Hogedrukreinigers

De krachtige Kärcher hogedrukreinigers zijn dankzij hun veelzijdigheid in te zetten voor diverse schoonmaakklussen rondom je huis. Of je nu een Kärcher hogedrukreiniger nodig hebt voor de lichte vervuiling zoals het schoonmaken van je fiets of tuinmeubilair of voor zware klussen zoals het reinigen van gevels of terrassen, voor elke taak hebben we de juiste hogedrukreiniger.

Onze hogedrukreinigers

K 7 - Onze krachtigste hogedrukreiniger voor hardnekkige vervuiling

 • Verwijderen van hardnekkig vuil
 • Reinig 60 m² per uur
 • Hoogwaardige, krachtige aluminium pomp
 • Watergekoelde motor voor uitzonderlijke duurzaamheid

K 5 - Voor hardnekkig vuil

 • Verwijderen van hardnekkig vuil
 • Reinig 40 m² per uur
 • Robuuste pomp met aluminium onderdelen
 • Watergekoelde motor voor uitzonderlijke duurzaamheid

K 4 - Voor matige vervuiling

 • Verwijdering van matige vervuiling
 • Reinig 30 m² per uur
 • Watergekoelde motor (Smart & Power Control) voor uitzonderlijke duurzaamheid

K 3 - Voor lichte tot matige vervuiling

 • Verwijderen van lichte tot matige vervuiling
 • Reinig 25 m² per uur

K 2 - Voor occasioneel gebruik

 • Verwijderen van lichte vervuiling
 • Reinig 20 m² per uur

Welke hogedrukreiniger kiezen ?

Vier krachtige modellen. Ons productgamma.

Onze hogedrukreinigers zijn zeker professionals in reiniging en onderhoud, maar daar houden hun sterke punten niet op. Ze kunnen bijvoorbeeld bijzonder compact of zelfs licht, praktisch, mobiel en draadloos zijn. Elk productgamma heeft zijn sterke punten en voldoet perfect aan specifieke eisen.

Kärcher Home & garden app

Smart Control

Deze ultramoderne hogedrukreinigers kunnen elke taak aan. Dankzij de integratie van de Home & Garden applicatie, Bluetooth en slimme apparatuur zoals het Smart Control pistool en de Multi Jet 3 in 1 bewateringslans.

Power Control pistool van Kärcher

Power Control

Grote kracht, ondersteuning voor de Home & Garden-toepassing, krachtige gereedschappen zoals het Power Control-pistool met display of de Vario Power-besproeiingslans: zoveel voordelen die zachte en grondige reiniging tot een echt spelkind maken.

Kärcher K 7 Compact

Classic

Een model van compactheid en mobiliteit voor optimaal comfort. Hij neemt weinig ruimte in beslag, is gemakkelijk op te bergen en altijd binnen handbereik. Met slim geïntegreerd slangopbergsysteem.

Draadloze Kärcher hogedrukreiniger

Battery

Voor alle plaatsen zonder stopcontact in de buurt. Draadloos voor meer comfort, mobiel en veelzijdig, deze apparaten hebben geen gebrek aan stroom wanneer dat nodig is.

Smart Control

De eerste geconnecteerde hogedrukreiniger

Welkom bij de grote competities! Kärcher Smart Control-apparaten zijn de eerste aangesloten hogedrukreinigers. Wat het te reinigen object ook is, de intelligente app-assistent toont u de juiste instelling en verzendt deze vanaf uw smartphone rechtstreeks naar de Kärcher. Altijd de juiste druk, altijd de juiste accessoires – voor optimale reinigingsresultaten.

De absolute referentie

Hogedrukreiniging moet van Kärcher zijn. En we zijn bijzonder trots op onze Smart Control hogedrukreinigers. Van de slimme verbinding tot de Multi Jet 3 in 1 bewateringslans, via de bediening en het pistool – tot aan de Multi Jet 3 in 1 besproeiingslans – deze apparaten zijn het resultaat van al onze jarenlange ervaring in de ontwikkeling van hogedrukreinigers.

Het Smart Control-assortiment omvat apparaten uit de klassen K 5 en K 7.


Applicatiehulp bij de Kärcher app voor hogedrukreinigers

Applicatiehulp

De in de app geïntegreerde applicatieassistent geeft praktische tips en adviezen voor een veelheid aan schoonmaaksituaties en te reinigen objecten, bijvoorbeeld het optimale drukniveau voor het te reinigen object, en geeft de juiste afstelling door aan het apparaat.

