Draadloze ONKRUIDVERWIJDERAAR

Onkruid is vaak nauwelijks klein te krijgen. Of je nu bukt of knielt, onkruid verwijderen is een lastige, pijnlijke en vervelende klus. De Kärcher onkruidverwijderaar WRE bindt de strijd aan met deze ongewenste wildgroei. Het draadloze apparaat verwijdert onkruid en mos snel en efficiënt uit voegen en randen terwijl je ergonomisch werkt. Voor het verwijderen van gras(zoden) raden wij één van onze andere tuintoestellen aan.

Win het gevecht tegen onkruid met de Kärcher onkruidverwijderaar!

Win het gevecht tegen onkruid eenvoudig, snel en moeiteloos met de accu-aangedreven Kärcher Weed Remover WRE. Zijn innovatieve roterende borstelkop en de verwisselbare 18 V lithium-ion batterij is onkruid altijd de baas. Of je nu hoeken, randen of oppervlakken behandelt, het accu-aangedreven apparaat verwijdert snel en effectief onkruid en mos. En als dat nog niet genoeg is, dankzij de in de hoogte verstelbare telescoopsteel worden je knieën gespaard.

Richt de borstel schuin en laat deze over het oppervlak zweven. Oefen geen druk uit op de borstel.

Voor het verwijderen van gras(zoden) raden wij één van onze andere tuintoestellen aan.
Alle tuintoestellen kan u hier vinden.


Producten

0 Producten

Kenmerken van de draadloze onkruidverwijderaar

Innovatieve borstelkop voor efficiënt onkruid verwijderen

Speciaal gevormde nylon borstelharen en een rotatiesnelheid tot 2.800 rpm garanderen een gemakkelijke oppervlakteverwijdering van onkruid en mos op stenen oppervlakken en trappen.

Onkruid en mos verwijderen Kärcher WRE

Draadloze onkruidverwijderaar met verstelbare reinigingskop

De hoek van de reinigingskop kan met een druk op de knop worden aangepast om onkruid te verwijderen, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen, b.v. onder de banken. Hierdoor kan het toestel zich aanpassen aan de grootte van de gebruiker.

WRE zwenkbare reinigingskop

Vervanging van de borstel zonder gereedschap

De borstel van de Kärcher draadloze onkruidverwijderaar kan in een handomdraai en zonder gereedschap worden vervangen. Schroef eenvoudig het geleide-apparaat los en plaats een borstelstrip. Een gemakkelijke en snelle bediening.

WRE gereedschapsloze vervanging van de borstel

Gebruikstips

Zo bereikt u met de draadloze onkruidverwijderaar WRE 18-55 een optimale mos- en onkruidbestrijding.


Voorbeelden van ondergronden en onkruidsoorten

Geen chemicaliën en geen inspanning. De draadloze onkruidverwijderaar WRE is gemakkelijk te hanteren en verwijdert moeiteloos mos en onkruid van verschillende harde oppervlakken.

18 V Kärcher Battery Power

WRE 18-55 Battery Set

Met de draadloze onkruidverwijderaar WRE 18-55 Battery Set kunt u onkruid verwijderen zonder uw rug en knieën te belasten. Deze kit bevat de borstelstrip, 18V-2,5Ah batterij en standaard oplader, zodat je direct aan de slag kunt.

Spanning batterij: 18 V
Rotatiesnelheid van de borstel: 2300 - 2800 (tr/min)
Diameter borstel: 180 (mm)
Werktijd per oplaadbeurt : ong. 15 (min)*
Gewicht zonder accessoires : 2,9 kg

* Met de Kärcher Battery Power 18 V / 2,5 Ah batterij.


0 Producten

Kärcher Battery Power batterij platformen