Tuingereedschap

Of het nu gaat om gazon-, haag- of boomonderhoud, of het verwijderen van onkruid en bladeren. Met het Kärcher tuingereedschap worden tuinen nog mooier. En dankzij de werking op batterij, zonder onderbreking of hinderlijke kabels.


Kärcher  Draadloze grasmaaier

Draadloze grasmaaier

De handige 18 V grasmaaiers zijn uiterst geschikt voor kleine tot middelgrote grasoppervlakken. Voor grotere gazons zijn de krachtige 36 V grasmaaiers de ideale keuze.

Kärcher  Draadloze kantentrimmer

Draadloze kantentrimmer

De Kärcher kantenmaaiers zorgen voor keurig bijgesneden randen en een mooie gazonrand. Eenvoudig en krachtig, Kärcher biedt de juiste oplossing voor elk toepassingsgebied.

Kärcher  Draadloze heggenscharen

Draadloze heggenscharen

Perfect voor het vormen en trimmen van hagen en struiken. Dankzij de werking op batterij, stil, praktisch en geen lastige kabels.

Kärcher  Draadloze gras- en struikschaar

Draadloze gras- en struikschaar

Met de gras & struikschaar op batterij is het trimmen van gazonranden of kleine struiken eenvoudig. En met een simpele meswissel wordt het een buxusschaar voor het nauwkeurig modelleren van struiken.

Kärcher  Draadloze onkruidverwijderaar

Draadloze onkruidverwijderaar

Geen enkele vorm van onkruid kan op tegen de onkruidverwijderaar van Kärcher. Mos en onkruid kunnen moeiteloos uit spleten en randen worden verwijderd zonder rugklachten te veroorzaken.

Kärcher  Draadloze bladblazer

Draadloze bladblazer

De Kärcher-bladblazer en blazerzuiger op batterijen zorgen voor opgeruimde paden en tuinen in een handomdraai, zonder het gebruik van lastige kabels.

Kärcher  Draadloze kettingzaag

Draadloze kettingzaag

Met eenvoudige kettingspanning, automatische kettingsmering en krachtige zaagprestaties bereiken de Kärcher kettingzagen op batterij uitstekende resultaten met een gemakkelijke bediening.

Kärcher  Draadloze takkenschaar

Draadloze takkenschaar

Moeiteloos boomonderhoud, zelfs voor moeilijk bereikbare takken. Geen probleem voor de boomtakkenschaar van Kärcher en het hoogwaardige bypass-mes.


BRING BACK THE WOW TO YOUR KINGDOM.

Jij bent de heerser van je koninkrijk, de overwinnaar van de wildernis. Hier buiten - aan de poorten van je kasteel - ben je onoverwinnelijk. Je heerst over je eigen kleine wereld en met behulp van de krachtige batterij tuintoestellen van Kärcher maak je je tuin mooier dan ooit: gazon, haag en boomverzorging of blad- en onkruidverwijdering - breng het WOW gevoel terug met Kärcher.