Industriezuigers

Kracht voor veeleisende taken. In de industrie worden stoffen geproduceerd in hoeveelheden die zelfs de krachtigste stofzuigers tot het uiterste drijven. U kunt deze stoffen, zoals spanen met scherpe randen, agressieve koelmiddelen en brandbaar stof, alleen met speciale industriële stofzuigers op een betrouwbare en recyclage-vriendelijke manier opzuigen in grote hoeveelheden en in een minimale tijd.

Kärcher  Industriezuigers voor vloeistoffen & spanen

Industriezuigers voor vloeistoffen & spanen

Onze robuuste industriële stofzuigers zijn ook in staat om permanent en betrouwbaar grote hoeveelheden schuurspanen en smeermiddelen te verwerken. Hierdoor zijn onze industriële stofzuigers uw eerste keuze voor het stofzuigen van spanen en emulsies, b.v. van frees- en andere moderne bewerkingsmachines.

Kärcher  Industriezuigers voor vaste partikels & stof

Industriezuigers voor vaste partikels & stof

Ontdek ons brede productportfolio van industriële stofzuigers met speciale filtertechniek voor het stofzuigen van fijne en grove vaste materialen en stof. Deze industriële stofzuigers zijn uitgerust met hoogwaardige filtertechniek voor gevaarlijke stoffen en hebben dankzij de filterreiniging een bijzonder lange levensduur.

Kärcher  Ex industriezuigers

Ex industriezuigers

Met onze gecertificeerde explosieveilige industriële stofzuigers voor ATEX Zone 22 met stofklassen M en H heeft u altijd de optimale oplossing voor het opzuigen van explosief stof.

Kärcher Kracht voor veeleisende taken.