Floor cleaners – WOW da's proper!

Wil je gewoon een makkelijkere en snellere manier om je vloer schoon te maken? Of de volledige vloerreiniging in één keer uitvoeren, idealiter zonder vooraf te stofzuigen? Gebruik je een apparaat met snoer, of ga je liever draadloos met een krachtige batterij en maximale bewegingsvrijheid? We hebben voor elke taak een geschikte oplossing - en de keuze is aan u. Elektrisch dweilen kan u met de slanke en wendbare FC 3 Cordless. Voor het opzuigen van stof en kleinere kruimels raden wij de FC 5 modellen aan, en wie vooraf stofzuigen wil vermijden kan kiezen voor de FC 7 Cordless, die zelfs grof vuil in één stap gemakkelijk verwijdert.

Assortiment

FC 7 Cordless

FC 7 CORDLESS

All-in-1

 • Elektrisch dweilen en oprollen
 • Tot 135m² per batterijlading
 • Parkeer- én reinigingsstation met automatische reinigingsfunctie
 • Vloer licht vochtig na gebruik
 • Uniek dweil- en oprolmechanisme met 4 rolletjes voor perfecte opname van alle soorten droog- of nat vuil
 • Visuele en accoustische reservoiraanduiding
 • 2 reinigingsstanden en BOOST functie voor elk type harde vloer
Ontdek de FC 7
FC 5 Cordless

FC 5 (CORDLESS)

Dweilen en opzuigen

 • Elektrisch dweilen en opzuigen
 • Tot 60m² per batterijlading
 • Parkeer- én reinigingsstation
 • Vloer droog in 2 minuten
 • Beschikbaar in versie met kabel
Ontdek de FC 5
FC 3 Cordless

FC 3 CORDLESS

Draadloos dweilen

 • Elektrisch dweilen
 • Tot 60m² per batterijlading
 • Parkeerstation
 • Vloer licht vochting na gebruik
Ontdek de FC 3
Producten vergelijken |
0 Producten

De FC 7 Cordless – onze krachtpatser

De FC 7 Cordless borstelt nonchalant de oude regel "eerst stofzuigen, dan afvegen" weg, net als alle soorten alledaags nat en droog vuil. De 4 tegengesteld draaiende rollen gaan meteen aan de slag en herstellen de glans van uw vloer in de helft van de tijd. Druk gewoon op de knop op het handvat om de waterstroom en de snelheid van de rol aan de vloer aan te passen of gebruik de Boost-modus om hardnekkige vlekken te verwijderen. Dit betekent dat iedereen echt twee dingen tegelijk kan doen, en zonder zijn handen vuil te maken!


Kenmerken en voordelen van de Floor Cleaners

Floor Cleaner eenvoudige reiniging

Moeiteloze vloerreiniging

Nooit meer met handmatig schrobben. Geen omslachtig uitwringen van de dweil meer, aangezien het vuil permanent van de rollen wordt verwijderd door de zelfreinigende functie. Geen gesleep meer met een zware emmer dankzij de afzonderlijk geïntegreerde en eenvoudig afneembare schoonwatertank en vuilwatertank.

Verscheidene vloeren

Geschikt voor elke harde vloer

Door de lage restvochtigheid is het toestel geschikt voor alle harde vloeren (steen, tegels, parket, laminaat, vinyl). De vloeren zijn in een mum van tijd weer beloopbaar. Perfect vloeronderhoud in combinatie met Kärcher was- en verzorgingsmiddelen.

Floor Cleaner reiniging tot de rand

Perfecte reiniging tot aan de rand

De centrale rolaandrijving zorgt voor uitstekende reinigingsresultaten in hoeken en langs randen.

Wasbare rolletjes

Wasbare rolletjes

Het monteren en verwijderen van de microvezelrollen gaat snel en eenvoudig. De rollers zijn ook machinewasbaar tot 60° C.

Floor Cleaner presatie

20% betere reinigingsprestaties*

De automatisch aangedreven rolletjes laten de vloerreiniger moeiteloos over de vloer glijden en genereren in één beweging talloze veegbewegingen. Hierdoor bereikt u een hygiënischer en effectiever resultaat dan met een traditionele dweil.

Floor Cleaner waterbesparing

Tot 90% waterbesparing ***

Vergeleken met schoonmaken met een traditionele dweil en emmer. ***


Detergenten en accessoires

Dankzij het grote aanbod aan toebehoren voor de Kärcher Floor Cleaner, kan u uw reiniging perfect op maat aanpassen aan de eisen van uw vloer. Het standaard reinigingsmiddel, bijvoorbeeld, is geschikt voor elke harde vloer, terwijl de speciale reinigingsmiddelen voor hout en steen deze vloeren een extra verzorging en bescherming bieden.


* De Kärcher vloerreiniger bereikt tot 20% betere reinigingsprestaties dan een traditionele dweil met dweilovertrek in de testcategorie "Wiping". Verwijst naar gemiddelde testresultaten voor reinigingsefficiëntie, vuilopname en randreiniging.

** Met de FC 7 Cordless kunt u tot wel 50% tijd besparen, aangezien het gewone huisvuil in een enkele stap van harde vloeren kan worden verwijderd, waardoor stofzuigen voor het reinigen niet meer nodig is.

*** Bij het reinigen van een vloeroppervlak van 60 m² verbruikt de FC 7 Cordless (verbruik: 0,4 l) tot 90% minder water in vergelijking met een traditionele dweil en emmer gevuld met 5 liter water (verbruik: 5,0 l).