Propere boerderij. Goed onderhouden machines. Gezond vee.

Met complete en efficiënte reinigingsoplossingen van Kärcher voor alle type landbouwbedrijven.

Reinigungsgeräte für die Landwirrtschaft

Hygiënisch schoon. Supersnel.

Hoge standaarden op het gebied van hygiëne – een onontbeerlijk aspect bij professionele veeteelt. Want kwaliteitswaarborging vormt de eerste stap voor een optimaal bedrijfsresultaat. Regelmatige, grondige stalreiniging – d.w.z. de grove reiniging als voorreinigingsproces, de desinfectie en ook de grove, tussentijdse reiniging – zijn daarom een must om de dieren te beschermen tegen ziekteverwekkers en schadelijke insecten. Met de hogedrukreinigers van Kärcher en de innovatieve 2K desinfectiesystemen hebt u deze taak snel, eenvoudig, economisch en effectief onder controle. Hierdoor zorgt u niet alleen voor een betere hygiëne en een gezonde veestapel, maar bespaart u vooral veel arbeidstijd en dure medicijnen.

 

Landbouwsectoren

Andere toepassingsgebieden

Fischzucht

Visteelt

Elk oppervlak hygiënisch schoon: met ons 2K systeem desinfecteert u snel en efficiënt fokkerijen en stallen alsmede uw voertuigen en tanks vóór en na het transport. Twee componenten hebben in het hogedrukschuimproces een efficiënt en tegelijk milieuvriendelijk effect op bacteriën, virussen en schadelijke insecten. En dat alles bij een geringe dosering, bij nagenoeg elke temperatuur en in een minimaal tijdsbestek.

Forstwirtschaft

Bosbouw

Schadelijke insecten vermijden, droging versnellen – met hogedrukreinigers van Kärcher vermindert u houtverlies bij ontschorsing en werkt u zeer effectief. Ideaal hiervoor zijn robuuste Cage-apparaten voor zwaar terrein. Uw voertuigen en machines reinigt u na gedane arbeid met vaste hogedrukreinigers in uw bedrijf.

Reiniging die waardeverhogend werkt.

Voor een professionele productie zijn hoogwaardige machines nodig, waar u jarenlang van op aan kunt. Daarom is het essentieel – met name bij krachtige machines voor akker- en wijnbouw – om door een regelmatig onderhoud en reiniging de functionaliteit permanent te waarborgen. Met Kärcher is de duurzaamheid van uw installaties een eenvoudige taak: effectieve reinigingssystemen, veelzijdige toepassingsmogelijkheden, omvangrijke toebehoren en niet in de laatste plaats veel innovaties, zoals de tijdbesparende vatreiniger BC 14/12, helpen u om uw investeringen veilig te stellen. Onze apparaten zorgen niet alleen voor schone installaties, maar verminderen ook het aantal taken. Want kostbare nieuwe aanschaffingen worden zo uitgesteld.


Landbouw

Machinereiniging

Landbouwmachines moeten een hoop vuil verstouwen. Met de hogedrukreinigers van Kärcher kan niet alleen hardnekkig vuil, maar ook olie- en vetresten door gebruik van heet water grondig en corrosiewerend worden verwijderd

Landbouw

Vatreiniging

Heel eenvoudig een zo goed als nieuw vat: met de Kärcher BC 14/12 reinigt u uw barrique-vaten praktisch en snel zonder dat u deze hoeft te verplaatsen. Alle afzettingen van gistingsprocessen of jarenlange opslag worden zonder resten efficiënt verwijderd.