Kärcher hogedruk boostmodus

Mode boost

Voor meer vermogen beschikken Smart Control apparaten over een boostmodus. Om het meest hardnekkige vuil te overwinnen, kun je met dit laatste dertig seconden lang nog meer druk loslaten. De Boost-modus kan worden geactiveerd via het pistool of de app.

Alles in één met Kärcher hogedrukreinigers

Alles in één

Met zijn slimme uitrusting zoals het Smart Control pistool, de Multi Jet 3 in 1 besproeiingslans en het Plug 'n' Clean wasmiddelsysteem gaat u met een gerust hart alle schoonmaakuitdagingen aan.

Power Control

Hogedrukreiniging 2.0

Bij het reinigen is de juiste technologie essentieel. En de apparaten uit het Power Control-assortiment zitten er vol mee. Met optimaal vermogen, slim advies en hoogwaardige accessoires. Zoals bijvoorbeeld het Power Control-pistool waarmee u de ingestelde druk direct op het display kunt raadplegen en met een enkele rotatie van de gietlans kunt overschakelen van hogedrukmodus naar wasmiddelmodus. Of de Huis & Tuin app die je laat zien met welke techniek je nog zachter en effectiever kunt reinigen met je hogedrukreiniger.

Water – powered by Kärcher

Power Control hogedrukreinigers beschikken over een harmonieus geheel van kenmerken. Een intrekbare telescopische handgreep zorgt voor eenvoudig en handig transport en opslag van apparaten. Afhankelijk van het model hebben hogedrukreinigers verschillende oplossingen voor het toevoegen van wasmiddel, bijvoorbeeld een tank of ons Plug 'n' Clean systeem. Vanaf K 3 is het mogelijk om de op het pistool ingestelde druk te raadplegen. Het was dus nog nooit zo eenvoudig om voorzichtig en effectief te reinigen.

Het Power Control-assortiment omvat apparaten uit de klassen K 2, K 3, K 4 en K 5.

Classic

Classic hogedrukreinigers van Kärcher

De eenvoudige kracht

Onze Classic hogedrukreinigers zijn het beste bewijs dat grootte niet belangrijk is als het gaat om het bereiken van geweldige dingen. Ze doen gewoon precies wat er van hen verwacht wordt: ze maken ontzettend goed schoon. Dankzij hun slimme en compacte ontwerp kunnen ze ook gemakkelijk overal mee naartoe worden genomen zonder ruimte in de kofferbak in te nemen, of kunnen ze na de klus op een plank in de kelder worden opgeborgen. Om nog maar te zwijgen over het grote gebruiksgemak. Kortom: deze hogedrukreinigers zijn perfect voor iedereen die gewoon met hoge druk wil reinigen.

Geen concessies

De garantie voor een schoon terras of een sprankelende auto in een oogwenk, en met de kracht en precisie die typerend is voor Kärcher. Eenvoudig transport, handige opslag en uitzonderlijke reinigingsefficiëntie. Dit is wat onze Classic hogedrukreinigers kenmerkt.

Het Classic-assortiment omvat apparaten uit de klassen K 2, K 3, K 4 en K 5.

DRAADLOOS

Uit de buurt van stopcontacten. Dicht bij het vuil.

Een indrukwekkend resultaat, zelfs zonder stopcontact: dankzij de draadloze hogedrukreiniger, voor een veelvoud aan toepassingen zoals het reinigen van kleine auto's, motoren of fietsen en andere kleine schoonmaakklusjes buitenshuis. Met een maximale batterijduur van 14 minuten kan je werken zonder afhankelijk te zijn van het lichtnet. Het analoge display van het hogedrukpistool toont tijdens het reinigen voortdurend de geselecteerde modus.

Draadloze hogedrukreiniging

Heb je geen stopcontact bij de hand? Geen probleem ! De K 2 Battery hogedrukreiniger van het Kärcher Battery Power 36 V-platform maakt nu flexibel reinigen mogelijk. Tuinmeubelen, vuilnisbakken, compacte auto's of boten – dit accuapparaat is ideaal voor alle kleine schoonmaakklussen buitenshuis.

Mobiel schoonmaken: waar u maar wilt, wanneer u maar wilt.

