Kärcher ECO!Manager

De software voor Facility Management.

Kärcher ECO!Manager

Maak werk van uw succes. Wij geven u er de informatie voor.

Met ECO!Manager neemt u het concurrentievoordeel direct in de hand. Met ECO!Manager worden alle mogelijke activiteiten binnen Facility Management gepland, vastgelegd en gecontroleerd. ECO!Manager biedt een compleet overzicht van reinigingstaken, werktijden, inspecties, schade aan objecten, kosten van afzonderlijke werkzaamheden en het machinepark. ECO!Manager is de innovatieve oplossing voor iedereen die zijn of haar succes in Facility Management systematisch wil beheren.

Kärcher Ecomanager-pictogram

Kenmerken en voordelen

Gegevens professioneel en snel vastleggen

Met de webgebaseerde tool Kärcher ECO!Manager legt u alle relevante gegevens eenvoudig en snel vast, van werktijden en reinigingstaken tot gegevens over gebouwen en machinepark. Boek betere resultaten met een transparant overzicht van alle activiteiten voor Facility Management.

Kwaliteitsborging

Door verschillende kwaliteitsinspecties herkent u snel en proactief mogelijke of echte afwijkingen en kunt u snel de passende oplossing vinden. Zo kunt u heel eenvoudig de kwaliteit garanderen en constant verhogen. Hierbij wordt u ondersteund door scan- en fotofuncties en grenzeloze mobiliteit.

Add-on-service

Gebruik de vastlegging van schademeldingen als extra service voor de klant. Stel bijvoorbeeld automatische kennisgeving per e-mail aan het Facility Management in of leg extra reinigingsactiviteiten vast op de foto met vermelding van de precieze duur en de soort werkzaamheid.

Gegevens flexibel vastleggen

Voor Kärcher ECO!Manager is een ruime keuze apparaten voor gegevensregistratie beschikbaar, van USB-scanners en GSM-oplossingen tot de app ECO!Manager die u zowel via WLAN als via GSM kunt gebruiken.

Individueel configureerbaar

Bij ECO!Manager krijgt u professionele advisering en ondersteuning en dankzij de modulaire opbouw van de software biedt de tool een oplossing voor de individuele behoefte van elke klant.


Eenvoudige, snelle en nauwkeurige documentatie per scan

Dankzij individuele barcodes op deuren, installaties en/of apparaten kunnen gebruikers met een eenvoudige scan gegevens vastleggen over aanwezigheidstijden, reinigingen, taken van de facilitair manager, werktijden, machinepark en extra werkzaamheden. Met ECO!Manager hebt u altijd en overal, met elk apparaat een compleet en transparant overzicht van alle activiteiten voor facility management.

ecomanager documentatie

ecomanager controle

Alles onder controle

ECO!Manager maakt als tool van de toekomst voor kwaliteitsbewaking alles mogelijk, van standaardcontroles tot kwaliteitsinspecties conform de norm DIN EN 13549. Met een eenvoudige scan kan een klacht worden geregistreerd en kan er onmiddellijk op worden gereageerd. In het systeem kunnen de controleresultaten worden gedocumenteerd en geanalyseerd. Iedere bevoegde gebruiker heeft op elk moment toegang tot de actuele resultaten. Daardoor kunnen tendensen worden herkend en eventuele verbeterpunten voor de reiniging worden afgeleid. De reactietijden worden hierdoor aanzienlijk korter, wat weer leidt tot een hogere klanttevredenheid.


Live gegevens vastleggen, een stap vóór op de concurrentie

Het was nog nooit zo eenvoudig om alle relevante gegevens, zoals de taken van de facilitair manager, schademeldingen, extra reinigingsactiviteiten en ruimtelijke inspecties, ter plekke met minimale inspanning vast te leggen en in realtime naar het systeem over te dragen. De app ECO!Manager wordt ondersteund door iPhones en Android-smartphones en is uitgerust met een functie voor het maken en toevoegen van foto's aan inspecties en schademeldingen en met een optie voor het zelf genereren van de reinigingstaak.

De app ECO!Manager is verkrijgbaar in elf talen: Duits, Engels, Frans, Grieks, Italiaans, Nederlands, Pools, Russisch, Portugees, Spaans en Turks.

Innovatieve voordelen zoals pushup-berichten, de nieuwe Task-functie en een dashboard ronden de laatste versie van ECO!Manager af en zorgen dat u altijd een volledig overzicht hebt van uw activiteiten binnen facility management.

ecomanager realtime gegevensverzameling

ecomanager advies

Altijd professionele advisering en ondersteuning

Advies en ondersteuning van het Kärcher ECO!team

  • Trainingen: individueel en/of groepstrainingen
  • Opleidingen: bij u op locatie en/of in de Kärcher Academy, Winnenden
  • Webinars: op aanvraag en onafhankelijk van plaats en tijd

ECO!Manager maakt facility management eenvoudiger en sneller voor kantoorcomplexen, ziekenhuizen, verzorgingshuizen, scholen, sportcomplexen, vervoersbedrijven, industrie, supermarkten en detailhandel.


Processen binnen facility management optimaliseren. Met ECO!Manager is dat mogelijk. En nog veel meer.

ECO!Manager App
ECO!Manager App
ECO!Manager App

Toebehoren

ECO!Manager barcodescanner

ECO!Manager Barcode Scanner (USB)
6.999-016.0

RFID-scanner

ECO!Manager RFID Scanner (GSM)
6.999.133.0


Contact

Neem direct contact met ons op als u geïnteresseerd bent in ECO!Manager: