Draadloze grasmaaier

Zonder kabel. Zonder brandstof. De gemakkelijk hanteerbare Kärcher grasmaaiers op 18 V en hun krachtige varianten van 36 V bieden perfecte maairesultaten aan een maximale mobiliteit. Inbegrepen bij alle 'set' versies: een batterij van 5,0 Ah, mulching kit en een snellader.

Producten

0 Producten

Kenmerken

Mulch plug

2-in-1: het gemaaide gras kan met behulp van de mulchplug over de gazon worden verspreid om als natuurlijke meststof te fungeren. Hierdoor blijft de gazon optimaal onderhouden.

Mulching plug

Graskammen

Voor een complete maaiervaring zijn de Kärcher grasmaaiers uitgerust met extra graskammen. Deze vangen gras op dat dichtbij de rand van paden of terrassen groeit. Dit zorgt voor schoon maaien zonder enige moeite.

Maai dicht langs de randen dankzij de extra gazonkammen

Ruimtebesparende opslag

De draadloze grasmaaier kan eenvoudig en snel worden opgeborgen, zelfs in de kleinste ruimtes, wanneer het werk klaar is. Dankzij het handige stuurontwerp is het opvouwen van de maaier een fluitje van een cent. Hij is in een mum van tijd opgeborgen en neemt weinig ruimte in beslag.

Gemakkelijk op te bergen dankzij het ontwerp van het handvat

De grasmaaier biedt de gebruiker de volgende functies:


Highlights

Dankzij zijn grote maaibreedte en zijn ruime opvang voor het afgemaaid gras, zorgt de krachtige LMO 36-46 accu grasmaaier voor snel werk. De functie 'Hulp bij het lopen' (push assist) biedt rijondersteuning met één druk op de knop. Ideaal voor moeiteloos grasmaaien, zelf in tuinen met steile hellingen. En zodat u tijdens het maaien altijd het accuniveau in de gaten kunt houden, toont het display de resterende capaciteit en looptijd van de adraadloze grasmaaier.

icon_arrow

18 V Kärcher batterij kracht

LMO 18-33 Battery (Set)

Een maximale mobiliteit en manoeuvreerbaarheid met een laag gewicht. De LMO 18-33 batterijset met de krachtige 18 V/5,0 Ah Kärcher batterij biedt het gemak van zowel een accu grasmaaier als compacte afmetingen.

Voltage van de batterij: 18 V
Snijbreedte: 33 cm
Snijhoogte: 35–65 mm
Grasopvangcapaciteit: 35 l
Maximale prestatie per batterijlading*: 250 m²

*Maximale prestatie per batterijlading met de batterij die in de set is inbegrepen.

LMO 18-36 Battery (Set)

Een handige instelling van de snijhoogte bovenaan het toestel en een oppervlakteprestatie tot wel 350 m² per batterijlading: de LMO 18-36 batterijset is uiterst flexibel voor kleine tot middelgrote gazons.

Voltage van de batterij: 18 V
Snijbreedte: 36 cm
Snijhoogte: 30–70 mm
Grasopvangcapaciteit: 45 l
Maximale prestatie per batterijlading*: 350 m²

*Maximale prestatie per batterijlading met de batterij die in de set is inbegrepen.

36 V Kärcher Batterij kracht

LMO 36-40 Battery (Set)

Met een oppervlakteprestatie tot wel 550 m² per batterijlading en een grasopvangcapaciteit van 50 l, is deze set ideaal zelfs voor grote gazons: de LMO 36-40 batterijset met zijn krachtige batterij  van 36 V/5,0 Ah.

Voltage van de batterij: 36 V
Snijbreedte: 40 cm
Snijhoogte: 20–70 mm
Grasopvangcapaciteit: 50 l
Maximale prestatie per batterijlading*: 550 m²

*Maximale prestatie per batterijlading met de batterij die in de set is inbegrepen.

LMO 36-46 Battery (Set)

Moeiteloos gras maaien, zelfs op hellingen: de LMO 36-46 batterijset is uitgerust met de 'Push assist' functie, die rijondersteuning biedt aan de achterwielen.

Voltage van de batterij: 36 V
Snijbreedte: 46 cm
Snijhoogte: 20–70 mm
Grasopvangcapaciteit: 55 l
Maximale prestatie per batterijlading*: 650 m²

*Maximale prestatie per batterijlading met de batterij die in de set is inbegrepen.


Kärcher Battery Power batterij platformen


Het gras maaien: alles wat je moet weten, plus tips en tricks

Elk jaar als het tuinseizoen begint, is het weer hetzelfde: ook de tuin is aan een voorjaarsschoonmaak toe. En er is veel te doen! Heesters, heggen en bomen – ze moeten allemaal worden gesnoeid. Maar geef vooral ook aandacht aan je gazon, want als je wilt dat dat er de hele zomer mooi uitziet, moet je het vanaf de lente en in de maanden daarna goed verzorgen. Wat zijn zoal de typische vragen en valkuilen bij grasmaaien? Hieronder vind je een handleiding voor een perfect gemaaid gazon.