Schoonmaakbedrijven

Succes door partnerschap. Er is een blijvende trend in outsourcing van reinigingstaken bij gemeenten en ondernemingen. Al even positief zijn de zakelijke vooruitzichten voor dienstverleners in reiniging, die met zeer uiteenlopende uitdagingen worden geconfronteerd: dynamische concurrentie, kostentoenamen en daarbij nieuwe taakgebieden en reinigingsprocessen. Alleen goede reinigingsprestaties garanderen nog geen succes. Effiziency en duurzaamheid zijn cruciale succesfactoren, waarbij een uitstekend management en een sterke, betrouwbare partner horen. Kärcher – de wereldmarktleider op het gebied van reinigingstechnieken.

Facilitaire dienstverlening

Precies goed voor elke vloerbedekking.

De vloerbedekkingen veranderen, de taak blijft dezelfde: perfecte reiniging en onderhoud, op harde en elastische ondergronden. Het Kärcher-systeem biedt voor elk type vloerbedekking de optimale oplossing voor vloerreiniging, onderhoudsreiniging en verzorging. Droog of nat. Machinale of handmatige reinigingsuitrusting. Met perfect afgestemde toebehoren en reinigingsmiddelen. Op oppervlakken even perfect als bij de randen. Met alle mogelijkheden en voordelen van een wereldmarktleider die meer dan 75 jaar ervaring heeft in reinigingstechniek.

Facilitaire dienstverlening vloerbedekking
Facilitaire dienstverlening vloerbedekking
Facilitaire dienstverlening vloerbedekking

Machinaal, handmatig, individueel.

De voorwaarden voor een efficiënte reiniging zijn zelden identiek. Afhankelijk van vloerbedekking, oppervlak, mate van verontreiniging, gebruik binnen of buiten, moet ook met factoren zoals hygiënische voorschriften, veiligheid op de werkvloer en milieuvriendelijkheid rekening worden gehouden. De juiste oplossing is steeds vaker een systeem met individueel gecombineerde, perfect op elkaar afgestemde ele­men­ten.

Het Kärcher-systeem bestaat uit een compleet assortiment producten en gerelateerde diensten uit één hand, die voor praktisch elke optimale oplossing kunnen worden gecombineerd. Hierbij is niet het beschikbare assortiment maar de werkelijke behoefte bepalend. Kärcher als partner voor complete oplossingen biedt niet alles wat mogelijk is, maar alles wat een systeemgebruiker nodig heeft.


Onze producten voor harde ondergronden

Om te voorkomen dat er vuil in het tapijt achterblijft.

Tapijtoppervlakken in kantoren, hotels of scholen worden dagelijks sterk belast. Hier hebben de tapijtreinigers, zuigers en veegmachines van Kärcher hun diensten al tientallen jaren lang bewezen. Deze robuuste, krachtige en veelzijdige machines zijn geschikt voor zowel puntsgewijze reinigingen als voor basisreiniging en tussentijdse reinigingen op grote tapijtoppervlakken, alsmede voor vlekverwijdering van textieloppervlakken. Ook lamellen, bekleding en autostoelen worden tot diep in de vezels schoon.

Facilitaire dienstverlening tapijt
Facilitaire dienstverlening tapijt
Facilitaire dienstverlening tapijt

Onze producten voor textieloppervlakken

Sanitaire ruimten – schoon tot diep in de voegen.

Sanitaire ruimten met antisliplaag vergen bijzonder veeleisende, dagelijkse reinigingstaken. Kalk, huidvet of cosmeticaresten in baden, douches en omkleedruimten. Bij constructievloeren met weinig ruimte gelden desondanks hoge eisen aan de hygiëne: In dergelijke ruimten is het uitermate belangrijk dat kiemverspreiding wordt voorkomen. Hiervoor zorgt een regelmatig gebruik van de compacte en efficiënte reinigingsapparaten van Kärcher voor hygiënisch schone voegen en vloeren.

Facilitaire dienstverlening sanitair
Facilitaire dienstverlening sanitair
Facilitaire dienstverlening sanitair

Zodat het succes dagelijks zichtbaar is.

Efficiency en hygiëne spreken elkaar bij het reinigingsproces niet tegen, wanneer ze systematisch worden toegepast. Ongeschikte of te laag gedoseerde reinigingsmiddelen bereiken niet het vereiste effect. Te sterke, te zwakke of niet optimaal instelbare machines en handbediende apparaten kosten op korte termijn al meer dan dat ze aan besparingen opleveren. Met het systeem van Kärcher kiezen professionals op het gebied van reiniging in elk opzicht voor succes. Voor veilige toepassingen en een betrouwbare werking. Voor een optimale kwaliteit en uitgekiende werking. Voor een betrouwbare service en maximale efficiency. En voor alles wat het verschil uitmaakt: Kärcher.


Onze producten voor sanitaire ruimten

Hygiëne volgens het huis.

