eco!Booster

Ontdek de nieuwste innovatie van Kärcher op het gebied van accessoires voor hogedrukreinigers: de eco!Booster. Deze gloednieuwe spuitlans biedt ongekende reinigingsprestaties: tot 50% meer oppervlak gereinigd met dezelfde hoeveelheid water en elektriciteit en in dezelfde tijd vergeleken met een standaard spuitlans. Bovendien is de eco!Booster perfect geschikt voor gevoelige oppervlakken zoals hout, composiet of crepis. WOW!

50% meer reinigingskracht

50% meer reinigingsprestaties

Behaal sneller WOW-resultaten: de eco!Booster zet nieuwe normen bij het reinigen van gevoelige oppervlakken. Het vuil wordt over een veel grotere breedte verwijderd dan bij de klassieke spuitlans en blijft toch zeer uniform. Hierdoor wordt vuil bijzonder effectief verwijderd.

50% meer energie-efficiëntie

50% meer energie-efficiëntie

Meer reinigingskracht, minder energie: met de eco!Booster reinigt u hetzelfde oppervlak in aanzienlijk minder tijd met dezelfde hogedrukreiniger.

50% meer water-efficiëntie

50% meer water-efficiëntie

Krachtig tegen vuil, vriendelijk voor hulpbronnen: efficiënt en snel reinigen met de eco!Booster bespaart water.

*Vergeleken met de reinigingskracht van de vlakstraalsproeier.
**Gebaseerd op 50% meer oppervlak dat kan worden gereinigd met dezelfde hoeveelheid energie en water vergeleken met de klassieke spuitlans.


Een hulpmiddel dat snel essentieel wordt

Het vermogen om zelfs delicate oppervlakken krachtig en efficiënt te reinigen, maakt de eco!Booster tot een echte meester in veelzijdigheid.

Reinigen van gevels

In de uitsparingen van ruwe gevelafwerkingen is vuil bijzonder hardnekkig. Hier zorgen de hoge reinigingskracht en efficiëntie van de eco!Booster voor een snelle en moeiteloze verwijdering van fijn stof of roetdeeltjes, maar ook organisch vuil zoals groene aanslag of mos en korstmossen.

Reinigen van gevels

Houten oppervlakken

De eco!Booster is de nieuwe maatstaf voor het effectief reinigen van houten oppervlakken. Van houten meubilair of schuttingen in een privétuin tot het compleet professioneel reinigen van een gevel, beton of houten platform: met 50% meer oppervlakterendement ten opzichte van een mondstuk Met een klassieke spuitlans bespaart de krachtige eco!Booster tijd, middelen en geld overal.

Houten oppervlakken reinigen

Handmatige voertuigreiniging

Het enige doel van het reinigen van voertuigen is het verbeteren van hun optische uiterlijk. Regelmatig verwijderen van vuil zoals pollen, insectenresten, strooizout etc. is de basis voor onderhoud waardoor de waarde van het voertuig behouden blijft. De eco!Booster bereikt dit en is ondanks zijn superieure efficiëntie bijzonder energievriendelijk. 

Handmatige voertuigreiniging

Home & Garden

GROOTS IN REINIGING, MINIMAAL IN VERBRUIK

De nieuwe ultra-efficiënte eco!Booster van Kärcher. Krijg 50% meer reinigingskracht en bespaar tegelijkertijd water, energie en tijd. Misschien wel ons meest spectaculaire WOW-effect ooit.

De eco!Booster is compatibel met alle Kärcher Home & Garden hogedrukreinigers uit de klassen K 4, K 5 en K 7. Hier vindt u snel het juiste model voor uw hogedrukreiniger.

eco!Booster 130 voor K 4 modellen

eco!Booster 130 voor K 4 modellen

De eco!Booster 130 is compatibel met alle Kärcher hogedrukreinigers uit de klasse K 4. Hier heeft u direct toegang tot het juiste model voor uw Kärcher hogedrukreiniger K 4.

Naar eco!Booster 130
eco!Booster 145 voor K 5 modellen

eco!Booster 145 voor K 5 modellen

De eco!Booster 145 is compatibel met alle Kärcher hogedrukreinigers uit de klasse K 5. Hier heeft u direct toegang tot het juiste model voor uw Kärcher hogedrukreiniger K 5.

Naar eco!Booster 145
eco!Booster 180 voor K 7 modellen

eco!Booster 180 voor K 7 modellen

De eco!Booster 180 is compatibel met alle Kärcher hogedrukreinigers uit de klasse K 7. Hier heeft u direct toegang tot het juiste model voor uw Kärcher hogedrukreiniger K 7.

Naar eco!Booster 180