Onze purpose

Ons doel ("Our Purpose") geeft antwoord op de vraag waarom en wat wij als bedrijf doen voor een betere wereld die verder gaat dan enkel maar economisch succes.

De Kärcher Purpose biedt onze medewerkers oriëntatie en geeft een diepere betekenis aan hun dagelijkse werk. Het helpt onze klanten en zakenpartners ook om te begrijpen waar het merk en het bedrijf voor staan, welke overtuigingen en waarden we delen. Kärcher-collega's van over de hele wereld hebben samen de Purpose uitgewerkt.

Purpose Statement

De basiselementen van onze Purpose

Wil je weten wat er achter onze Purpose zit? Hier presenteren we de afzonderlijke elementen in meer detail:

Purpose Element Renew

Renew

Om datgene waar we om geven in stand te houden, is een continu proces van vernieuwing nodig. De focus op continu vernieuwen zit diep verankerd in ons bedrijf en onze cultuur. Dit vernieuwingsproces houdt waarde in stand en creëert tegelijkertijd ruimte voor nieuwe ideeën, groei en ontwikkeling. Vernieuwing is essentieel om te overleven. We streven er altijd naar om beter te zijn.

Purpose Element Sustain

Sustain

We leveren een fundamentele bijdrage aan het behoud van zowel de natuur als aspecten van culturele diversiteit zoals waarden, tradities en historisch erfgoed. Wij zorgen voor dingen, laten ze langer meegaan en behouden hun waarde. Duurzaam ondernemen draagt ​​bij aan een schone wereld. We blijven een duurzaam familiebedrijf voor toekomstige generaties.

Purpose Element Together

Together

We worden gekenmerkt door solidariteit, gemeenschap, inclusie, bereidheid om te helpen en een gevoel van openheid. Onze cultuur verenigt en geeft ons kracht. Ieder van ons brengt zijn eigen achtergrond, perspectief en expertise mee. Door nauw samen te werken in diverse teams, kunnen we meer impact hebben en samen nieuwe dingen creëren. Samen hebben we de kans om van elkaar te leren en de uitdagingen waarmee we elke dag worden geconfronteerd, te overwinnen.

Purpose Element Make

Make

Wij zijn makers. Wij laten dingen gebeuren. We praten niet alleen, maar willen onze ideeën ook in de praktijk brengen. Dit kenmerkt ons vanaf het begin. We maken van het alledaagse iets buitengewoons: we maken alledaagse helden.

Purpose Element Powerful

Powerful

We zijn een sterk bedrijf, een zelfverzekerd merk en een wereldwijde marktleider. Ons snelle aanpassingsvermogen stelt ons in staat om uitdagingen aan te gaan en nieuwe normen te stellen. We zijn ons bewust van onze leidende rol en verantwoordelijkheid. Bij Kärcher hebben we de energie en wilskracht om onze talenten te gebruiken om een ​​merkbaar verschil te maken.

Purpose Element Impact

Impact

We maken elke dag een krachtige impact. Bij Kärcher maken we impact door ons gedrag, onze manier van omgaan met anderen en onze culturele diversiteit. Iedereen kan iets doen om de wereld te veranderen. We zijn verantwoordelijk voor onze veelzijdige wereld, zowel individueel als wij allemaal samen.

Purpose Element Towards

Towards

We hebben een gemeenschappelijke richting. We staan ​​niet stil maar gaan op weg naar een schone wereld. Onze duidelijke visie voor de toekomst is om klantgericht te zijn en een wereldleider in schoonmaak- en waardebehoudoplossingen - een bedrijf dat het verschil maakt. Ons doel is om de wereld elke dag schoner te maken dan de dag ervoor.

Purpose Element Clean

Clean

Schoonmaken is de kern van ons vak. Wij helpen de wereld schoon te maken met onze schoonmaakoplossingen. Het woord schoon omvat alle voordelen van schoonmaken, b.v. gezondheid, veiligheid, waardenbehoud en schoonheid. We doen schoon zaken: we tolereren geen ongepast gedrag, corruptie of uitbuiting. We behandelen alle mensen met vertrouwen en respect en moedigen wederzijds respect aan.

Purpose Element World

World

Onze wereld omvat de hele planeet waarop we leven, waarvan we de hulpbronnen gebruiken en waarvoor we moeten zorgen. Deze planeet bestaat uit vele levensgebieden: privégebieden, openbare ruimtes, werkplekken en digitale werelden. Elk deel van de wereld is het waard om schoon te blijven, zodat mensen zich welkom en op hun gemak voelen.


ESC

Uw taak. Onze oplossing.

Road Trains

Onze drijvende kracht: jij.

Alfred Irene Kärcher

Innovatief. Vanaf het begin.