Krijgt u weer wat mobiliteit? Met de praktische lage- en middendrukreinigers van Kärcher kunt u vuil direct ter plaatse verwijderen in plaats van mee naar huis te nemen. In totale autonomie, zonder afhankelijk te zijn van water- en elektriciteitsnetwerken dankzij de batterij en de watertank of de zuigleiding.


De Home & Garden Applicatie

Wat heb je aan kracht als het niet slim is? Helemaal niets! Daarom zijn de apparaten van de Smart Control-serie niet alleen erg krachtig, maar bieden ze ook een enorme hoeveelheid Kärcher-expertise. Via Bluetooth verbind je jouw Smart Control hogedrukreiniger eenvoudig met je smartphone middels de Home & Garden app. En met tips van onze experts kun je de WOW-effect terugbrengen naar dingen die je zelden schoonmaakt of die je voor het eerst schoonmaakt - net als een expert.

MEER INFORMATIE

Accessoires en detergenten


Toebehoren en reinigingsmiddelen voor hogedrukreinigers

Het geheel is kracht! Met de juiste combinatie van apparaat, accessoires en wasmiddel maakt zelfs het meest hardnekkige vuil geen schijn van kans. De juiste accessoires uit ons op elkaar afgestemde systeem breiden de reinigingsmogelijkheden uit en maken het schoonmaken nog efficiënter, sneller en comfortabeler.

Kärcher biedt een zeer breed spectrum aan toebehoren. Zo hebben wij voor elk schoonmaakprobleem een oplossing. Met ons eenvoudige bajonetsysteem sluit u onze toebehoren eenvoudig aan op elke hogedrukreiniger.


Reinigingsmiddelen voor Kärcher hogedrukreinigers

Reinigingsmiddelen

De nieuwe generatie wasmiddelen van Kärcher maakt indruk met zijn unieke 3-in-1 werkingsmechanisme. Naast hun perfecte reinigingskracht bieden deze nieuwe, veelzijdige producten ook zacht onderhoud en betrouwbare bescherming – waardoor de gebruiker veel tijd bespaart met minder moeite. Bovendien richt Kärcher zich nu nog meer op duurzaamheid door het gebruik van hernieuwbare en natuurlijke grondstoffen. Het intelligente concept van de fles is net zo overtuigend. Of het nu gaat om het aansluiten (Plug 'n' Clean), het vullen van de reinigingsmiddeltank of het gebruik als container om te stofzuigen met behulp van de reinigingsmiddelzuigslang: de nieuwe reinigingsmiddelen garanderen universele compatibiliteit met alle Kärcher hogedrukreinigers.

Met onze wasmiddelzoeker kunt u andere wasmiddelen voor uw Kärcher hogedrukreiniger vinden.

Toepassingsmogelijkheden van hogedrukreinigers

Hogedrukreinigers zijn veelzijdige apparaten die zeer eenvoudig in gebruik zijn. Sluit de hogedrukreiniger aan op de waterleiding en een stopcontact, draai de kraan open, zet de hogedrukreiniger aan en u kunt aan de slag. Met de juiste speciale toebehoren wordt de hogedrukreiniger een waar multitalent. Natstralen, riolen, terrassen of dakgoten reinigen - de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Houd er rekening mee dat de impact van de hogedrukstraal dicht bij de sproeier het grootst is. Erg hardnekkige vervuiling kunt u daarom het beste reinigen met de sproeier kort op het oppervlak. Bij lichtere vervuiling of kwetsbare oppervlakken kan de sproeier verder van het oppervlak worden gehouden. Hieronder ziet u enkele voorbeelden uit de praktijk van hoe u de beste resultaten bereikt met uw hogedrukreiniger.

Voor elke klus de juiste hogedrukreiniger!
Hogedrukreinigers zijn perfect voor de volgende reinigingstaken in huis en tuin:

 • Fietsen
 • Tuingereedschap
 • Tuin-, terras- of balkonmeubelen
 • Hekken, paden en tegels
 • Motoren en scooters
 • Kleine auto's
 • Trappen en opstapjes in de tuin
 • Grotere auto's en busjes
 • Tuinmuren en schuttingen
 • Caravans en terreinwagens
 • Zwembaden en grote terrasoppervlakken
 • Gevels en alles om het huis
Toepassingsmogelijkheden voor Kärcher hogedrukreinigers

Knowhow: tips voor buiten schoonmaken

Een selectie praktijkvoorbeelden laat u zien hoe u optimale resultaten bereikt met uw hogedrukreiniger. Uitgebreid advies en informatie over het reinigen en onderhouden van de buitenkant vindt u in onze rubriek schoonmaak en onderhoudstips voor huis en tuin.

