Hogedrukreiniger HD 7/17 M Portable

Ideaal voor schilders en gevelreinigers: de draagbare en handige HD 7/17 M Portable koudwater hogedrukreiniger met een werkdruk van 170 bar en 700 l/u waterdebiet.

Schilders en gevelreinigers profiteren enorm van de eigenschappen van onze koudwater hogedrukreiniger HD 7/17 M Portable. Uitgerust met een geavanceerde axiale pomp met 3 zuigers, levert deze machine tot 170 bar werkdruk met een maximaal waterdebiet van 700 l/u. De handige en draagbare machine is geschikt voor stationair en horizontaal gebruik en is gemonteerd op rubberen voetjes, die de overdracht van trillingen op de steiger voorkomen wanneer het toestel in bedrijf is. Een automatische drukontlasting garandeert een lange levensduur van de hogedrukcomponenten, een robuuste behuizing beschermt de motor en het elektrische systeem tegen spatwater. Het EASY!Force-hogedrukpistool maakt comfortabel werken mogelijk: het gebruikt de terugslagkracht van de hogedrukstraal om de houdkracht tot nul te reduceren. Met de innovatieve EASY!Lock-snelkoppelingen maakt u de machine vijf keer sneller bedrijfsklaar dan met conventionele schroefverbindingen, zonder concessies te doen aan robuustheid of levensduur.

Kenmerken en voordelen
Hogedrukreiniger HD 7/17 M Portable: Lange levensduur en robuust
Lange levensduur en robuust
Een robuust stalen buizenframe beschermt alle componenten. Het stalen buizenframe is ook geschikt voor het eenvoudig bevestigen en vastzetten van de machine in het servicevoertuig. Robuust kunststoffen chassis beschermt de pomp goed tegen beschadigingen en vuil.
Hogedrukreiniger HD 7/17 M Portable: Hoogwaardige uitrusting
Hoogwaardige uitrusting
Automatische drukontlasting om de onderdelen te beschermen en zo hun levensduur te verlengen. Krachtige, 2-polige, luchtgekoelde electromotor. Hoogwaardige messing cilinderkop
Hogedrukreiniger HD 7/17 M Portable: Eenvoudige Service
Eenvoudige Service
Eenvoudige toegang tot de cilinderkop als de bodem van het toestel geopend is. Eenvoudige toegang tot de elektriciteitskast door simpelweg de cover te verwijderen. Groot, gemakkelijk bereikbaar waterfijnfilter om de pomp tegen vuildeeltjes in het water te beschermen.
Efficiënte en tijdbesparende oplossingen
  • Moeiteloos EASY!Force hogedrukspuitpistool
  • EASY!Lock snelkoppelingen: duurzaam en robuust. En vijf maal sneller dan schroeven.
Verbeterde energie-efficiëntie
  • Nieuw ontwikkelde axiaalpomp met 3 zuigers voor aanzienlijk lagere doorstroom- en drukverliezen.
  • 20 % hogere reinigingsprestaties en betere energie-efficiëntie.
Specificaties

Technische gegevens

Stroomsoort (Ph/V/Hz) 3 / 400 / 50
Wateropbrengst (l/u) 700
Temperatuur watertoevoer (°C) 60
Werkdruk (bar/MPa) 170 / 17
Max. druk (bar/MPa) 255 / 25,5
Vermogen (kW) 4,2
Stroomkabel (m) 5
Watertoevoer 3/4″
Gewicht (met toebehoren) (kg) 30,4
Gewicht incl. verpakking (kg) 34
Afmetingen (l x b x h) (mm) 587 x 320 x 430

Uitvoering

  • Spuitpistool: EASY!Force
  • Hogedrukslang: 10 m, Premium kwaliteit
  • Spuitlans: 840 mm
  • Powersproeier
  • Drukuitschakeling
Hogedrukreiniger HD 7/17 M Portable
Hogedrukreiniger HD 7/17 M Portable
Hogedrukreiniger HD 7/17 M Portable
Hogedrukreiniger HD 7/17 M Portable
Toepassingen
  • Ideaal voor voertuigreiniging en in de bouw-, transport-, of industriesector.
Toebehoren
Reinigingsmiddel
Onderdelen HD 7/17 M Portable

Ongeacht waar u uw Kärcher-apparaat hebt gekocht, kunt u contact opnemen met elke Kärcher-dealer in uw regio in geval van reparatie. Als alternatief heeft u de mogelijkheid om onze reparatieservice "MyKärcher" rechtstreeks te gebruiken. Wij repareren snel en kosteneffectief in ons reparatiecentrum voor een vaste prijs. 
Daarnaast kan u ook uw onderdeel eenvoudig en gemakkelijk bestellen in onze webshop. Reserveonderdelen mogen alleen worden vervangen door specialisten. Let daarom ook op de garantievoorwaarden.