Acties

Alle huidige acties en promoties van Kärcher BeLux kan u hier vinden. Blader door onze aanbiedingen, selecteer datgene waarin u geïnteresseerd bent en registreer u indien nodig voor een actie.

Verkooppunt zoeken

Acties voor particulieren

Ervaar de excellente kwaliteit van Kärcher en geniet van aanzienlijke voordelen op een breed assortiment aan Home & Garden producten: van reinigingsapparatuur en tuingereedschap tot handige accessoires. Het hele jaar door bieden wij aantrekkelijke Kärcher-promoties op geselecteerde producten. Zo zijn er verlengde garantie acties, consumentenacties en WOW o’clock promoties in onze webshop.

Klik hier
Worker_construction

Acties voor professionelen

We vergeten zeker de professionals niet, uw bedrijf kan ook genieten van onze beste aanbiedingen. Klik verder naar onze lopende acties voor professionelen voor kortingen op een geselcteerd aantal producten uit ons B2B-assortiment.


Klik hier

Lees ook zeker alle voorwaarden na, de geldigheidsduur van de acties en welke producten in de aanbieding staan. Klik verder voor alle lopende promo's voor professionals en particulieren van Kärcher België.

U wenst op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en promoties van Kärcher?

In onze driemaandelijkse brochure vindt u alle promoties in een handig overzicht terug, schrijf u zeker in!