Floor cleaner

Wil je een makkelijkere en snellere manier om je vloer schoon te maken? Of de volledige vloerreiniging in één keer uitvoeren, idealiter zonder vooraf te stofzuigen? Gebruik je een apparaat met snoer, of ga je liever draadloos met een krachtige batterij en maximale bewegingsvrijheid? We hebben voor elke taak een geschikte oplossing. Voor het opzuigen van stof en kleinere kruimels raden wij de FC 5 modellen aan, en wie vooraf stofzuigen wil vermijden kan kiezen voor de FC 7 Cordless, die zelfs grof vuil in één stap gemakkelijk verwijdert.

Assortiment

Le nettoyeur de sols FC 7 Cordless élimine tous les types d'impuretés sèches et humides du quotidien

FC 7 CORDLESS

Verwijdert droog en nat alledaags vuil

  • Elektrisch dweilen en oprollen voor opname van alle soorten droog- of nat vuil
  • Tot 135m² per batterijlading
  • Parkeer- én reinigingsstation met automatische reinigingsfunctie
  • Vloer licht vochtig na gebruik
  • 2 reinigingsstanden en BOOST functie
De FC 7 ontdekken
Le nettoyeur de sols FC 5 Cordless élimine la poussière et les liquides renversés

FC 5 CORDLESS

Verwijdert stof en gemorste vloeistoffen

  • Elektrisch dweilen en opzuigen
  • Tot 60m² per batterijlading
  • Parkeer- én reinigingsstation
  • Vloer droog in 2 minuten
  • Beschikbaar in versie met kabel
De FC 5 ontdekken

Producten


De FC 7 Cordless – onze krachtpatser

 

De FC 7 Cordless maakt komaf met de oude regel "eerst stofzuigen, dan dweilen". De 4 tegengesteld draaiende rollen reinigen efficiënt en herstellen de glans van uw vloer in de helft van de tijd. Druk op de knop op het handvat om de waterstroom en de snelheid van de rol aan de vloer aan te passen of gebruik de Boost-modus om hardnekkige vlekken te verwijderen.

 


Kenmerken en voordelen van de Floor Cleaners

Floor Cleaner eenvoudige reiniging

Moeiteloze vloerreiniging

Nooit meer met handmatig schrobben. Geen omslachtig uitwringen van de dweil meer, aangezien het vuil permanent van de rollen wordt verwijderd door de zelfreinigende functie. Geen gesleep meer met een zware emmer dankzij de afzonderlijk geïntegreerde en eenvoudig afneembare schoonwatertank en vuilwatertank.

Verscheidene vloeren

Geschikt voor elke harde vloer

Door de lage restvochtigheid is het toestel geschikt voor alle harde vloeren (steen, tegels, parket, laminaat, vinyl). De vloeren zijn in een mum van tijd weer beloopbaar. Perfect vloeronderhoud in combinatie met Kärcher was- en verzorgingsmiddelen.

Floor Cleaner reiniging tot de rand

Perfecte reiniging tot aan de rand

De centrale rolaandrijving zorgt voor uitstekende reinigingsresultaten in hoeken en langs randen.

Wasbare rolletjes

Wasbare rolletjes

Het monteren en verwijderen van de microvezelrollen gaat snel en eenvoudig. De rollers zijn ook machinewasbaar tot 60° C.

Floor Cleaner presatie

20% betere reinigingsprestaties*

De automatisch aangedreven rolletjes laten de vloerreiniger moeiteloos over de vloer glijden en genereren in één beweging talloze veegbewegingen. Hierdoor bereikt u een hygiënischer en effectiever resultaat dan met een traditionele dweil.

Floor Cleaner waterbesparing

Tot 90% waterbesparing ***

Vergeleken met schoonmaken met een traditionele dweil en emmer. ***


Detergenten en accessoires

Dankzij het grote aanbod aan toebehoren voor de Kärcher Floor Cleaner, kan u uw reiniging perfect op maat aanpassen aan de eisen van uw vloer. Het standaard reinigingsmiddel, bijvoorbeeld, is geschikt voor elke harde vloer, terwijl de speciale reinigingsmiddelen voor hout en steen deze vloeren een extra verzorging en bescherming bieden.


* De Kärcher vloerreiniger bereikt tot 20% betere reinigingsprestaties dan een traditionele dweil met dweilovertrek in de testcategorie "Wiping". Verwijst naar gemiddelde testresultaten voor reinigingsefficiëntie, vuilopname en randreiniging.

** Met de FC 7 Cordless kunt u tot wel 50% tijd besparen, aangezien het gewone huisvuil in een enkele stap van harde vloeren kan worden verwijderd, waardoor stofzuigen voor het reinigen niet meer nodig is.

*** Bij het reinigen van een vloeroppervlak van 60 m² verbruikt de FC 7 Cordless (verbruik: 0,4 l) tot 90% minder water in vergelijking met een traditionele dweil en emmer gevuld met 5 liter water (verbruik: 5,0 l).