Stofzuiger VC 6 Premium Yellow

Het door u gekozen product bevindt zich helaas niet meer in ons huidig productassortiment. Het toebehoren, de reinigingsmiddelen en de gebruiksaanwijzingen blijven nog wel steeds beschikbaar.

Ga naar het huidig productassortiment.
Toebehoren
Onderdelen VC 6 Premium Yellow

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.


HET EUROPESE ENERGIELABEL VOOR STOFZUIGERS


Energielabel

Wat de stofzuigers Kärcher al lang hebben bewezen, is nu in Europa wettelijk voorgeschreven: met minder vermogen uitstekend reinigen. Het op 1 september 2014 ingevoerde energielabel van de EU voor stofzuigers beperkt het nominale vermogen van op het stroomnet aangesloten droogzuigers tot maximaal 1600 W. Alle stofzuigers die in Europa worden verkocht, moeten zijn voorzien van het Europese energielabel.

> Informatiebrochure downloaden

ONDERSCHEIDINGEN


Stromsparen VC 6 Premium_

Die Stromsparinitiative

De stofzuiger VC 6 Premium heeft de praktijktest voor stofzuigers van de campagne 'Die Stromsparinitiative' gewonnen.