Kärcher All Brands Service

Onderhoud voor alle merken. Wil je graag full service voor alle machines op één plaats, maar heb je nog toestellen van andere merken in je vloot? Gebruik dan onze Kärcher All Brands Service voor de herstellingen en het onderhoud van toestellen van andere merken. Want ook hier krijg je de Kärcher service die je kent: competent, betrouwbaar en snel.

Meer dan 800 hoog opgeleide service techniekers staan voor u klaar in 60 landen. Ongeacht de toestellen en merken in uw vloot, wij zorgen er allemaal voor, zonder onderscheid en in overeenstemming met alle standaarden. Uiteraard inclusief de voorgeschreven veiligheidsinspectie. Met onze Kärcher expertise als globale marktleider kunnen we de best mogelijke service bieden voor uw complete vloot. Terwijl u zich concentreert op uw zaken, zorgen wij ervoor dat uw machines werken. Zo heeft u slechts één contactpersoon voor alles - onderhoud en herstellingen, reserveonderdelen, toebehoren en reinigingsmiddelen.

Kärcher All Brands Service
KABS

U kan ook uw Kärcher Service App gebruiken voor al uw machines en 24/7 service-aanvragen indienen. Als u optimaal gebruik wil maken van de geweldige mogelijkheden van de digitalisering, kunnen we uw volledige vloot connecteren, ongeacht de merken. Kärcher Connected Cleaning opent de wereld van netwerkreiniging voor u. De Kärcher Fleet en Kärcher Manage modules combineren de hele infrastructuur van uw reinigingsvloot op één enkel platform: manuele reiniging, reinigingsactiviteiten en machines, plaats van gebruik, gebruiksplanning, rapportering en onderhoud. Altijd en overal online beschikbaar.


Wil u graag meer weten over Kärcher All Brands Service of heb je een specifieke vraag? Vul dan dit formulier in en we contacteren u zo spoedig mogelijk.