Industriële stofafzuiging

Continue afzuiging van zwevende deeltjes. De continue stofafzuiging direct op het punt van oorsprong, evenals uit de omgeving, levert een belangrijke bijdrage aan de procesbetrouwbaarheid en veiligheid op het werk. Onze industriële stofafzuigers zijn geschikt voor alle soorten stof en fijne spanen die voorkomen in het productieproces.

Kärcher Continue afzuiging van zwevende deeltjes.
Kärcher Stofafzuigers Industriële stofafzuigsystemen.

Industriële stofafzuigsystemen.

Onze industriële stofafzuigsystemen verwijderen zwevende deeltjes en gevaarlijke stoffen op een betrouwbare manier uit de omgevingslucht.

Kärcher Ex stofafzuiging Ex industriële stofafzuigsystemen.

Ex industriële stofafzuigsystemen.

We bouwen onze explosieveilige industriële stofafzuigsystemen strikt volgens de Z22-richtlijn voor explosieve zwevende en brandbare deeltjes.

Ringler

Afzuigsystemen Ringler

Ringler is al 40 jaar een gerenommeerde fabrikant van mobiele kleine industriële zuiginstallaties, stationaire afzuiginstallaties met buisleidingen en stofafzuigingsmachines met individueel ontwikkelde invoereenheden.

De stationaire industriële stofafzuiging van Kärcher is ontworpen voor het efficiënt opvangen van zwevende deeltjes tijdens het productieproces. Hiervoor werken onze industriële stofafzuigsystemen met een lage onderdruk en een relatief hoge luchtvolumestroom.

Zwevende deeltjes kunnen van uiteenlopende aard zijn: fijn, schadelijk stof, spanen en allerlei soorten slijpsel. Continue industriële stofafzuiging van hout, metaal, steen, textielvezels, voedingsmiddelen of chemicaliën tijdens het proces is essentieel. Onze industriële stofafzuigingen zijn rechtstreeks aangesloten op bewerkingsposten of vul-installaties en vangen continu deeltjes op in de lucht, zelfs in grote hoeveelheden, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Kärcher heeft een oplossing voor elke toepassing

De industrie stelt met haar verschillende soorten sectoren bijzondere eisen aan reinigingsoplossingen: procesintegratie, grote hoeveelheden, gevaarlijke stoffen, korte tijdspannen en nog veel meer. Hier zijn zowel universele als speciale machines en systemen nodig. Wij hebben alle stofzuig- en stofafzuigoplossingen voor de industrie.

Ontdek ze hier