Koudwater hogedrukreinigers voor professionals

Koudwater hogedrukreinigers - een koude douche voor hardnekkig vuil. Dagelijks schone machines, voertuigen en gebouwen: met druk en een hoge capaciteit kan de professionele koudwater hogedrukreiniger ook hardnekkig vuil verwijderen. Ideaal voor plaatsen met grote oppervlakken. Ze zijn onmisbaar in vele sectoren, van landbouw, bouw en industrie tot gemeentelijk en openbare diensten. Door hun veelzijdigheid kunnen ze veilig en effectief reinigen in een groot aantal omgevingen en helpen ze de netheid en veiligheid te handhaven in al deze zeer gevarieerde professionele contexten.

Kärcher  Superklasse

Superklasse

Voor de bouw, landbouw, industrie en gemeentelijk gebruik - is een maximaal vermogen vereist. Druk, wateropbrengst en apparatuur in de superklasse zijn perfect in balans.

Kärcher  Middenklasse

Middenklasse

Perfect uitgerust voor lang en intensief gebruik: de koudwater hogedrukreinigers uit de middenklasse reinigen snel en betrouwbaar machines, voertuigen of bedrijfsterreinen.

Kärcher  Compactklasse

Compactklasse

Licht en krachtig: deze compacte, all-round-machines reinigen binnenplaatsen en werkplaatsen in een mum van tijd. Ze blinken uit in druk, wateropbrengst en werktijd.

Kärcher  Expert class

Expert class

!Robuste Bauweise, hochwertige Komponenten, lange Lebensdauer, zuverlässige Leistung, einfachste Bedienung: Hochdruckreiniger aus der Expertklasse konzentrieren sich gekonnt auf das Wesentliche und vereinen die Ansprüche von Profianwendern mit einem außergewöhnlich guten Preis-Leistungs-Verhältnis. Damit eignen sie sich ideal für spontane Einsätze im Handwerk, auf Baustellen und in der Werkstatt.!

Kärcher  Draagbaar

Draagbaar

De nieuwe koudwater draagbare hogedrukreinigers van Kärcher zijn lichtgewicht en compact. Deze machines zijn gemakkelijk om te vervoeren en de ideale mobiele metgezel voor alle gebruikslocaties,

Kärcher  Speciaalklasse

Speciaalklasse

Uitgerust voor gemakkelijk transport op bijzonder moeilijke oppervlakken: de speciaalklasse van Kärcher verwijdert hardnekkig vuil op moeilijk bereikbare plaatsen.

Kärcher  Verbrandingsmotor

Verbrandingsmotor

Waar er geen stroombron is, bieden hogedrukreinigers met verbrandingsmoer - met optionele biodieselbediening - een maximale veelzijdigheid en onafhankelijkheid.

Kärcher  HD-Trailer

HD-Trailer

Krachtige benzine of dieselmotor en een 1,000 liter watertank garanderen minstens 1 uur hogedruk reiniging op volle kracht voor de meest veeleisende reinigingstaken. Ideaal voor gebruik op bouwplaatsen, gemeentediensten of in verhuur naar andere professionele gebruikers. Verschillende configuratiemogelijkheden, extreem robuust en eenvoudig in gebruik.

Easyforce concrete factory app 13