Handheld Cleaner

Mobiele drukreiniger

Sluit de tuinslang aan en u bent klaar om te beginnen: dankzij de innovatieve Kärcher KHB Battery met 18 V Kärcher verwisselbare batterij voor een snelle tussentijdse reiniging rond het huis - geen stroomaansluiting nodig.

Reinigt sneller dan zijn schaduw

Verleg de grenzen van het schoonmaken met de batterij aangedreven KHB Battery. Pure bewegingsvrijheid! Zonder kabels en zonder een extra apparaateenheid. Met de KHB gaat het reinigen van tuinmeubilair, fietsen of kinderspeelgoed snel en eenvoudig: gewoon de slang bevestigen en de nauwkeurige platte straal werkt met een druk tot 24 bar. De nieuwe KHB 6 Battery: hij laat je tuinuitrusting stralen en tovert een glimlach op ieders gezicht!


KHB Battery met 18V Kärcher Battery Power

Sluit gewoon de slang aan en u bent klaar om te beginnen: de nieuwe type reiniging voor buiten is super handig - dankzij de innovatieve KHB Battery. Door de compacte opstelling van pomp, motor en 18V-batterij kan het toestel makkelijk in de hand gehouden worden, en biedt het maximale flexibiliteit. De efficiënte en zachte middendruk (24 bar) maakt de KHB ideaal voor het snel tussentijds reinigen van tuintoestellen, tuinmeubilair, fietsen, motorfietsen en nog veel meer toepassingsgebieden rondom het huis. De optionele oppervlaktereiniger kan ook kleine oppervlakken grondig reinigen.

  • Producten vergelijken
  • |
0 Producten

Hoogtepunten

Pure vrijheid! Geen kabel! Met de nieuwe draadloze KHB 6 battery bereik je ook gebieden die ver weg zijn van stopcontacten. Dit maakt schoonmaken eenvoudig, vooral als het snel moet zijn!

Geharmoniseerde middendruk
Met behulp van de enkele spuitlans maakt de efficiënte en zachte platte straal ook het reinigen van gevoelige oppervlakken mogelijk.

Makkelijk in de hand
Ligt comfortabel in de hand, klaar om snel te gebruiken en kan compact worden opgeborgen.

icon_arrow


Handige accessoires

Power Scrubber Handheld

PS 20 terrasreiniger voor KHB

Deze terrasreiniger is de ideale aanvulling op de drukreiniger KHB voor het reinigen van kleine vlakke oppervlakken en trappen.

Handheld Multi-Jet

MJ 24: 5-in-1 Multi Jet voor de KHB

De 5-in-1 multi-jet voor de KHB Battery: de MJ 24 met punt-, vlak-, spoel-, secundaire- en bewateringsstraal. Eenvoudig instelbaar door de sproeikop te draaien.

Variable Jet Handheld

Variabele sproeilans 360° voor de KHB

Variabele spuitlans met verstelbare 360° instelling: de VJ 24 voor de KHB Battery ideaal voor het reinigen van moeilijk toegankelijke plaatsen.


Kärcher Battery Power batterij platformen