Slanghaspel HR 25

Slanghaspel HR 25 met roestbestendig frame. Inclusief muurbevestiging, 15m 1/2" PrimoFlex tuinslang, spuitstuk, 4 universele slangkoppelingen Plus, 3/4" kraanaansluiting. Klaar voor gebruik.

De slanghaspel HR 25 voor zowel mobiel als stationair gebruik is ideaal voor het sproeien van kleine tot middelgrote oppervlakken en tuinen. Deze praktische slanghaspel heeft een robuust, roestbestendig poedergecoat frame. Compact voor een plaatsbesparende opberging en een groot gebruiksgemak. Kenmerken: muurbevestiging, vastzetschroeven, een slang van 15 m 1/2" PrimoFlex®, een spuitstuk, 4 universele slangkoppelingen Plus (3 zonder en 1 met Aqua Stop) en een 3/4" kraanaansluiting. Alles wat u nodig hebt voor een perfecte tuin. De Kärcher innovatieve slangopbergsystemen stellen nieuwe normen aan de functie, het design en de kwaliteit. Ideaal voor het snel en eenvoudig op- en afrollen van de tuinslang zonder manuele geleiding - met een minimaal benodigde ruimte. De Kärcher slanghaspels zijn compatibel met alle beschikbare click-systemen. Sproeien met Kärcher is sproeien met verstand!

Kenmerken en voordelen
Met muurbevestiging, bevestigingsschroeven, 15 m 1/2" PrimoFlex® tuinslang, spuitstuk, 4 universele slangaansluitingen Plus (3 x 2.645-003.0, 1 x 2.645-004.0) en 3/4 kraanaansluiting.
  • Gebruiksklaar
Compacte afmetingen
  • Kan eenvoudig worden opgeborgen
Poedergecoat stalen frame voor een mobiel en stationair gebruik
  • Robuust en roestvrij.
Specificaties

Technische gegevens

Slang capaciteit (m) max. 15 (1/2")
Slangdiameter 1/2″
Slanglengte (m) 15
Barstende druk (bar) 24
Gewicht (kg) 2,8
Gewicht (incl. doos) (kg) 3,5
Afmetingen (l x b x h) (mm) 265 x 300 x 305

Bij aanlsuiting van deze producten aan het drinkwaternetwerk, moet je de vereisten van EN 1717 naleven. Vraag, indien nodig, raad aan uw sanitair specialist.

 Slanghaspel HR 25
 Slanghaspel HR 25
Toepassingen
  • Voor het besproeien van kleine tot middelgrote oppervlakken en tuinen
  • Voor het besproeien van grote tuinen
  • Voor het besproeien van voedingsplanten en nuttige planten (kleine bedden, individuele en potplanten)
  • Voor het besproeien van sierplanten (smalle bedden, individuele en potplanten)
  • Reiniging van tuingereedschap en tuinmeubilair