Verlenging van garantie

Registreer nu u aankoop en verleng uw garantie tot 5 jaar!

Kärcher hogedrukreinigers 5 jaar garantie na registratie

Voorwaarden

  • Deze actie is geldig voor alle hogedrukreinigers die in 2024 in België of Luxemburg gekocht zijn.

  • De datum van aankoop bepaalt of u recht hebt op 5 jaar garantie. Om uw toestel te registreren hoeft u enkel onderstaand formulier in te vullen. Na het versturen van het formulier ontvangt u het garantiebewijs direct in uw mailbox (kijk zeker ook in de SPAM folder).

  • Mocht u in de toekomst bij problemen met uw toestel gebruik willen maken van de 5 jaar garantie, dan moet u altijd (een kopie van) uw aankoopbewijs kunnen tonen samen met het garantiebewijs.

  • Deze garantie geldt niet voor defecten veroorzaakt door verkeerd gebruik, verwaarlozing, ongelukken, slijtage, onjuiste opslag, verkeerde ingebruikname, vorstschade, reparatie of modificaties die niet zijn uitgevoerd door geautoriseerde monteurs, door incorrect elektrisch voltage, toevoer van vervuild water of ongeschikte chemicaliën.

  • U kunt uw hogedrukreiniger registreren tot 3 maanden na aankoop en enkel in het land waar u deze gekocht heeft.

Hier vindt u het serienummer (enkel op toestellen).

*

Altijd op de hoogte - Schrijf je in op de newsletter!

Ontvang regelmatig het laatste nieuws over producten, diensten en promoties uit de wereld van Kärcher.

* Verplicht veld

Wanneer u het formulier heeft ingevuld ontvangt u het garantiecertificaat direct in uw mailbox op het opgegeven e-mailadres. Let op: soms kan het gebeuren dat de bevestigingsmail in de spambox terecht komt. Print het garantiecertificaat ook uit en bewaar dit goed, samen met de originele kassabon. U heeft het certificaat en de kassabon nodig wanneer u in de komende 5 jaar aanspraak wilt maken op uw garantie.