Hogedrukreiniger HD 6/15 M Portable

Onze handige en draagbare koudwater hogedrukreiniger HD 6/15 M Portable met 150 bar werkdruk en 600 l / h waterdebiet is speciaal ontwikkeld voor schilders en gevelreinigers.

Bij de voorbereiding van schilderwerken aan gebouwen, en gevelreiniging in het algemeen, gelden speciale wetten voor het werken op steigers. Veiligheid voor de gebruiker is een topprioriteit, maar ook gebruiksgemak en de prestaties van de machine. Onze koudwater-hogedrukreiniger HD 6/15 M Portable met axiale pomp met 3 zuigers voldoet aan al deze eisen, produceert een werkdruk tot 150 bar en een waterdebiet van 600 l/u, en is geschikt voor zowel stationair als horizontaal gebruik. Handig, draagbaar en gemonteerd op rubberen voetjes, die de overdracht van trillingen naar de steiger neutraliseren en spontane bewegingen van het toestel voorkomen. Om de machine te beschermen, bevinden de motor en het elektrische systeem zich in een spatwaterdichte behuizing en de automatische drukontlasting garandeert een lange levensduur van de hogedrukcomponenten. Het EASY!Force-hogedrukpistool maakt comfortabel werken mogelijk: het gebruikt de terugslagkracht van de hogedrukstraal om de houdkracht tot nul te reduceren. Met de EASY!Lock-snelkoppelingen maakt u de machine vijf keer sneller bedrijfsklaar dan met conventionele schroefverbindingen, zonder concessies te doen aan robuustheid of levensduur.

Kenmerken en voordelen
Hogedrukreiniger HD 6/15 M Portable: Lange levensduur en robuust
Lange levensduur en robuust
Een robuust stalen buizenframe beschermt alle componenten. Het stalen buizenframe is ook geschikt voor het eenvoudig bevestigen en vastzetten van de machine in het servicevoertuig. Robuust kunststoffen chassis beschermt de pomp goed tegen beschadigingen en vuil.
Hogedrukreiniger HD 6/15 M Portable: Hoogwaardige uitrusting
Hoogwaardige uitrusting
Automatische drukontlasting om de onderdelen te beschermen en zo hun levensduur te verlengen. Krachtige, 2-polige, luchtgekoelde electromotor. Hoogwaardige messing cilinderkop
Hogedrukreiniger HD 6/15 M Portable: Eenvoudige Service
Eenvoudige Service
Eenvoudige toegang tot de cilinderkop als de bodem van het toestel geopend is. Eenvoudige toegang tot de elektriciteitskast door simpelweg de cover te verwijderen. Groot, gemakkelijk bereikbaar waterfijnfilter om de pomp tegen vuildeeltjes in het water te beschermen.
Efficiënte en tijdbesparende oplossingen
  • Moeiteloos EASY!Force hogedrukspuitpistool
  • EASY!Lock snelkoppelingen: duurzaam en robuust. En vijf maal sneller dan schroeven.
Verbeterde energie-efficiëntie
  • Nieuw ontwikkelde axiaalpomp met 3 zuigers voor aanzienlijk lagere doorstroom- en drukverliezen.
  • 20 % hogere reinigingsprestaties en betere energie-efficiëntie.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 1 / 230 / 50
Wateropbrengst (l/u) 560
Temperatuur watertoevoer (°C) 60
Werkdruk (bar/MPa) 150 / 15
Max. druk (bar/MPa) 225 / 22,5
Vermogen (kW) 3,1
Stroomkabel (m) 5
Watertoevoer 3/4″
Gewicht (met toebehoren) (kg) 28,4
Gewicht (incl. doos) (kg) 32
Afmetingen (l x b x h) (mm) 587 x 320 x 430

Uitvoering

  • Spuitpistool: EASY!Force
  • Hogedrukslang: 10 m, Premium kwaliteit
  • Spuitlans: 840 mm
  • Powersproeier
  • Drukuitschakeling
Hogedrukreiniger HD 6/15 M Portable
Hogedrukreiniger HD 6/15 M Portable
Hogedrukreiniger HD 6/15 M Portable
Hogedrukreiniger HD 6/15 M Portable
Toepassingen
  • Ideaal voor bouwondernemers, handelaars, dienstverleners voor gebouwen en lokale overheden
Toebehoren
Reinigingsmiddel
Onderdelen HD 6/15 M Portable

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.