Draadloze kantentrimmer

De draadloze Kärcher kantentrimmers zijn echte all-rounders in de tuin. Ze zorgen niet alleen voor een nette grasrand, ze bereiken ook de kleinste hoeken en moeilijk te bereiken plekken. Het ergonomische handgreepdesign verzekert een juiste houding en comfortabel gebruik. 

0 Producten

Kenmerken van de draadloze kantentrimmer

Automatische aanpassing van de trimmerdraad.

De krachtige motor en de gedraaide trimmerdraad garanderen een perfect resultaat bij het maaien van het gazonkanten. Tijdens het werken verlengt het toestel automatisch de trimmerdraad. Als de draad tijdens het gebruik toch te kort wordt, drukt u gewoon op de knop op het apparaat om deze handmatig bij te stellen.

Automatische aanpassing trimmerdraad

De gedraaide trimmerdraad zorgt voor een precieze snit.

De gedraaide trimmerdraad zorgt voor een nauwkeurige snit bij het trimmen van het gazon. Hiermee kunt u met grote precisie maaien, vooral in de buurt van gazonranden en op moeilijk bereikbare plaatsen.

Nauwkeurige snit

Optioneel gebruik van snoeischaarbladen voor veeleisende taken.

De kantentrimmer is niet alleen geschikt voor het maaien van graskanten, maar ook voor het maaien van grote oppervlakken of wilde begroeiing. Als optie is het ook mogelijk om een ​​snijmessen te gebruiken om wilde planten of bijzonder invasief onkruid te verwijderen.

Een hand installeert het snijmes op de draadloze trimmer van Kärcher

Dankzij de vele functies van de draadloze kantentrimmer zijn tuinliefhebbers uitgerust voor alle situaties:


Voordelen

Deze draadloze kantentrimmer met zijn krachtige verwisselbare batterij is een echte krachtpatser. Hij snijdt met gemak door hardnekkig onkruid en wilde planten, zelfs op moeilijk bereikbare oppervlakken.

Daarnaast biedt deze trimmer de volgende voordelen:

Schoon werk
De trimmerdraad zorgt voor een altijd schone grasrand. Dankzij het ingebouwde snoer kun je dichter bij steenranden werken, in tegenstelling tot kantensnijders met metalen messen. Dit verkleint de kans op vonken en zorgt voor een soepele overgang tussen het gazon en de perken of het terras.

Omgevingsbewustzijn
De trimmer wordt geleverd met Real Time Technology. Het in de batterij geïntegreerde LCD-scherm geeft in real time de resterende autonomie in minuten weer en de capaciteiten van de batterij tijdens gebruik in de tuin. Niets houdt u tegen om uw tuin te onderhouden.

Ergonomisch werken
Dankzij de tweede handgreep en de meegeleverde schouderriem maakt de draadloze trimmer LTR 36-33 Battery Set tuinieren bijzonder ergonomisch en rugvriendelijk. Het is niet nodig om de tuinbanken te verplaatsen om het gras te maaien. Tuinliefhebbers kunnen namelijk snel en comfortabel de hellingshoek van de trimmerkop aanpassen en het gazon zelfs onder lage obstakels trimmen (LTR 18-30 Battery Set).

icon_arrow

18 V Kärcher Battery Power

LTR 18-25 Battery Set

De LTR 18-25 Batterij past ergonomisch in uw hand, heeft een snoeidiameter van 25 cm,   bereikt zonder moeite alle hoeken en moeilijk te bereiken plekken in en rond de tuin en trimt de grasranden met precisie. 

Batterij spanning: 18 V
Snoei diameter: 25 cm
Snoei snelheid: 9.500 tr/min
Trimmer lijn dikheid: 1,6 mm
Maximale prestatie per oplaadbeurt*: 600 m


* Maximale prestatie per oplaadbeurt inclusief 5.0 Ah batterij.

LTR 18-30 Battery Set

Gemakkelijk het gras trimmen met de LTR 18-30. Zijn verstelbare hellingshoek maakt zelfs trimmen onder lage obstakels mogelijk.

Batterij spanning: 18 V
Snoei diameter: 30 cm
Snoei snelheid: 7,800 tpm
Trimmer lijn dikheid: 1.6 mm
Maximale prestatie per oplaadbeurt*: 700 m

* Maximale prestatie per oplaadbeurt inclusief 5.0 Ah batterij.

36 V Kärcher Battery Kracht

LTR 36-33 Battery Set

Met een krachtige 36 V batterij en een maximale prestatie van 600 m gazonrand per batterijbeurt, is de LTR 36-33 batterij de krachtpatser onder de Kärcher trimmers. Toch blijft dit toestel ergonomisch dankzij de schouderriem en het tweede handvat.

Batterij spanning: 36 V
Snoei diameter: 28-33 cm
Snoei snelheid: 7000 tpm
Trimmer lijn dikheid: 2.0 mm
Maximale prestatie per oplaadbeurt*: 1200 m

* Maximale prestatie per oplaadbeurt inclusief 5.0 Ah batterij.


Kärcher Battery Power batterij platformen