Handveegmachine S 550

De S 550 veegmachine met een veegbreedte van 550 mm, een vuilcontainer van 16 liter en één zijborstel is ontworpen voor oppervlaktes van 30 m² en groter. Om snel en handig te vegen, zonder uw rug te belasten.

De S 550 veegt vijf maal sneller dan met een bezem, en wat nog meer is, hij levert vlekkeloze reinigingsresultaten. Het toestel is ideaal voor oppervlaktes van 30 m² of groter. Het vuil, zoals bladeren of zand wordt direct in de 16 liter grote vuilcontainer geleid : snel, eenvoudig en proper! Bovenop de krachtige walsborstel en de zijborstels, biedt de S 550 een totale werkbreedte van 550 mm. De extra lange borstelharen op de zijborstels garanderen zuiverheid helemaal tot aan de rand. De robuuste, stevige en roestvrije veegmachine is makkelijk te duwen en te manoeuvreren. De in de hoogte verstelbare duwbeugel met twee hoogteposities kan worden aangepast aan de individuele gebruiker. De duwbeugel kan ook volledig worden neergeklapt indien nodig, waardoor het toestel rechtopstaand en hierdoor compact kan worden opgeborgen. Het zelfstaande vuilreservoir is gemakkelijk te verwijderen en is zodanig ontworpen dat het veilig kan worden neergezet en leeggemaakt. Zonder in contact te komen met het vuil.

Kenmerken en voordelen
Handveegmachine S 550: Zijbezem aan één kant
Zijbezem aan één kant
De lange borstelharen van de zijbezem zorgen voor een grondige reiniging zelfs in de hoeken.
Handveegmachine S 550: Handig vuilreservoir
Handig vuilreservoir
Handig vuilreservoir: het vuil wordt direct naar het vuilreservoir geleid, die eenvoudig kan worden verwijderd en leeggemaakt.
Handveegmachine S 550: Plaatsbesparende opberging
Plaatsbesparende opberging
Dankzij zijn inklapbare duwbeugel, kan de veegmachine rechtopstaand worden opgeborgen, waardoor hij zeer weinig plaats inneemt.
Instelbare duwbeugel
  • De duwbeugel kan in de hoogte worden aangepast (kan worden uitgebreid met twee hoekinstellingen). Om te vegen zonder rugpijn.
Zelfstaand vuilreservoir
  • Eenvoudig uit te halen en ontworpen om veilig te kunnen worden neergezet.
Comfortabele draaggreep
  • De veegmachine kan eenvoudig worden verplaatst.
Specificaties

Technische gegevens

Werkbreedte met zijborstel (mm) 550
Max. oppervlakteprestatie (m²/u) 1600
Behuizing / frame Plastic/Plastiek
Vuilreservoir (l) 16
Aanbevolen voor oppervlakken groter dan (m²) 30
Gewicht zonder toebehoren (kg) 9,2
Gewicht, gebruiksklaar (kg) 9,2
Gewicht (incl. doos) (kg) 10,3
Afmetingen (l x b x h) (mm) 690 x 610 x 930

Uitvoering

  • Aantal zijborstels, 1 stuk(s)
  • In 2 hoogtes verstelbare duwbeugel
  • Plaatsbesparende opberging
  • Zelfstaand vuilreservoir
Videos
Toepassingen
  • Voor de reiniging van paden, straten, binnenpleinen, opritten van de garage en ruimtes rond het huis.
  • Aanbevolen voor ruimtes van 30 m² of groter.
Toebehoren
Onderdelen S 550

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.