Persoon die met mos bedekte tegels schoonmaakt met de vuilfrees

Mos verwijderen

Mos ligt niet alleen als een dikke laag op de tegels, maar het zit ook in de voegen en poriën van stenen. Daarom wordt de vuilfrees gebruikt voor het verwijderen van mos en groene aanslag. De vuilfrees genereert een roterende straal: de reinigingskracht van een geconcentreerde puntstraal wordt zo gecombineerd met de reinigingskracht over een groot oppervlak van een vlakstraal. Houd de hogedrukstraal bijna verticaal op het oppervlak en ga langzaam op een afstand van circa 20 tot 30 cm van de ene kant van de tegels met mos naar de andere kant.

TIPS OM MOS TE VERWIJDEREN
Speciale accessoires en detergenten van Kärcher

Voertuigen reinigen

De speciale toebehoren en reinigingsmiddelen van Kärcher staan garant voor een grondige en behoedzame reiniging van voertuigen. Ze zorgen ervoor dat uw in auto een paar stappen weer glimt als nieuw en lang goed verzorgd blijft. Spuit eerst de zwaarste vervuiling weg met de hogedrukstraal, spuit daarna Kärcher insectenverwijderaar op de grille, bumper en voorruit. Spuit vervolgens Kärcher velgenreiniger op de velgen. Breng daarna Kärcher autoshampoo aan op het voertuig met behulp van de reinigingsmiddelfunctie of met de speciale Foam Jet. Laat het reinigingsmiddel kort inwerken. Reinig het voertuig vervolgens met de Power Brush van onder naar boven om de werking van het reinigingsmiddel optimaal te benutten.

TIPS VOOR voertuig reiniging
Oppervlaktereiniger T-Racer

Houten terrassen reinigen

Onze oppervlaktereiniger, de T-Racer, zorgt voor een optimale en toch behoedzame reiniging van grote oppervlakken. De innovatieve combinatie van in hoogte verstelbare propellors met twee hogedruksproeiers creëert een hovercrafteffect waardoor de T-Racer boven de grond zweeft. Een ingebouwd rooster beschermt de propellers en de hogedruksproeiers tegen beschadiging door steentjes en ander materiaal. De hogere reinigingskracht resulteert in een gelijkmatiger reinigingsresultaat. De behuizing laat geen druppeltje spatwater door en beschermt u en de wanden tegen opspattend water.

TIPS om HOUTEN TERRASsen te reinigen
Terrassenplatten reinigen

Terrastegels schoonmaken

Nooit meer schrobben! Planten- en bloemenpotten, spades, schoffels, harken, kruiwagens en nog veel meer kunt u met de Kärcher hogedrukreiniger in een handomdraai uiterst efficiënt schoonmaken en bevrijden van vuil en aarde. Met name de Vario-Power en de Multi-Power-Jet spuitlans zijn hiervoor zeer geschikt. Tuinieren wordt zo twee keer zo leuk.

TIPS om TERRAStegels te reinigen
Accessoires voor hogedrukreinigers

Tuinmeubels schoonmaken

Lelijke vlekken op tuinmeubilair, bijvoorbeeld door luchtvervuiling of van de afgelopen winter, gaat u te lijf met de juiste Kärcher accessoires voor tuinreiniging. Bij sterke vervuiling adviseren we de Kärcher wasborstel in combinatie met Kärcher reinigingsmiddelen.

TIPS VOOR HET REINIGEN VAN TUINMEUBILAIR
Verande of serre schoonmken met Kärcher

De serre of veranda schoonmaken

Laat de jaloezieën helemaal neer voordat u begint met schoonmaken. Daarna stelt u de spuitlans in op lage druk en brengt u reinigingsmiddel aan. Begin onder aan de jaloezie. Laat het reinigingsmiddel enkele minuten inwerken zodat het vuil goed kan oplossen. Verwijder het opgeloste vuil eerst met de wasborstel en vervolgens met de hogedrukstraal.

TIPS VOOR HET reinigen van de serre of veranda

Brochure