Boenmachine

Boen vloeren met een hoogglanzend resultaat. De Kärcher boenmachine polijst parket, laminaat, steen, PVC, kurk of linoleum met een schitterend resultaat. Een Kärcher boenmachine kopen is een synoniem voor een glanzende vloer! Dit wordt gegarandeerd door de driehoekige vorm voor het polijsten van hoeken én tal van andere functies. Inclusief de opzuiging van het polijststof!

0 Producten
Kärcher Boen vloeren met een hoogglanzend resultaat

Highlights

Zo is boenen heel gemakkelijk: de FP 303 behaalt met veel nieuwe functies schitterende boenresultaten op veel verschillende vloeren zoals parket, laminaat, steen, PVC, kurk en linoleum. Boenen wordt nu supereenvoudig en de boenmachine biedt veel praktische details zoals het ergonomische handvat voor zeer comfortabel werken. Boenstof wordt direct opgezogen en de kabel wordt praktisch en netjes opgeborgen op de kabelopwikkeling direct aan de steel

Driehoekige boenkop

Driehoekige boenkop

De driehoekige boenkop komt probleemloos in alle hoeken.

Aan en uit zonder te bukken

Aan/uit zonder bukken

U zet de FP 303 eenvoudig aan en uit door de steel te draaien nadat u de machine hebt ontgrendeld met de voetschakelaar. U hoeft dus niet meer te bukken.

Praktisch opgeborgen

Praktisch opgeborgen

Aan de steel hangt een hoogwaardige buidel waarin zich de filterzak bevindt. Bovendien kunt u in een afzonderlijk vak de boenpads ruimtebesparend bewaren.

Eenvoudig te vervoeren

Eenvoudig te vervoeren

Met de licht lopende wieltjes kunt u de FP 303 zonder grote inspanning vervoeren.

Brochure