklaar. Dankzij de innovatieve Kärcher Real time technologie, kan de batterijduur meteen afgelezen worden: het geïntegreerde LCD scherm toont u per minuut hoelang u nog kan werken met de batterij. En op de batterijlader toont het display hoeveel tijd de batterij nog nodig heeft om te laden.

Spatwaterbescherming, automatische opslagmodus, intelligente celbewaking, efficiënt temperatuurbeheer: dit zijn slechts enkele van de vele kenmerken die alle Kärcher Battery Power-batterijen op de 18 V- en 36 V-batterijplatforms onderscheiden. Ontdek meer over de bijzondere kenmerken en voordelen van de hoogwaardige lithium-ion-batterijen van Kärcher.

icon_arrow


Producten in het Kärcher H&G batterij platform

Man reinigt terras met mobiele drukreiniger

Mobiele drukreiniger

Sluit de slang aan en u bent klaar om te starten: met de innovatieve Kärcher KHB met 18V Kärcher batterij voor een snelle reiniging rond het huis - zonder stroomaansluiting.

Ontdek de mobiele drukreiniger
Man verwijdert onkruid met de onkruidverwijderaar

Onkruidverwijderaar

Geen onkruid kan de 18V Kärcher onkruidverwijderaar weerstaan. Onkruid en mos kunnen zonder moeite uit hoeken en randen verwijderd worden zonder rugpijn te veroorzaken.

Ontdek de onkruidverwijderaar
K 2 Battery zweispaltig

Hogedrukreiniger

De Kärcher hogedrukreiniging die u gewoon bent met een ongewoon aandrijfvermogen: ongelimiteerde beweegbaarheid met de K2 batterij dankzij de verwisselbare batterij uit het Kärcher 36V platform.

Ontdek de hogedrukreiniger
Lawn Mower

Grasmaaiers

De manoeuvreerbare 18V draadloze grasmaaiers zijn vooral geschikt voor kleine tot middelgrote gazons. Voor grotere gazons zijn de krachtige 36 V-grasmaaiers de ideale keuze.

Ontdek de grasmaaiers
WD 3 Battery

Multifunctionele alleszuigers

Geen kabel. Geen limiet. Met de Kärcher verwisselbare en de verschillende batterij aangedreven alleszuigers, kan u nat en droog vuil opzuigen op elk moment- ook zonder stopcontact.

Ontdek de multifunctionele alleszuigers
Rasentrimmer

Kantentrimmers

De Kärcher kantentrimmers op batterij verzekeren nette hoeken en een perfecte gazonrand. Van makkelijk tot krachtig, Kärcher verzekert de juiste oplossing voor elke mogelijke toepassing.

Ontdek de kantentrimmers
Vrouw die haag trimt met heggenmaaier op batterij

Heggenscharen

Ideaal voor het vormgeven en trimmen van hagen en struiken. Dankzij de batterij voeding kan u werken in stilte en heeft u geen last van kabels.

Ontdek de heggenscharen
Man die bladeren verwijdert met bladblazer

Bladblazers en -opzuigers

Overwin de herfst in uw tuin. De Kärcher bladblazer en -opzuiger op batterij verzekert in weinig tijd nette paden en tuinen. 

Ontdek de bladblazers en -opzuigers
Grass Shrubber battery

Gras- en struikschaar

Gazonkanten snoeien is licht werk dankzij de batterij aangedreven grasscharen. En met een simpele mes vervanging, wordt dit toestel omgevormd in een heggeschaar om te kunnen snoeien met precisie.

Ontdek de gras- en struikschaar
Chain saw battery

Kettingzagen

Dankzij de eenvoudige kettingspanning, de automatische kettingsmering en de krachtige snijprestaties garanderen de batterij-aangedreven kettingzagen van Kärcher een schitterend resultaat gelinkt aan een comfortabele bediening.

Ontdek de kettingzagen
Tree lopper battery

Takkenschaar

Moeiteloos onderhoud van bomen en moeilijk bereikbare takken. Geen probleem voor de Kärcher batterij aangestuurde boom- en takkenschaar en zijn hoge kwaliteitselementen.

Ontdek de takkenschaar
Battery ash vac cleaner

Aszuiger

Perfect geschikt voor het opzuigen van assen uit de barbecue of kachel tot 40°C: de Kärcher aszuiger. En dankzij de 18V batterij werkt u steeds onafhankelijk van een stopcontact!

Ontdek de aszuiger
210201_Icons-Pictos-FAQ_800x400

FAQ Battery Power / Battery Power +

Wat is de looptijd van een batterij? Welke batterijen zijn compatibel met welke apparaten? Hoe werkt de real-time technologie van Kärcher? De antwoorden op deze vragen - en nog veel meer - over de verwisselbare batterijplatforms van Kärcher staan hier voor u klaar in de Frequently Asked Questions.

Naar de FAQ