Hygiëne is in keukens en restaurants een must. Hier mag ook beroepshalve geen twijfel bestaan, dat hygiëne voorop staat. Het systeem van Kärcher biedt binnen dit gevoelige takenpakket alles voor het professioneel reinigen, daarbij strikt rekening houdend met de hygiënevoorschriften. Hiervoor staat een compleet assortiment handbediende gereedschappen, krachtige reinigingsapparaten met toebehoren en reinigingsmiddelen beschikbaar, waarmee van RVS-oppervlakken tot en met tegels en vloeren alles schoon en hygiënisch kan worden gehouden.

Facilitaire dienstverlening keuken
Facilitaire dienstverlening keuken
Facilitaire dienstverlening keuken

Verzadigde damp en hongerige allround talenten.

De stoomreiniger DE 4002 met VapoHydro reinigt volledig zonder chemische additieven en is daardoor ideaal voor de levensmiddelensector. Zijn 2-tanks systeem met verfijnde vultechniek maakt het mogelijk om langdurig non-stop te werken. VapoHydro biedt een nauwkeurige instelling van de dampdruk en de dampverzadiging (damp- of heetwaterstraal). Tegen de hoge tem­peratuur en de druk van de DE 4002 maakt zelfs het hardnekkigste vuil geen kans. Ideaal voor reiniging van kleine keukens en restaurants zijn de mobiele, compacte schuurzuigmachines voor basis- en onderhoudsreiniging van alle harde ondergronden. Deze machines bevatten sinds jaar en dag beproefde technieken, even als enkele van de meest innovatieve oplossingen, zoals KART – Kärcher Advanced Response Technology – voor besturingssystemen zoals in de auto.


Onze producten voor keukens en restaurants

Professionals voor professionals.

Wanneer de industrie vraagt om een dienstverlener op het gebied van reiniging, is deze weer aangewezen op een geschikte partner. Een systeemaanbieder die alles biedt en mogelijk maakt. Met machines voor standaard en speciale toepassingen. Betrouwbare techniek die indien nodig ook extreme prestaties mogelijk maakt, om hardnekkig vuil te verwijderen. Ook onder extreme gebruiksomstandigheden en 24 uur per dag. Apparaten en toebehoren die ergonomisch geconstrueerd, onderhoudsvriendelijk en zeer mobiel zijn. Ingebed in een servicenetwerk dat zo flexibel is dat het alles opvangt.

Facilitaire dienstverlening industrie
Facilitaire dienstverlening industrie
Facilitaire dienstverlening industrie

Alles wat de industrie nodig heeft.

De mobiel en vaste hogedrukreiniging vormen voor de industrie onontbeerlijke toepassingen, zowel in de vleesverwerkende industrie, de automotive branche als in de chemie. Eén enkele hogedrukreinigingsinstallatie van Kärcher kan maximaal twaalf verbruikers op verschillende afnamepunten voorzien van water onder hoge druk met een debiet van max. 12.000 l/h. Wanneer de afnamesnelheid van traditionele hogedrukreinigers niet voldoet, is de ultieme oplossing: Kärcher UHP. Met heet water onder een druk van max. 800 bar of koud water onder een max. druk van 2500 bar leveren deze krachtige ultrahogedrukreinigers een enorme druk voor de meest veeleisende industriële toepassingen en het verwijderen van verf en coatings, de tank- en buisreiniging en zelfs voor het opruwen van beton. Dikwijls zijn water en damp ongeschikt, bijv. vanwege het corrosiegevaar bij matrijzen of wanneer het ontstaan van resten van het straalproduct moet worden vermeden. In dat geval worden de krachtige droogijsstraalapparaten van Kärcher gebruikt, om oppervlakken op veilige wijze van vuil te ontdoen – met droogijspellets als straalmedium.


Onze producten voor de industrie

Ongeëvenaard veelzijdig.

Als uitvinder van de hogedrukreiniger overtuigt Kärcher met een productassortiment voor hogedrukreiniging dat in zijn technische geavanceerdheid en veelzijdigheid aan elke eis tegemoet komt: verwarmd of onverwarmd, met elektro- of verbrandingsmotor, mobiel of vast. Met dezelfde eisen aan techniek kwaliteit en efficiency bewijzen de veeg- en veegzuigmachines van Kärcher zich in buitenreiniging op verschillende oppervlakken en ondergronden. Voor elke behoefte altijd de optimale machine.

Facilitaire dienstverlening buiten
Facilitaire dienstverlening buiten
Facilitaire dienstverlening buiten

Het voertuigprogramma voor het hele jaar.

Vegen, nat reinigen, groenonderhoud en winteronderhoud: de gemeentevoertuigen van Kärcher zijn geschikt voor alle vier de seizoenen. Deze apparaatdragers bieden professionele gebruikers veel capaciteit en maximale efficiency en daarmee de ideale voorwaarden voor gebruik het hele jaar door. En wanneer buitengewone taken om buitengewone oplossingen vragen, biedt het systeem van Kärcher de juiste toebehoren van A t/m Z: Aanbouwapparaten van giekmaaiers en frontladers tot zetmachines van hekpalen. En hiervoor praktisch elke speciale oplossing die gewenst is.


Onze producten voor buiten

Informatiemateriaal