Vloerreiniger - de floor cleaner oplossing van Kärcher

Vloerreiniger Kärcher : de Floor Cleaner - Reinigen met minder tijd en moeite. Vergeleken met het "ouderwetse" dweilen, biedt bovendien als extra groot voordeel dat je helemaal niet meer in contact hoeft te komen met het vuile water en geen vieze, onhygiënische dweilen meer hoeft uit te wringen.

Vergeet emmer en dweil!


Wil je een makkelijkere en snellere manier om je vloer schoon te maken? Of de volledige vloerreiniging in één keer uitvoeren, idealiter zonder vooraf te stofzuigen? Gebruik je een apparaat met kabel, of ga je liever voor draadloos met een krachtige batterij en maximale bewegingsvrijheid? Vergeet die zware emmer en vieze dweil, kies voor een Kärcher Floor Cleaner!

We hebben voor elke taak een geschikte oplossing. Voor het opzuigen van stof en kleinere kruimels raden wij de FC 2-4 en FC 4-4 modellen aan, en wie vooraf stofzuigen wil vermijden kan kiezen voor de FC 7 Cordless, die zelfs grof vuil in één stap gemakkelijk verwijdert. Ontdek in het assortimentsoverzicht welk toestel het beste bij jou past!

Producten

Assortiment

                      

Vloerreiniger FC 7 Cordless

Floor cleaner FC 7 CORDLESS

 

Werkbereik van ca. 135 m² per batterijlading

 • Elektrisch dweilen en oprollen voor opname van alle soorten droog- of nat vuil
 • Ongeveer 45 minuten werktijd per batterijlading
 • 2 reinigingsstanden en BOOST functie
 • Geschikt voor alle harde vloeren
 • 4-rollen aandrijftechnologie
 • Parkeer- én reinigingsstation met automatische reinigingsfunctie
 • Werkt op een geïntegreerde 25.2V batterij
Vloerreiniger FC 4-4

Floorcleaner FC 4-4 BATTERY SET

 

Werkbereik van ca. 90 m² per batterijlading

 • Elektrisch dweilen en oprollen van lichte, droge- of natte vervuiling
 • Ongeveer 30 minuten werktijd per batterijlading
 • 2 reinigingsstanden
 • Geschikt voor alle harde vloeren
 • 2-rollen aandrijftechnologie
 • Parkeerstation 
 • Werkt op 2 x 4V uitneembare batterijen (inbegrepen) 
Vloerreiniger FC 2-4

Floor cleaner FC 2-4 BATTERY SET

 

Werkbereik van ca. 65 m² per batterijlading

 • Elektrisch dweilen en opname van lichte, droge- of natte vervuiling
 • Ongeveer 20 minuten werktijd per batterijlading
 • 1 reinigingsstand
 • Geschikt voor alle harde vloeren
 • 1-rol aandrijftechnologie
 • Parkeerstation
 • Werkt op 1 x 4V uitneembare batterij (inbegrepen)

De FC 7 Cordless – onze krachtpatser

 

De FC 7 Cordless vloerreiniger maakt komaf met de oude regel "eerst stofzuigen, dan dweilen". De 4 tegengesteld draaiende rollen reinigen efficiënt en herstellen de glans van uw vloer in de helft van de tijd. Druk op de knop op het handvat om de waterstroom en de snelheid van de rol aan de vloer aan te passen of gebruik de Boost-modus om hardnekkige vlekken te verwijderen.


Kenmerken van de Floor Cleaners

20% betere reinigingsprestaties dan een klassieke dweil*

Uw vloer is uw podium en onze vloerreinigers laten hem glanzen – ong. 20% grondiger en met veel minder krachtsinspanning dan welke dweil dan ook*. In plaats van het vuil te verspreiden over de vloer, nemen de automatisch aangedreven rollen met zelfreinigende functie het op en verplaatsen het naar een aparte tank. Er blijft zeer weinig restvocht op de vloer achter, waardoor deze al na een paar minuten droog is.

Reinigingsresultaat vloerreiniger

Automatische bewatering

Constant reinigen met proper water maakt vloeren schoner. Daarom worden de draaiende rollen van de vloerreinigers van Kärcher enerzijds permanent bevochtigd met proper water, en anderzijds wordt het vuil van de rollen geschraapt en in het vuilwaterreservoir opgevangen. In tegenstelling tot een dweil nemen ze het vuil op in plaats van het overal te verspreiden.

Kärcher vloerreiniger automatische bevochtiging

Vloeren twee keer zo snel gereinigd**

Onze alles-in-één vloerreinigers garanderen je een perfect resultaat. Ze reinigen de vloer terwijl ze alle soorten natte en droge vervuiling in één keer opnemen. Uiteraard ook in de hoeken en langs de randen. Zelfs het haar wordt perfect opgepakt dankzij geïntegreerde kammen.

Snelle reiniging met vloerreinigers van Kärcher

Instelbare reinigingsmodi voor verschillende soorten vloeren en vuil

De rotatiesnelheid van de rollen en de hoeveelheid water kunnen bij de FC 4-4 Battery Set en FC 7 Cordless worden aangepast aan het soort vuil en de vloer (bijv. modus 1 voor houten vloeren, modus 2 voor stenen vloeren). Met de FC 7 Cordless kunnen dankzij de BOOST-modus - die zorgt voor iets meer waterafgifte en nog snellere rotatie van de rollen - ook hardnekkige vlekken worden verwijderd.

Reinigingsmodi voor de vloerreiniger

Verwisselbaar batterijsysteem om de werktijd uit te breiden

Maximale bewegingsvrijheid en flexibiliteit gecombineerd met een werktijd die naar wens kan worden uitgebreid met de verwisselbare Kärcher Battery Power 4V-batterijen voor de vloerreinigers Floor cleaner FC 4-4 en FC 2-4. Duurzaam en efficiënt dankzij Lithium-ioncellen. De verwisselbare batterij kan ook in andere Kärcher Battery Power 4V-apparaten worden gebruikt. De FC 7 Cordless werkt met een geïntegreerde 25.2V batterij.

Vloerreiniger met verwisselbare batterij

Detergenten en accessoires

Dankzij het grote aanbod aan toebehoren voor de Kärcher vloerreiniger, kan u uw reiniging perfect op maat aanpassen aan de eisen van uw vloer. Het standaard reinigingsmiddel, bijvoorbeeld, is geschikt voor elke harde vloer, terwijl de speciale reinigingsmiddelen voor hout en steen deze vloeren een extra verzorging en bescherming bieden.


* De Kärcher vloerreiniger bereikt tot 20% betere reinigingsprestaties dan een traditionele dweil met dweilovertrek in de testcategorie "vloerreiniging". Verwijst naar gemiddelde testresultaten voor reinigingsefficiëntie, vuilopname en randreiniging.

** Met de Kärcher vloerreinigers kunt u tot wel 50% tijd besparen, aangezien het gewone huisvuil in een enkele stap van harde vloeren kan worden verwijderd, waardoor stofzuigen voor het reinigen niet meer nodig is.

*** Bij het reinigen van een vloeroppervlak van 60 m² verbruiken de vloerreinigers van Kärcher tot 90% minder water in vergelijking met een traditionele dweil en emmer gevuld met 5 liter water.