Stofzuiger met waterfilter

Schonere vloeren - extra zuiverheid. Voor degenen die alles graag zo schoon mogelijk hebben, en hun huis graag als fris en luchtig ervaren, biedt Kärcher nu een extra explosie van frisheid. De DS 6 stofzuiger met waterfilter garandeert schonere vloeren, frisse, schone lucht en een prettige woonomgeving. Naast zijn indrukwekkende zuigkracht, maakt het innovatieve water filtratie-systeem het mogelijk om 99,9 % van het in een ruimte aanwezige stof te filteren, waardoor u niets anders dan pure frisheid ervaart.

Kärcher
Producten vergelijken |
0 Producten

Illustration DS Filter

Werking van de stofzuiger met waterfilter

In tegenstelling tot traditionele stofzuigers met een filterzak werkt de DS 5.800 waterfilter met de natuurlijke kracht van water. Door de grote zuigkracht wordt het water met hoge snelheid in de filter rondgedraaid. Het opgezogen vuil wordt door deze waternevel uiterst efficiënt uit de lucht gefilterd en in het waterbad vastgehouden. Er wordt alleen maar schone en zuivere lucht uitgeblazen. Mensen met een stofallergie kunnen opgelucht ademhalen. Doordat de stofzuiger is voorzien van een waterfilter, zijn er geen filterzakken meer nodig waarin allergenen zich kunnen vermeerderen. Excrementen van mijten worden na gebruik eenvoudig samen met het water verwijderd. Een ander voordeel voor mensen met een allergie is dat er bij het legen geen stof opstuift.

 1. Effectieve primaire filtering in de transparante waterfilter.

 2. De wasbare, duurzame tussenfilter filtert minuscule zwevende deeltjes uit de gecondenseerde vochtige lucht.

 3. De speciale HEPA-filter houdt 99,5% van allergieveroorzakende pollen, schimmelsporen, bacteriën en uitwerpselen van mijten tegen.

Zo wordt stofzuigen leuk

De DS 6 stofzuiger met waterfilter maakt ook indruk door zijn efficiëntie. Dankzij de moderne waterfiltertechniek heeft de DS een zeer hoge zuigkracht en hoeft u geen dure filterzakken te kopen. De stofzuiger onderscheidt zich door maximaal zuigvermogen bij minimaal stroomverbruik, wat goed is voor uw portemonnee.

Overtuigende voordelen voor nog meer zuigcomfort:

 • Eenvoudige reiniging 
 • Gebruiksvriendelijk
 • HEPA filter (EN1822:1998)
 • Praktisch opbergvak voor toebehoren in het apparaat 
 • Ergonomische draaggreep
 • 2 parkeerstanden voor horizontaal of verticaal opbergen
 • 4 rollen voor eenvoudig manoeuvreren 
 • Variabele telescopische zuigbuis

Stofzuigen zonder mitsen en maren

Werkt met water

In tegenstelling tot traditionele stofzuigers met filterzakken werkt de DS 6 waterfilter met de natuurlijke kracht van water.

geen stofzak

Het water wordt met een extreem hoge snelheid rondgedraaid. Het opgezogen vuil wordt door deze waternevel uiterst efficiënt uit de lucht gefilterd en in het waterbad vastgehouden.

Filters

Er wordt alleen maar uiterst schone en buitengewoon zuivere lucht uitgeblazen wat een weldaad is voor mensen met een allergie. Filterzakken waarin allergenen zich kunnen vermeerderen, zijn niet meer nodig en excrementen van mijten worden na gebruik eenvoudig samen met het water verwijderd.
Een ander voordeel voor mensen met een allergie is dat er geen stof opstuift bij het legen.


Voordelen