Kärcher Center Antwerpen (Wilrijk)

Breng een bezoek aan het Kärcher Center in Wilrijk, ervaar de wereld van Kärcher en laat u deskundig adviseren. Zoekt u meer informatie over onze apparaten, een bepaald accessoire of wilt u een reinigingsmiddel kopen? Onze Kärcher winkel aan de Boomsesteenweg is open van maandag tot vrijdag.

Heeft u moeite om het juiste product te vinden of wilt u meer informatie over een bepaalde dienst? In ons Kärcher Center in Wilrijk staan onze experts klaar om u persoonlijk advies te geven.

We verheugen ons op uw bezoek of vraag om informatie

Kärcher Wilrijk 
Boomsesteenweg 939
2610 Wilrijk (Antwerpen)

Tel.     03 340 08 00
Email  kcantwerpen@karcher.com

Openingsuren Kärcher Center Antwerpen (Wilrijk)

Maandag - Vrijdag    8u30 - 12u00 / 12u30 - 17u30

Zaterdag                    Gesloten 

Zondag                      Gesloten

Op Kärcher kunt u bouwen

Wij voeren een open dialoog met onze klanten die we beschouwen als onze partners. Onze producten en diensten bieden duurzame oplossingen waarvan de gebruikers optimaal profijt hebben. Problemen trachten we snel en flexibel op te lossen.

De tevredenheid van onze gebruikers staat centraal. Onze experts zullen hun uiterste best doen om u snel en vakkundig te helpen bij al uw vragen of problemen die u als particuliere of professionele gebruiker kunt hebben.

 

Employee

Servicepartners beschikbaar in heel België

Ongeacht waar in België u uw Kärcher-toestel hebt gekocht, voor een reparatie kunt u altijd contact opnemen met een Kärcher dealer in uw buurt.